Senin adını ben yazdım inşallah sıra sana gelince senin içinde okucaz.Sen okuma derinim ben aldıklarımla senin adınada okuyorum aldığım yasinlerden senin adınada okumak için aldım.
Derinim canım kardeşim
(12 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ah ya kıyamam çok duygulandım aglattın beni bu aglamak bile güzel inan,nolur yorulma bunu yürekten söylüyorum rabianurum,gözümdeki yaştan ekran bulanık sana hediye yolladım hissettinmi aşayada yazdım ama..
18 yıl önce gönderildi # -
Şimdi okudum canım kardeşim,yorulurmuyum kardeşim için canım feda ağlama ne olur gözünden akan yaşa kıyamam,seve seve okuyorum,keşke daha fazlasını yapabilsem kardeşime.
Cansın canımsın ahret kardeşim o güzel yüregine 3ihlas 1fatiha,Kurban oldugum Rabbim ahret kardeşimin sagını solunu önünü arkasını nur ile nurlandır kalbini gönlünü senin aşkınla doldur sen dualarımızı katında kabul eyle Yarabbim amin amin amin..
Amin.Amin.Amin.canım kardeşim.Rabbim Yüceler Yücesi Yaradanım kardeşime tüm zorlukları kolay eyle,tüm darlıkları bolluk eyle,yüreğine serinlikler nasip eyle,Elifime sabırlar ver,hayırlısı ile yollarını tez zamanda birleştir Ya Rabbim.Her günlerini huzur eyle,ömürlerini,amellerini hayırlı eyle.Amin.Amin.Amin.Rabbim sizi son nefese kadar korusun,mutluluğunuz daim olsun.Rabbim kabul eyle.
Yüregine saglık ahret kardeşim amin amin aminnnnnnnnnnnnnn
burda ki dostluk ne güzel ya ne sahte nede sanal gönülden dostluklar allahım inşallah ahirettede böyle güzel dostlarla yanyana getirir bizi amiiiiiinn.
dua ile....Not=ya benim dil bilgim fazla yoktur oyüzden fazla beceremiyorum kusura bakmayın
Gönül bilgin yeter yüregin yeter canım kardeşim,Rabbim dostlugumuzu daimi kılsın amin
amin abi amin dua ile dualarda buluşmak dilegiyle allah razı olsun
Amin,değerli kardeşim,dilbilgisinin ne önemivar gönül birliğimiz var,ve tüm dua dostlarımıza dualar yükseliyor ,inşallah inşallah Rabbim kabul buyurur,İnşallah inşallah ahrette yanyana geliriz,birbirimize ettiğimiz bu dualarla orada buluşuruz inşallah.
Rabbim hepinizi iki cihandada sonsuz sevgisiyle ödüllendirsin ...Masallah Masallah Masallahhhh cok güzelsiniz ...cok...
YARAB GÜZELLİKLERİNİZİ DAİM EYLESİN VE HER İKİ CİHANDA DA DOSTLUĞUNUZ BAKİ KALSIN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.