Arkadaşlar dulalarınıza ihtiyacım var allah rızası için dedim ama sadece birkaç kişi dua etmiş allah razı olsun. ben elimden geldiğince şimdiye kadar herkese dua etmeye çalıştım dulara katılmaya çalıştım helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin. hepiniz allaha emenet olun
DOSTLAR HAKKINIZI HELAL EDİN BEN ÇOK KIRGINIM ARANIZDAN AYRILIYORUM
(21 mesaj) (14 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
suzan herkes yeni yeni girmeye başladı siteye.. hepimiz iş güç sahibiyiz canım..lütfen böyle kırılganlıklar yapmayalım:) 100 salavat hediyem sana gün boyu yoldaşın olsun
17 yıl önce gönderildi # -
güzel kardesim gücenme alınma bak ben senin için 1 fatiha 3 ihlas okudum rabbim kablu eylesin umutsuzluğa kapılma hepimizin bir derdi var rabbime ığın herkes birbiri için duacıyız ... rabbim sana yardım etsin insallah...
suzan alınma kardeşim funda haklı hepimiz işgüç sahibiyiz ara ara bakmaya çalışıyoruz merak etme kardeşim bazen cvp yazamıyor olabiliriz ama inanın dualarımızdasınız kırılma ama hemen tamammı güzel kardeşim sabır
CANIM KARDEŞİM KIRILMA DUALARIMIZ SENİNLE FUNDANIN DEDİĞİ GİBİ ÇALIŞIYORUZ BU YÜZDEN BÜTÜN YAZILANLARI GÖREMİYORUZ...ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN...
SUZANCIMM BURDAN AYRILINCA MUTLUMU OLCAKSINN HERKESİN KENDİNE GÖRE Bİ SORUNU VARR HEPİMİZ ÇALIŞIYORZ İŞYERİNDE FIRSAT BULDUKÇA BURDA HEPİMİZ ELİMZDEN GELDİĞİNCE BİRBİRİMİZE DUA EDİYORZ VE SANA TAVSİYE AYRILMA AMA KARAR SENİN YİNEDE RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN 10 AYETL KÜRSİ HEDİYEM OLSUN BUGÜN İŞLERİN RAST GİTSİN
nuryuzlum funda sağolun alınganlık yapmıyorum, kırgınlığım kendime demek ki yeterince kendimi sevdirememişim,diğer linglere yazıyor arkadşlar, yine de sağolsunlar. tabii ki herkesin sıkıntısı var, allah herkesin yardımcısı olsun.
akşam sana kuran okucam kardeşim şu an işyerimdeyim okuyamam olurmu?allahıjm yar ve yardımcın olsun amin..
ALLAH YAŞAMINDA KOLAYLIKLAR VE GÜZELLİKLER NASİP ETSİN İNŞALLAH...
UNUTMA; DOSTLUKLARDAN TEK TARAFLI AYRILMAK OLMAZ!...17 yıl önce gönderildi # -
3 salatı tefriciye hediyemdir, bütün sıkıntılarından kurtuluşuna vesile olur inşallah. dua alamayınca kısmetim bu kadarmış diyerek düşünmelisin, hem burdaki insanlar tüm dua dostluğuna diyerek dua ediyorlar ve dua dostluğunda sen de varsın, ayrıca 41 yasin ve ismen birer yasin okuma sayfaları açıldı, oralardan istifade edebilirsin, topik de genel dualar var, ayrıca arkadaşlar gelip gelip bir sürü sureler tesbihler çekip bırakıyorlar hepimiz için, neden kırılıyorsun ve gidiyorsun anlamadım?! belki de Rabbim seni imtihan ediyor ?! olamaz mı?!
nefsi hareketlerimiz bizi üzer suzancım...anlara takma büyük düşün...
farkettirme ihtiyacı hissettim lütfen hakkını helal et...
selam ve dua ile..
Allah CC hepinizden razı olsun...
sen bugün hassas bir günündesin.. ben sevmediğim insanlara da dua ederim sevdiklerim sevmediklerim diye ayırmam:) endişe etme sevilmediğin konusunda kimse kimseyi tanımıyor ki amacımız dualarda buluşmak, birbirimize manevi destek olabilmek:) kişiselleştirme olur mu.. sen çok aceleci davrandın konuyu actın 5 dakika sonra bu mesajı yazdın..:) insanlar hazırolda beklemiyolar bak kaç kişi var dua isteyen.. akşama kadar bi bekleseydin katılım olmazsa yazsaydın bari bunu:)) kıyamam ben sana ya 3 fatiha hediyem olsun:)
suzan kardeşim gerçekten çok üzüldüm şuanki ruh halindendir böyle hisetmen.la havle çeksen biraz rahatlarsın.Yoksa burdaki bütün dostlar herkese dua etmekte.Bende çalışıyorum ve fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ve görebildiğim kadar herkese dua etmeye çalışıyorum.lütfen kimseye alınma,sadece biraz sabırlı olmaya çalış lütfen.
suzan dualar herkes için sevgili dost! hadi okunan dualara gir de amin de nasiplen biyere de gitme yanımızda ol bizlerin de senin dualarına ihtiyacı var =) Allah yar ve yardımcın olsun amin
ben şunu anlamıyorum. siz başkalarının duaları ile mi yaşıyorsunuz???. karşılık beklemeye gherek yok.büyüklerinizi,yaşlıları ziyaret edin, onların hayır duaları daha makbuldur. elbetteki insanların birbirleri için ettiği dualar hayırlıdır.. Madem dua istiyorsunuz benden size dualar.. Allah'ım şu sitede senin duana muhtaç, gönlü kırık, kalbi hüzünlü, acı çeken, merhamet isteyen, ellerini yalnızca sana uzatan mümin ve mümine kardeşlerimizi sen geri çevirme yarabbim...Allah'ım sen bizi kendine hayırlı layık bir kul, MUhammedi Mustafa Efendimize hayırlı bir ümmet, Dünyamızı mamur ve kolay ahiretimizi kolay eyle...Amin..
sirdastalha kardeşim.siz başkalarının duaları ile mi yaşıyorsunuz???. karşılık beklemeye gerek yok.büyüklerinizi,yaşlıları ziyaret edin, onların hayır duaları daha makbuldur demişsin. sanki etmiyorum gibi konuşmuşsun. müslümanın müslümana ettiği dua makbuldur, cevabını kendin vermissin. ben kimseyle plemiğe girmek istemiyorum. dua istedim kardeşim sadece bu. daha öncede söyledim edendende etmeyendende allah razı olsun
suzan dua dostumuz belkı hatta degıldık belkı calsıan ınsanlarız bılıyosun oyle dusunme ne olur burda ısım bıle gecırmeden herkese dua var kendını uzme lutfen allaha emanet ol
ALLAH HAYATINDA KOLAYLIK VERSİN TOPLU DUALARA AMİN DE YETER BENDE YENİ SAYILIRIM AMA KİMSEYE KÜSMEYE GEREK YOK
suzan, beni yanlış anladınız sanırım..yada ben sizi hedef göstermemiştim.. bazı şeyleri abartılı buldum yada benim bu tür şeyleri yeni öğrenmeye başlayışımdan kaynaklanan bir alhılama eksikliği diyelim.. hakkınzıı helal ediniz. özür dilerim.. Beni aydınlattığınız için Allah sizden razı olsun. Ama beni de mazur görün, İslamı henüz yeni yeni öğrenen ve uygulamaya çalışan birisi olarak.
sen iste suzancım, yeter ki iste bir yasin sana hediyemdir, sıkıntılarından kurtul diye.....yeter ki şeytan senin duygularına girip onlar sana dua etmiyorsun sen onlara çok dua ediyorsun öyle ise burdan ayrıl şeklinde aldatmasın...
hem burda bir kişi bile dua etmese dahi, senin ettiğin dualara aynısı sana olsun diyerek karşılık veren melekler var....(melekler günahsız bizlerin ise günahları yığınla) bunları sakın ha sakın unutma...hiç burası bırakılıp gidilir mi akıllım...sen bıraksan da burada ki dua dostları dualarında seni bırakmazlar gerçi bunları biliyorsun ya neyse... bir anlık gaflet olamalı..
bak kafirin dünya sermayasinin 3/2 sinden daha fazlasına sahip olmasına rağmen hala bir çekinti içersinde olup müslümanların nasıl hala ayakta durduğunu düşünüyorsun... Elbette Allah'ın yardımı ve dualarımız ve ibadetlerimiz sayesinde... Rabbim bu zenginliklerine rağmen içlerine korku salıyor ve biliyorlar ki bizim iman gücümüz ve dualarımız onları patates gibi dağıtır...
yer yüzünde mektepte bir fatiha okuyan bir adet çocuk yüzünden o yerden Hak Teala 40 yıl azabı uzaklaştırıyor...gerisini kendin düşün.. O'nun rahmeti ve merhameti nazarını anlamaya çalışarak baktığında kainat senle oluyor.. lütfen şeytanın aldatmalarına yenik düşme...
Yardımcı olmazsa Hak ve kulları Melekten dahi olsalar açıktır tehlike yolları...
selam ve dua ile...
Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin, dünyada ve ahirette iyilikler nasip etsin. Bizleride dualarından nasiplenenlerden eylesin inaşallah.
Kırılmana çok üzüldüm :(
3 ihlas 1 fatiha okudum rabbim feraha ermene vesile eylesin inşallah.17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.