sitenizle tanışalı dakikalar oluyo ama hemen üye olup dualarınızdan faydalanmak istedim.Belkide ferahlamak için rabbim kavuşturdu sizi bana,sıkıntılı günler geçiriyorum lütfen birer duada bana edin.Rabbim sıkıntıda olan herkese yardım etsin,hakkımızda hayırlısı olsun...
LÜNFEN BİR DUA DA BANA EDİN!
(24 mesaj) (21 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
dua dostum hoşgeldin aramıza. Allah sıkıntılartını alıp seni tez zamanda feraha çıkarır inşallah.Bundan sonra sende dualarımzdasın.
17 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM NE SIKNTIN VARSA ALSIN NE HAYIRLI NİYETİN VARSA KABUL ETSİN.AMİN
sağolun dua dostalarım :)
Hos geldin aramiza
Allah en kisa zamanda butun dertlerinden kurtarsin
en kisa zamanda feraha cikarsin insaallahAmin amin amin
Hoşgeldin ne iyi ettin geldin ben de hoşgeldin hediyesi sana 3 ihlas bir fatiha yolluyorum şimdi...sıkıntıların geçer inşallah. sende bizlerden esirgeme duanı ne olur Allah zalimlerin kalbine mermamet versin çok sıkıntılıyım bende.
DUA DUA DUA
NİHAYET GELDİN
BİZ DE SENDEN BAHSEDİYORDUK
HAKİKİ OL İNŞALLAH17 yıl önce gönderildi # -
dua kardeş hoşgeldin allah yar ve yardımcın olsun yüreğinden ve dilinden eksilmeyen dualarla dualarımızla hep beraber rabbim cümlemizi feraha kavuştursun inşallah.amin
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM. ALLAHÜ TELA TÜM DUALARINI KABUL ETSİN. TEZ ZAMANDA AYDINLIĞA KAVUŞTURSUN. FERAH KAPILARINI ARALASIN.
BU DUAYI OKUYANIN DUASI MUHAKKAK KABUL OLUR OKUNUSU:
" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.):
"Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsi kabul olur ve istedigi verilir" buyurmustur.17 yıl önce gönderildi # -
HOŞLUKLAR GETİRDİNİZ.DUALARIMIZDASINIZ.
Kardeşim Hoş geldin. Dualarımız sizinle beraber.
Hoşgeldin aramıza, rabbim tüm sıkıntılarını giderir, hakkında hayırlı olanı nasip eder inşallah AMİN AMİN AMİN
hoş geldiniz
Allah sıkıntılarınızı ferahlığa çevirsin
dualarımızdasınız
selamlar...17 yıl önce gönderildi # -
hoş geldiniz rabbbim tez zamanda sıkıntılarınızı giderir inşallah aminnnnnn
Hoşgeldin.
Allah sıkıntılarına tez zamanda derman nasip etsin kardeşim.17 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin dualarınla nur kat aydınlat bizleri,Rabbim sıkıntılarını en kısa zamanda gidersin inşallah
çok kısa zamanda sıkıntılarınızdan Rabbim tarafından kurtulmanızı dilerim.
HOŞ GELDİNİZ. RABBİM SIKINTILARINIZI HAKKINIZDA HAYRA ÇEVİRSİN İNŞAALLAH... DUA İLE
Hoş geldin Rabbimyardımcın olsun
HOŞGELDİN DUA DOSTUM 3 İHLAS OKUDUM SANA RABBİM SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GEÇİRSİN AMİN
HOŞGELDİN.ALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLISI İLE SIKINTILARINDAN KURTARSIN.AMİN.
" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. " ALLAH TÜM SIKINTILARI TEZ ZAMANDA GİDERSİN. AYDINLIĞA ÇIKAN YOLU GÖSTERSİN AİNŞALLAH. AMİN.AMİN.AMİN.
Kardeşim bende senin gibi düşünüyorum. Rabbim istediği için burayı bulmamı nasip etti, duamızın kabulu için. Rabbim ne dileğin varsa te zamanda versin Amin
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM PEYGAMBER EFENDİMİZ S.A.V YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM BİZİ FERAHA KAVUŞTUR.
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.