hepinizden allah razı olsun ben uzun süredir giremiyom bana yazdıklarınızı ve göndermiş oldugunuz dualarınızı okudum çok teşekür ederim inşlalh sizlerinde allah muratlarınızı sıkıntılarınzıı giderir ben halen degişemedim ama eskisi gbi degilim yine üstüne üstelik dalga geçti benle yine neyse allahım nasıl biliyosa öle yapsın sizlere teşekr etmek için grdim ve burdaki tüm dua kardeşlerime allah razı ıolsun
yediyıldız handanemru
(10 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIM KARDEŞİM ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN DAİM İNŞALLAH SEN DUAMDASIN BU AKŞAMDA OKUCAM ALLAHIMDAN SAKIN ÜMİDİNİ KESME DUALARA DEVAM GÜZEL KARDEŞİM ALLAHIM EMİNİM MURADINA HAYIRLISIYLA ERDİRİCEK AZAPLARINI DERTLERİNİ AZALTACAK İNANIYORUM VE BUNUN İÇİN ÇOK DUA EDİYORUM SANA AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
ay allah razı olsun senden içim bi yanıyo bilsen hem hayallerimi yıktı hemde üstüne bana ewlendim ben beni böle kabullen dedi nasıl yıkıldım o yüzden nasıl ah etmiyim onaa bana et olurmu kardeşim sagol inşllh oda alşlahından bulur
takma güzel kardesim ben kovuldum bile aldırma rabbime sığın
EDİCEM KARDEŞİM MERAK ETME ALLAHIM SENİN KARŞINA HAYIRLI BİR KULUNU ÇIKARSIN İNŞALLAH SENİ KABULLENİP SEVECEK ACILARINI UNUTTURUAK BİRİNİ HAYIRLISIYLA İNŞALLAH BÖYLE DUA EDİCEM SANA AMİN..ÜZÜLME CANIM KARDEŞİM ALLAHIM HERŞEYİ GÖREN BİLEN DİR
nasıl kovuldun sevdgindenmii inanmıyom ya eger böleyse ne kadar vicdansızlar varmış tek benimki degilmiş
EDİCEM KARDEŞİM MERAK ETME ALLAHIM SENİN KARŞINA HAYIRLI BİR KULUNU ÇIKARSIN İNŞALLAH SENİ KABULLENİP SEVECEK ACILARINI UNUTTURUAK BİRİNİ HAYIRLISIYLA İNŞALLAH BÖYLE DUA EDİCEM SANA AMİN..ÜZÜLME CANIM KARDEŞİM ALLAHIM HERŞEYİ GÖREN BİLEN DİR
amin çok sagol duada gnderecenmiS:
ALLAH icinizdeki duaların karsılıgını tez zamanda versin insallah.AMİN..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.