CANIM DOSTLARIM DOSTLARIM DIYORUM CUNKI HIC TANIMADAN GUZEL DUALARINIZDA BULUNDUGUM ICIN ADIMI ANDIGINIZ ICIN SONSUZ TESEKUR EDIYORUM SIZLERE BEN YENI SAYILIRIM ARANIZDA VE MUTLUYUM BURDA OLDUGUM ICIN SIZLERI TANIMAK ISTIYORUM SITE YONETICI SI KIM YETKILISI KIM EN ESKI UYE KIM BIRBIRINIZLE COK GUZEL DIALOGLARINIZ VAR ARKADASLARIM BENIM ICIN DUA EDEN ARKADASLARIMI TANIMAK HAKKIM DIYE DUSUNUYORUM NE DERSINIZ LEMAN ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN CANLARIM
SIZLERI TANIMAK ISTIYORUM ARKADASLAR
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben dün üye oldum ama, burada olmaktan çok memnunum... iyi bir müslüman olmak istiyorum, bizde kendimizi çok bilgili sanırız. oysa ne çok bilmediğimiz varmış. tanışmak isteyenler maillerine ekleyebilirler. ben nihat talha.. Lütfen sadece, samimi ve dürüst olanlar eklesin.. teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun dua dostları.
yönetici notu:msn adresiniz silinmiştir.msn paylaşımı yasaktır18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM
BEN FATMAKBRS ESKİ ÜYEYİM KIBRISLIYIM
SİTEYİ BULALI DAHA ÇOK ZİKREDER OLDUM ALLAHIMI18 yıl önce gönderildi # -
BENİM ADIM PİRİM 33 YAŞINDAYIM.OĞLUMLA YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUZ.BENİM MAİLİM 13 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR BABAMIZI TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİK.
yönetici notu: msn adresiniz silinmiştir.msn paylaşımı yasaktır.18 yıl önce gönderildi # -
değerli dostlarım
sitemizde msn alışverişi yasaktır
yeni üye olanlar lütfen kurallarımızı okuyup sonra mesaj yazsınlar
msn adresleriniz yöneticiler tarafından silinmiştir
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Ankara dan gül bende kamuda görevliyim dostluğumuz daim olsun inş.
18 yıl önce gönderildi # -
BENİM ADIM HATİCE BU SİTEYLE 1 HAFTA ÖNCE TANIŞTIM O GÜNDEN BERİ İÇİM ÇOK RAHAT BÖYLE GÜZEL KARŞILIK BEKLEMEDEN DUA EDEN İNSANLARIN OLDUĞUNU BİLMEK ÇOK GÜZEL...BU SİTEYİ KURANLARDAN VE BURAYA ÜYE OLAN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...
ben pirim diger arkadasların sayfalarına yazmıstım 13 yasında bir oğlum var 33 yasındayım.buraya katılalı 3 gun oldu 44444 tefrıciye okurmusunuz benım oglum için cagrıma sukurki 3188 sayıyla katıldılar daha 2 gunde arkadaslar.ınsallah bıtırırız buraya katıldıgımdan beri yuregim hafifledi bahar yagmuru gibi yagdınnız yüregime dualarınızla
GERÇEKTEN ÖYLE RABBİME ÇOK SÜKÜR
bende yeliz yasim 26. bir hafta önce bu siteyle tanistim bir kizim bir de oglum var almanyada yasiyorum memurum.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.