Arkadaşlar herşey kötü gidiyor, içimin yandığı yetmiyormuş gibi, birde işyerinde sorunlar var, kapanabilir,işsiz kalabilirim, herşey üstüste geliyor. dilimden dua eksik olmazdı, dua edince rahatlardım. ama bugün kendimi veremiyorum, ne olur dualarınızla yetişin dostlar.
ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDİN
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardimcin olsun kardesim
18 yıl önce gönderildi # -
ayetel kürsi okuyorum.Allah yar ve yardımcın olsun.amin.
Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız. Duâ şöyledir:
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla ALLAHIM DUALARINI KABUL ETSİN CANIM SELAM VE DUA İLE ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÜMİDİNİ KESME SAKIN BİZ NE GÜNE BURDAYIZ :)
Üzülme canım kardeşim herşeyde vardır bir hayır,bizim şer gibi gördüğümüzş şeyler belki bizim için birer hayırdır.Mevlam ne eylerse güzel eyler.Bende gönlüne huzur vermesi,sıkıntılarını tez vakitte atman için 3 ayetel kürsü,3 ihlas,3 fatiha okudum kardeşim.İnşallah herşey tez vakitte yoluna girer,herşey gönlüne göre olur,sen üzme tatlı canını.
hadi arkadaşlar lütfen bu kadar mı, ne olur dua edin, gerçi zorla dua istiyomuş gibi oldum ama. dua edenden de etmeyen de allah razı olsun
ALLAH yardimcin olsun kardesim aminnn
ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.
"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
Rabbi yessir vele tuassir rabbi temmim bil Hay'r
la havle vela kuvvete illa billah.
Rabbim sıkıntıarından tez zamanda kurtarsın inşallah.
selam ve dua ile..18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.