AMİN AMİN AMİN.ALLAH KABUL ETSİN
TÜM SIKINTISI OLAN KARDEŞLERİME KAÇIRMAYIN AMİN DİYİN(HANDAN)
(45 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin allah kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
handan kardeşim biz çalıştığımız için öğlen,ikindi ve akşam namazlarını kaza kılmak zorunda kalıyoruz.o zaman biz bu duaları okuyamıyacakmıyız.
EVLA VE SEDA KARDEŞİM BENDE MERAK ETMEYE BAŞLAMIŞTIM NERDE KALDINIZ YA:(ALLAH RAZI OLSUN AKŞAM YİNE DUALARIMDASINIZ İSMEN AMİN..
HANDAN KARDEŞİM BEN DE DUALARINDAN NASİPLENMEK İSTERİM..
MADDİ SIKINTILARIMDAN KURTULMAK VE KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN KORUNMAK İÇİN.
BU ARADA ARKADAŞLAR.19 LU DUAYI SİTEMİZDE BİR ARKADAŞ AÇMIŞ KONUSU VAR AMA ORDA 19 ALLAHÜEKBER DEĞİL DE 10 ALLAHÜEKBER DENECEK DİYOR BİR GÖZATIN İSTERSENİZ.
AYRICA BEN SABAH VE YATSIYI VAKTİNDE KILABİLİYORUM..BU DUAYA GÜN GECE BAŞLADIM AMA BEN SADECE YATSIDAN SONRA YAPICAM..KAZA NAMAZLARINDA OLMUYORMUŞ.
ALLAH KABUL ETSİN.NİYET ÖNEMLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
KEVSER KARDEŞİM SEN ZATEN LİSTEMDESİN DUA OKUCAMA KŞAM ALLAHIM İZİN VERİRSE İNŞALLAH DİĞER ARKADAŞIN AÇTIĞINI BİLMİYORUM AMA KAYNAK ÇOK SAĞLAM BENDEN YAZMASI SİZDEN OKUMASI ALLAH KABUL ETSİN AMİN..
APLAMMMMMMM KURBANIM BANA KIZMA BEN NAMAZ KILMASI NI BILMIYORUM AFET KURBANIN OLUM NASIL YABACAGIM TEK CAREM OLMEK AILEMLE
HUZURUM YOK EVLIKDIYE TUTURDULAR HUSEYIN DIYE BIRINI SEVDIM ODA BENI SITEMEDI NEOLUR BENIM ICIND APLAM NE OLUR DUA ET BEN HER GUN BURAYA GELIP OKUYORUM ISMIM ELIF APLA ALAH HEBINIZ DEN RAZI OLSUN SITE YENIYIM18 yıl önce gönderildi # -
handanemru YA BİŞE SORCAM KUSURA BAKMA YARDIM ET NE OLUR BEN BU YAZDIGIN DUAYI ANNEME OKUTMAK İSTYOM KENDİM İÇİN OLURMU HANİ ANNE VE BABA DUASI GECERYE AMA DUA ŞEKLİNİ Bİ KAÇ KEZ OKUMAMA RAGMEN ANLAYAMADIM YANİ ORDA 19 ŞER HARFLİ İSİM DİYOSUN ANLAMADIMKİ YA NE OLUR BANA BİKEZ DAHA YAZRMISIN ZAHMET VERDİM İÇİN ÖZÜR
bu duayi bende cok merak ediyorum saolasin arkadasim Allah Razi olsun
amin
Dua dostlarım burda 19 defa değil 10 defa Allahuekber denilecek.Bu dua imam gazaliden nakledilmiş bir dua ve ben kitabımdan bizzat okudum ayrıca Ahmet hulusinin kitabında da 10 defa Allahuekber denilecek yazıyor sanırım nete yanlıs yazılmıs.Ben görevimi yapayım.
Canım arkadaşlarım..............lütfen :( namaza bahane olmamalı..ne olur içinde bulunduğunuz vakitten itibaren başlayın lütfen :( Allahın isteklerini yerine getirmeden nasıl O'unun bizlerin isteklerini yerine getirmesini bekleyebiliriz..dua edicem ..lütfen başlayın hemen..
sevgili rveyda yapacağın tüm dualar da benim için de yer verirsen sevinirim.ALLAH(C.C) Razı olsun
handancım canım kardeşim bugün yüreğim bomba olmuş patlayacak gibi ne olur o güzel tertemiz dualarla dolu ağzınla bana da dua edermisin.. beni de listene alırmısın
yavrum bugün yola çıktı yurt dışında üniversite de okuyor alışmıştım 15-20 gündür
üstüne üstlük maddiyatın sıkıntısı eksileceğine katlandı arttı allahım razı olsun tüm dua dostlarımdan 100 besmele 100 estağfirullah el azim ve etübü ileyh sayısız ihlas hepinize hediyemdir allahım kabul eder inşallah amiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
CANIM BENİM GÜZEL ABLAM SEN İNAN HER AKŞAM İSMEN DUAMDASIN AKŞAM TEKRAR OKURUM ABLAM ALLAHIM MELEĞİNİZLE HAYIRLISIYLA KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN SABRINIZI ARTIRSIN RABBİM SIKINTILARINIZI OKUDUĞUMUZ KURAN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE GİDERSİN İNŞALLAH AMİN..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.