selamunaleyküm dua dostları bayadır bu siteyi takip ediyorum ama,üye olmak şimdiye nasipmiş...Dostlarım benim derdimde sizinkinden farksız..Ama acı bu ya,yakıp kavuruyor,benimde bir yıllık bir iliskim vardı ve sorumsuzca büyük bir günah işledik,rabbim affetsin inşallah beni ve onu..şimdilerde kafası karısık seviyor aslında ama uzaklasıyor benim yaptığım hatalar onun yaptıkları şimdi bana tamamen bitti diyor..ben ne yaparım sabır ediyorum rabbime çok sükür bu dar zamanımda gerçekten beyük evliya gibi kisilerle tanıstım destek oldular sizlerden de dualarınızı istiyorum,nedir geriye cevrilmeyecek dualardan biriside müminin mümine yaptığı duadır..nolur dua dostlarım bendende dualarınızı esirgemeyin ve sevdiğim insan aklını toplayıp kalbi hidayetle dolup bana dönsün ve tez vakitte hayırlı yuvamı kurayım..huzursuzum çünkü annem vefat etti,zor günler geçiriyorum,gerçi annem vefat edeli uzun zaman oldu ama anne bu unutulurmu,simdi hayırlısıyla kendi yuvamı kurup mutlu olmak allahın sadık ve salih kullarından olmak istiyorum...banada dua edin allah rızası için ve evleneyim sevdiğimle...rabbim onu bana hayırlı kılsın inşallah...rabbim hepinize sabır ve kolaylık versin inşallah...KİMSEYE ANLATAMADIĞIM SORUNLARIM VAR DUACI OLUN ALLAH RIZASI İÇİN..
ÜZÜLÜYORUM KİMSE DUACI OLMUYOR BANA...(NUR YÜZLÜM)
(42 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
nuryüzlü kardeşim inşallah herşey gönlüne göre olur,inşallah rabbim sevdiğin insanın gönlünü hidayete erdirir,ıslah eder tez vakitte,hayırlı bir şekilde mutlu bir yuva kurmak nasip eder mevlam.
18 yıl önce gönderildi # -
NURYUZLU KARDEŞİM ZOR BİR SINAVDAN GEÇİYORSUNUZ VE OKUYUNCA GÖRDÜMKİ ZAMAN ZAMAN HEPİMİZ AYNI HATALARI YAPIYORUZ SEVDİĞİMİZ YANINDAYKEN KIYMETİNİ BİLMEYİP HIRPALIYORUZ SEVDİKLERİMİZİ SONRADA BÖYLE ÜZÜLÜYORUZ ALLAHIM GÜZEL RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLIYSA SEVDİĞİNİZİ SİZE GERİ GETİRSİN VE HAYIRLI HUZURLU MUTLU BİR YUVA KURDURSUN SİZE EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH AMA SİZDE GEÇMİŞTE YAPTIĞINIZ HATALARDAN FERAGAT EDİP SEVDİĞİNİZİ ÜZMEMEYE HIRPALAMAMAYA ÇALIŞIN SEVGİ ZOR BULUNUYOR ÇÜNKİ BENDEN SİZE HADDİM OLMAYARAK BİR KARDEŞ TAVSİYESİ ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN AMİN..
YANAN TÜM GÖNÜLLER SEVDİĞİYLE BAHARA ERER İNŞALLAH.DUALARIN KABUL OLUR İNŞALLAH
amin kardeşim cümlemizin yapılan büyük bir hata var ortada çünkü ben böyle bu ızdırapla rabbim yaşatmasın...
arapça kuran-ıkerim okumayı bilen varsa allah rızası için bana okurmu arapça bilmiyorum ve latin harfleriyle okunanıda pek büyüklerimiz onaylamıyorlar.ne yapmam gerek bilgisi olan varmı?
ÜZÜLÜYORUM AMA KİMSE YAZMIYOR BANA:(
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN
SAOL KARDESİM CÜMLEMİZİN AMİN RABBİM DUALARIMIZI KABUL BULURSUN...
OLUR MU DUA DOSTUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN COK UZULDUM HAYATTA NE IMTIHANLAR VAR DIMI NE DIYLEIRM ELINDEN HIZIR AS TUTSUN DULARA BURDA HERKESE ISMEN DEGIL UZULME OLUMU TUM DUA DASTLARA GECIYOOO
SAOL FTM KARDESİM AMİN RABBİM KALBİMİZE GÖRE VERSİN İNSALLAH
canım okadar dertli insan var ki bazen gözden kaçabiliyor önce beni de farkeden olmamıştı...çok şükür derin kardeşim nozgen ilk farkedenlerden sonra diğer dostlar da yanımda oldular.ALLAH onlardan razı olsun....üzülme ...yaşam işte .yaşanıyor artılar ve eksiler..nefis bazen mantığın önüne geçebiliyor..allahım korusun daima ..yanımızda yar ve yardımcımız olsun..sevdiğin de sana döner inşallah.ya samedü min ğayri şibhin fela şeye kemislihi..amin
biz dua ediyoruz kardeşim üzülme akşam okucam sana çok allahım yardımcın olsun amin..
duanız olmasaydı ne ehemmiyetiniz olacaktı.görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah en emine emanetsin...
hepinizden allah razı olsun...
3 salatı tefriciye hediyemdir, bütün sıkıntılarından kurtuluşuna vesile olur inşallah amin.
saol kardesim amin
NURYUZLU KARDEŞ..
ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN..
ALLAH İSTEDİĞİN GİBİ BİR YUVA VERSİN SANA..SIKINTILARINI DERTLERİNİ KALDIRSIN..AMİN AMİN AMİN.
SANA 7 AYETEL KÜRSİ OKUDUM..........
RABBİM KABUL EDE.
allah razı olsun..hepimizin derdine derman olsun insallah.
RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN YARVE YARDIMCIN OLSSUNN
amin.
sevgili dost... bazı şeyler vesile olur . dilerim buraya gelmen de dileğinin kabulü için vesile olur . Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımızdasın 3 ihlas 1 fatiha şimdiki hediyem kabul buyur
allah razı olsun cümlemizin insallah.
dualarınızı benden esirgemeyin ey allah dostları !!!!
Rabbim iyilikler güzellikler nasip etsin .Maddi ve manevi bütün sıkıntılarınız son bulsun inşallah.
AMİN RABBİMMM AMİN,..
dostlarım nerdesiniz...
YA RABB YARDIM EYLE
sevmek sevilen için yapılan en güzel duadır.
yağmur toprağın güneş gecenin duasıdır.
ey yüreği güzel insan duaların en güzeli sanadır..18 yıl önce gönderildi # -
SAOL KARDESİM ALLAH RAZI OLSUN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.