konu başlığını bulamadım ne olur unutmayın önce senerlerdir olmayanlara ver yarab içinde banada dualarınızı bekliyorum
evlat hasreti çekenlere dua.......
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM NE OLUR ÇOCUĞU OLMAYANLARA HAYIRLI ÇOCUKLAR VER. KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE BIRAKMA. AMİN...
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hayırlı evlatlarla sizin evlat hasretinizi gidersin inşallah! Ve size bu imtihanı geçmenizde kolaylıklar ve sabır versin inşallah.
ALLAHIM TUM EVLAT ISTEYENLERIN YUZUNU GULDURSUN RABBIMIN HAZINESINDE O KADAR COK VAR KI YETERKI O OL DESIN VE ANA BABASINA DININE VATANINA HAYIRLI EVLATLAR VERSIN
KARDESIM EVLATSIZLIK COK ZOR BILIRIM AMA BEN 4444 KEZ SALATI TEFRICIYEYE COK INANIRIM SALAATI MUNCIYE YIDE DEVAM ET ALLAHA EMANET OLUN
YA BEDIUSSEMAVATI VEL ARDI YA ZEL CELALI VEL IKRAM
GEZ DOLAS OKU KARDESIM
DUA ILE18 yıl önce gönderildi # -
BENİMDE KARDEŞİMİN YILLARCA OLMADI ÇOK DOKTORA GİTTİ ÇOK ÇOK DUA ETTİK ARAŞTIRMISSINDIR BİLİYOSUNDUR MUHAKKAK KEVSER SÜRESİNİN BUNUN İÇİN OKUNDUĞUNU BİLİYORUM BİZ ÇOK OKUDUK ŞİMDİ DAHA ÇOK KÜÇÜKLER İKİZLERİ OLDU ÇOCUK İÇİN BAZI DUALAR VAR İLGİNİ ÇEKERSE YAZARIM RABİM TEZ VAKİTTE KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞAALLAH AMİNNN
Allah tüm evlat özlemi çekenlere tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. EVLA Çocuk için olan duaları yazarmısınız lütfen ?
Allah herşeyin hayırlısını versin gönlündeki muradın olur inşaallah benim de olmuyor
çocuğum çok zor ama...Neyse inşaallah muradın yerine gelir.
Rabbim katından hayırlısını rahmetiyle ihsan etsin inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.