değerli kardeşlerim,
Garipgül kardeşim Elif kardeşimizin bulunduğu cezaevinin adresini istemiş mektup göndermek için
gerçekten çok faydası olacak bir davranış
ama
bu tip paylaşımların
site kuralları açısından değil
aklımıza gelmeyecek ve burada ifade edilemeyecek başka zararları da olabilir
dediğim gibi
site kuralları açısından değil
bir ağabeyiniz bir kardeşiniz olarak yaptığım bir hatırlatma bu
Allah yardımcımız olsun
hiçbirimizi duasız ve dostsuz bırakmasın
selam ve dua ile...
derin ve garipgül kardeşlerime(cihan)
(4 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun canım cihan kardeşim,garipgül kardeşim gönülden bişey istemiş saolsun yüregine saglık,düşünmek yapmak demektir selamlarını ileticem dua dostlarımın,tekrardan garipgül kardeşim Allah razı olsun içimin parçası kardeşim,ama dedigin gibi seni çok iyi anladım cihan kardeşim canının saglıgı bize güçtür Allah razı olsun dua ve selam ile..
18 yıl önce gönderildi # -
Nozgen abim bu durumdayken , ona dua etmekten baska birsey yapmak istemiyorum, bu yüzden diger konulara yazmiyorum onun iyi haberini alana dek, bu topic i yeni gördüm, sadece buna cevap vermek isiyorum
Cihan abi, yaptigin uyari için ALLAH razi olsun, aynisini Derin abi de yapmisti, ben tabi böyle düsünmemistim, eger zarar verebilirse, yapmamamiz daha iyidir tabi, mektuplari okuduklarini, ve yanlis gelebilecek sözler yüzünden Elif kardesimizin sorunlari olabilecegini anladim galiba, ve asla buna sebebiyet vermek istemem
metup yerine destek kartlari kisa mesajlarla falan diye önermistim ama israr edip haddimi a$mal istemem
en güzel hediye duadir diyerek, bende dualarimi her daim yolarim
Elif kardesimize Derin abi selamlarimizi iletir artik hayirlisi olsun
böylesi daha hayirlisi
ikinizden de ALLAH razi olsun, lütfen eger baska hatalarimiz olursa uyarmaktan çekinmeyin, dostluk bu demektir bence
ALLAH'A emanet olun
sitemizin gerçek amacina bir an önce tekrar kavusmasi duasiyla
dua ve selamlarimla...18 yıl önce gönderildi # -
Derin kardeşim..Rabbim sizi kavuştursun...seni ve elif kardeşimi her duamda anıyorum..kalbinizin acısını hafifletsin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.