ARKADASLAR YENİ ÜYE OLDUM.. HER DAKKA DUA EDİYORUM... SEVDİGİM GERİ DONSUN DİYE NE OLUR SİZLERDE BENİM İCİN DUA EDİN.. ALLAH RİZASİ İCİN. GERİ DONSUN İNSALAH.
lütfen GEri Dönsün. LÜTFEN..
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım seni ve senin gibi tum kardeslerimi sevdiklerine kavustursun kardesim.. insallah hayirlisiyla geri döner.. AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin dua dostluğuna rabbim her daim yar ve yardımcın olsun inşallah tez zamanda sevdigine kavuştursun seni dua ve selam ile...
YARDIM EDINNNNNNNNN SEVDIYIM BENIM LE KONUS SUN YARDIM EDINNNNNNNNNNNN ELIFFFFFFFFF HUSEYINE KAVUSSUN NE OLURRRRRRRRRRRR YALVARIM DUA EDIN BANA
inşallah kardeşim geri döner seni çok iyi anlayabiliyorum allah yardımcın olsun sabır
YARDIM EDINNNNNNNNN SEVDIYIM BENIM LE KONUS SUN YARDIM EDINNNNNNNNNNNN ELIFFFFFFFFF HUSEYINE KAVUSSUN NE OLURRRRRRRRRRRR YALVARIM DUA EDIN BANA
inşallah nazlıgül inşallah
ben geçenlerde bir dua duydum, 63 gun boyunca hergece 21 kere besmele çekiyosun sonra sevdiğinin resmine bakarak allahım ---- ---- (ad soyad) adlı kulunun BENİ SEVMESİve hayırlısıyla birlikte bana geri dönmesini diliyorum diyorsun sonrada resmine üflüyorsun. ve en fazla 3 gun içinde ya o sana bi şekilde ulaşıyor ya onun hakkkında bi haber alıyorsun bişeyler oluyor daha sonrada dua btncede sevdiğin sana dönüyor dye...ben bilmiorum sonucu ama deneyin isterseniz...allahım kabul etsin,ama dönmezsede inanın her şeyde bir hayır vardır canlarım,
kardesim msj ini degistirsen tapsin kelimesini insan icin bi kul icin kullanmamalısın... kardesim.. ama dua denenebilir .. farkli bi sekilde.. dua edilerek
fesubhananallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.