10tane hediyem
Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:
Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’
Dilek-23 kardeşime (derin)
(11 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 tane de ben okudum dilek'im için her nerde ise yüreğine huzur gibi yetişsin amiiin
18 yıl önce gönderildi # -
3 tanede ben okudum yüregine ve yasamina afiyet olsun insallah.
Rabbim yüzünü,kalbini güldürsün.
Güllerin efendisi(SAV) ile bizleri komşu eylesin.
allahim masum dualarinizi
hayirli bir sekilde kabul etsin.
aminnnnnnnnnnnnn.
ALLAH KABUL ETSİN AMİN
amin amin amin abim allah razı olsun senden güzel gönlüne yüreğine sağlık ne güzel bi insansın sen ki ben bu duaları görmeden bile yanımda hissediyorum onları bana hemen yetişip yardımcı oluyolar allahım senin yaptığın bu iyilikleri görüyo kalbini görüyo en yakın zamanda seni en iyi şekilde derecelendirsin güzel insan rabbim seni her daim kollasın hep yanında olsun seninle ahirette komşu olmayı nasip etsin bana amin amin amin
amin amin amin abim allah razı olsun senden güzel gönlüne yüreğine sağlık ne güzel bi insansın sen ki ben bu duaları görmeden bile yanımda hissediyorum onları bana hemen yetişip yardımcı oluyolar allahım senin yaptığın bu iyilikleri görüyo kalbini görüyo en yakın zamanda seni en iyi şekilde derecelendirsin güzel insan rabbim seni her daim kollasın hep yanında olsun seninle ahirette komşu olmayı nasip etsin bana amin amin amin
5 tanede ben okudum senin icin dilek 23 kardesim... rabbim yardimcin olsun...
selametle
allah razı olsun gamze kardeşim senin de isteklerin muratların tez zamanda önünde bulunsun
allahım ben yokken zor durumdayken bana böylesine güzel yürekleriyle dua eden abilerimden ve kardeşlerimden razı ol onlara hayırlı şeyler nasip et her işlerini çöz olmazlarını oldur sana sığındım senden istiyorum allahım arkadaşlarıma iyilik ver onları yolundan ve benden ayırma onları ben çok seviyorum sen de çok sev allahım
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.