Bu aksam icim cok sıkıldı birden.. Burdaki dertli kardeşlerimi gorunce derdimmi unutmustum birazcik ama bu aksam nuksetti yine .. bana ALLAH rizasi icin dualarını gonderin.. Allahim dualrıma tez cvp versin insallah.. RABBİM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER ... AMİN..
İman KArdeşlerim Bana Bu aksam biraz dua edermisiniz.(SİMAL)
(21 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
simal birazdan Kenzül ars duasini okuyacagim ..bu gün fazla bakamadim kimin ne gibi bir duaya ihtiyaci var bilmiyorum biraz bakinayim sonra dua edeyim siz dostlara pnarrdan sonra senin adini söyleyecegim...artik isim isim yavas yavas ezberliyorum..yüregini acina degil yüregini Rabbime kat.icin böyle olunca hemen zikir yap....Rabbim hayirlara cevirsin dilegini olunmazida olur yapan o....olmazida olur yapan o...dua dua ve dua ......
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ETTİGİN DUALARI KABUL EDER İNSALLAH.. AMİNN. AMİN.. AMİN..
ZEZ O KADAR sevinirim ki eger dua ederken benim ismimide soylersen.. ALLAH SENDEN RAZİ OLSUN... kardesim.ALLAH DUALRIMIZI TEZ KABUL ETCEK İNSALLAH.. AMİN..
negüzel yazmış zez olmazı yapan o:)simal dualarımdasın canım gönlünü ferah tut tamam mı?
haziran KARDESİM SİN Allah razi olsun.. senden ALLAH biliyor ya icimden geciyordun KARDESİM bi amin demedi diye .. ALLAH RAZİ OLSUN.. AMİN İNSALLAH.
yeni gördüm canım demezmiyim amin.benimde başlığım var bak allahım bir mucize olsun diye
Rabbim içini ferahlatsın. Sıkıntını alsın.Daima yar ve yardımcın olsun...SLm ve dua ile canım kardeşim...
simal aşk duası....diye bir başlık var oraya gir bir arkadaş dualar yazmış
s.a herkese hayirli geceler googlede dua ararken cok skintidaydim terkedildim cok seviyorum tesadufen bu siteye girdim yazilarinizi hem okudum hem agladim icime ferahlik geldi tek ben degilmisim aci ceken dedim kendi kendime hemen uye oldum allah herkesi sevdigine kavustursun sizde benim icin dua edin kusura bakmayin turkcem pek iyi degil yurtdisindan yaziyorum sizlere
amin kardesim.. amin..
RABBİM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER ... AMİN..
en güzelini sen söylemissin RABBİM neyler neylerse güzel eyler SENİN İÇİN EN GÜZELİNİ VERSİN İNŞAALLAH amin
Rabbım sıkıntını gıderıp afıyet versın ..Yuregını hayırlara yönlendırsın kardesım.. amın amın amın...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
DUALARIMIZDASINIZ İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
SİMAL KARDEŞİM SIKINTILANMIŞ BİZ DUA ETMEZMİYİZ HİÇ KARDEŞİM İÇİNİ FERAH TUT ALLAHIMIN İZNİYLE DUALARIMIZDASIN ALLAHIM DUALARIMIZ KABUL EYLESİN İNŞALLAH AMİN..
Akıl sahibi insanların yapacağı işler değil bunlar.Yüce Allah ne isterse o olur.
isLaMoGLu biz de aynini demisiz MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER DEMİSİZ.. rabbiim burd dua etmemizi ve dua almamızı nasip ettiki ediyoruz..isLaMoGLu AMİN demelisin kardesim.. BIRAK GERİSİNİ ALLAH bilir. :Bizde ALLAH a inandik iman ettik.. TUM DERDİMİZİ ALLAHA HAVALE etttik.
AMİN..
simal kardeşim yüce rabbim inşallah üzerindeki tüm sıkıntıları tez vakite giderip hayırlı bir şekilde selamete çıkarır inşallah.amin.
aminn. hznlym.. AMİN KARDESİM..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.