kardeslerim dun aradik konsoloslugu. isler pek yolunda gitmiyo gibi. cok korkuyorum. ya bi sorun cikarsa diye. ya kocama kavusamazsam diye. kocam cok inatci bi insan cokta sinirli. napcam bilmiyom, hic soz dinlemiyo desem yeri hep kendi kafasina gore isler yapiyo. zamaninda askere gitmedi arkadaslarinin lafina bakarak. simdi onun korkusunnu acisini ben cekiyorum.bu ayin sonunda muyineye carceklar herhalde. eger vize cikmazsa, buraya gelmesi seneleri bulcak buda ben hep yanliz kalcam demek. nolur dua edin NOLUR. bunyem daha fazla aciyi kaldirmiyo. mevlam yarmiciniz olsun. cok sukurki sizin gibi dostlarim var. allah razi olsun.
KARDESLERIM COK DARDAYIM: DUALARINIZDA BENIDE UNUTMAYIN seda
(15 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
yolun ve bahtın acık olsun
18 yıl önce gönderildi # -
SEDA KARDEŞİM DARLANMA HEMEN DUR BAKALIM DAHA ORTADA KESİN BİRŞEY YOK ALLAHIMDAN ÜMİT KESİLMEZ BİZİMDE SANA DUALARIMIZIN ARKASI KESİLMEZ DUAMDASIN AKŞAM CANIM ALLAHIM DARDA KOYMASIN SENİ EN KISA ZAMANDA KOCANA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH AMİN..
ANLAMADIM AMA ALLAH ÖNCE VATAN İÇİN SONRA SİZİN İÇİN HAYIRLISINI VERSİN ASKERLİK PEYGAMBER OCAĞI ASKERLİĞİNİ YAPMASI DAHA İYİ OLUR KOCANIZ ASKER KAÇAĞIMI ANLAMADIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN AMİN
seda kardeşim gerçekten daha kesin birşey yokmuş,allahtan ümit kesilmez,inşallah istediğin gibi olur herşey.yüce rabbim sıkıntılarını alması için 3 ihlas,1 fatiha okuyorum kardeşim.
allah hepinizden razi olsun. ben mevlamdan umudumu kesmedim kesmemde ama icime bi kurt oturdu. ne yiyom ne iciyom. mevlam yardimciniz olsun. mutlu haberi sizinle paylasmayi okadar cok istiyomki mevlam insallah en kisa zamanda nasib eder. amin amin amin
Rabbim sevdiklerinizle beraber hayırlı, mutlu, mesut, huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah.
3 ihlas 1 fatiha okudum kardeşim rabbim en yakında zamanda inş. hayırlı bir şekilde eşine kavuşmayı nasip eder allahım yar ve yardımcın olsun...
3 ihlas 1 fatiha da benden:) allah kolaylık versin
3ihlas 1 fatihada benden allah kabul etsin,ve yardımcın olsun kardeş.
allah cumlenizden razi ve memnun olsun
arkadaslar unutmayin beni neolur
SEDA KARDEŞİM,
BEN DE BEKAR BAYANIM, AYRILIK NEDİR BİLİRİM, 3 İHLAS VE FATİHA OKUDUM ALLAH BİR AN
ÖNCE KOCANA SENİ HAYIRLISIYLA KAVUŞTURSUN DİYE.... AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH(CC)
Yarabbim kardeşimizin tüm sıkıntılarını gider. Haklarında hayırlı olanı nasip et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
Fatiha okuyorum rabbim ferahlık vesilesi kılsın inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun
kardeslerim18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.