slm tüm dostlarima uzun zaman hastahanede kalacagim icin sizlerle dualarimizi birlestirelim istiyorum 70bin kelimei tevhid hepimize cekiyorum yardimci olana yazsin Allaha emanet olun amin
dua
(16 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN VE HASTANE GÜNLERİ ŞİFA İLE SON BULSUN İNŞALLAH...
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim ben okudukça yazarım buraya
allah kabul etsin
geçmiş olsun mevlam şifa versin
amiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim acil şifalar versin inşallah.Bede okuyabildiğim kadar okuyacağım okudukça eklerim inşallah
selam ve dua ile18 yıl önce gönderildi # -
Hasret kardeşim Rabbimden dilerim ki sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah.
3 ihlas 1 fatiha okdum hastalıklarına şifa olsun inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
insallah sagligin düzeliyordur ..neyse rahatsizligin Rabbim sifasini versin insallah.Nasil görmedim yada atladim ben bu topigi kusura bakma sana ya Safi zikredecegim.....iyi haberlerle aramiza gelecegine inaniyorum.
18 yıl önce gönderildi # -
Es'elü'llahel-azim.Rabbe'l-arşi'l-azim en yeşfiyeke.
Rabbim şifalar versin.Ya Şafi!
Bende bunu farketmedim yada aklımda kalmamış,* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum18 yıl önce gönderildi # -
allah sana acil şifalar versin. amin
canım allah acil şifalar versin hemen iyileş bizimlen ol
allah acil şifalar versin geçmiş olsun
hasret güzel kardeşim rabbim acil şifalar versin akşam senin içinde kuran okucam rabbim tez vakitte aramıza dönmeni nasip etsin inşallah amin..
allah razı olsun canım kardeşim
slm canim kardeslerim yazilari arada okuyorum ve her sey gönlünüzce olsun duygulandirdiniz beni Rabbim dert verdigi gibi dermanda verir yeterki gönüller hak asiklariyla olsun hep dualarim sizinle Allaha emanet olun s.a
s.a 20bin tane tevhid okunmustur okuyan varsa yazsin ltfn slm
hasret kardeşim 200 tane okudum hediyemdir allah kabul etsin amiiiiiiiinnn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.