Ne demek kardeşim burda beraber yeri geldi inan beraber agladık yeri geldi beraber güldük ama hep tek yürektik paylaştıklarımızda sende artık bu yürektesin canım kardeşim..
TÜM DUA DOSTLARIMA HEDİYELERİM (derin)
(40 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun derin kardeşim.Rabbim ettiğin duaları kabul etsın.Mucizesini tez zamanda sunsun sana.3 İsmi Azam okuyorum....Dualarına vesile olsun diye....
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun gözümüz arıyo seni sara kardeşim gir siteye unutma bizleri biz hepberaber kalabalıkken mutluyuz tamam..
Allah razı olsun canım kardeşim fırsatını bulduğum an giriyorum siteye hani bir söz vardır önemli olan bedenen değil kalben bir arada olmaktır diye işte bendekide öyle sürekli sitede değilim ama kalbim ve dualarım hep burada,hep sizlerle......
Allah razı olsun canım sara kardeşim aynen gönüller yürekler bir girmesekte dualarımız hep birbirimizle,Rabbim dualarımızı katında kabul etsin amin amin amin..
Allah razı olsun Allah kabul etsin insallah.
Allah cümlemizden ebedi razı olsun güleysa kardeşim
allah razı olsun sizden derin abi rabbim tez günde elifinize kavuşmayı nasip etsin inşallah.benide dualarınızda anarsanız çok sevinirim..
allah'im hayirli dualarinizi kabul etsin
ve yarinlarla sizlere hayirlar nasip etsin
ve bugününüz dününüzü
ve yarınınız da bugününüzü aratmasın
amınnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
"Allahümme salli ala seyyidina muhammedin abdike ve rasulike ve haliylike ve habiybike salaten erka biha merakıyel ihlasi ve enalü biha gayetel ihtisasi ve sellim tesliymen adade ma ehata bihi ılmüke ve ahsahü kitabüke küllema zekerakez zakirune ve gafele an zikrihil gafilun."
bu güzel tesiri yüksek salavatı yüreğine okuyorum abim allah senden bin kere razı olsun her duana her hacetine yüreğimle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.