allahrazı olsun sizlerden benim için de dua edın nasıl affettirecem kendimi yardım edin bana akıl verin yalnıslarım cok onun guvenini sarstım kırdım lokmanı ama hersey bitti diyor sabana kadar agladım yalvarıyorum ama nafile varmı bu dua arkadaslar rabbım butun arkadasların dualarını dileklerını kabul etsin rabbin duy sesimizi herkezin derdine dermen ver buz acız kullarız affetmeyı bilirsin kapına geldik bize bi yol göster aminn amınnn arkadaslar dualarım sizlerle
İÇİMİN PARÇASI DUA DOSTLARIM SİZİN İÇİN (derin)
(41 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AYNI SORUN BENİM İÇİNDE GEÇERLİ ELMAS KARDESİM AMA BENİM DURUMUM DAHA KÖTÜ BÜYÜK PROBLEMİM VAR.HEM TERKEDİLDİM HEMDE...ALLAH AFFETSİN BENİ...DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN..
18 yıl önce gönderildi # -
Güneş tez vakitte yüreğine doğsun e mi can.Elif'in güneş gibi aydınlatsın ısıtsın sevgisiyle içini.Allahım kavuştursun sizi.Bu güzel duaların hürmetine mutlu olun endişeleriniz korkularınız HZ MUHAMMED VE EHLİ BEYTİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VEYSEL KARANİ HZ. HIZIR ALEYHİSSELAM ,BAYRAKLI DEDE,TELLİ BABA,ZUHURAT BABA ve gelmiş geçmiş tüm salih kimseler yüzü suyu hürmetine allahım yaşadığın tüm zorlukları kaldırsın üzerinizden.mutlu olun inşallah.Emek verdin,nefes tükettin bizler için ALLAHIM senin dualarını kabul etsin senin yanında zorda olan dua dostlarıyla bana ve aileme de kolaylıklar göstersin tez zamanda yüreklerimizi ferahlatan hayırlarla karşılaştırsın inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiin sağol sağol sağol DOST.Hakkını helal et duaların beni uyanık tutuyor her an olağanüstü güzel bir olay olacak diye bugün ...bugün diye bekliyorum ..el açıp dua gönderen eden tüm dua dostlarım allah muradınızı versin hepinizin...
amin allah cümlemizin yardımcısı olsun banada dua edin gerçekten durumum zor...
Allah razı olsun derin kardeş Rabbim gönlündeki muradını versin inşallah,bu dualar yüzü suyu hürmetine Rabbim beni de sevdiğime Ekremime kavuştursun inşallah amin amin amin
canım hepımızın derdi aynı hemen hemen allahım hepımızın actıgı elleri bos cevirmesin sizin sorununuz nedir anlat istersen birbirimizi herzaman dinleriz insallah tez vakıtde yoluna girer hepimizin amacı bi lokma sevgi degilmi su uç gunluk dunyada rabbim göruyor icimizden gecenlerı biliyor allahım tasıyamayacagimiz yuku vermesın yaradanıma sıgınalım insallah burda edilen binlerce dualarımı görur bizleride feraha cıkarar amın
derin kardeşim allah razı olsun,ağzına yüreğine sağlık.inşallah rabbim okuduğun duaların yüzü suyu hürmetine hepimizin gönlündekini hayırlı bir şekilde tez vakitte kabul eder.amin,amin,amin.
elmas kardeşim bana sordun bu soruyu derin kardeşemi
nuryuzlu kardesime sordum sizde paylasmak isterseniz dinlerim elımden geldigince yardımcı olmaya calısırım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Amin.Amin.Amin.Rabbim razı olsun.Yüreğine serinlikler versin elifimizle beraber.Rabbim sizi tez tez hayırlısı ile kvuştursun.şimdi dularımı gönderiyorum yüreğinize serinlik ,nur,huzur dolsun.Tüm dua dostlarım Rabbim her muradınızı hayırlısı ile versin bu güzel dua dotluğu için Rabbim razı olsun.Ne kadar çok çok hayırlı dostumuz var,dostu en çok olan huzur kardeşleri biziz,ne güzel gönül birliği,dua birliği,karşılıksız ,menfaatsiz,sevgi birliği.Çok seviyorum hepinizi.Ama derinim sana sözüm var hayırlısı ile düğününde yanındayım,sizinle ağlıcam,sizinle gülücem,yakınız çok şükür.İnşallah o mutluluğunu paylaşıcam Rabbim yüceler yücesi Yaradanım kardeşime hayırlısı ile tez mutluluklar nasip eyle.Amin.Amin.Amin.
AMINNNNNNNNNNNNNNNN ALALH RAZI OLUSUNNNNNNNNNNNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.