bu akşam cuma akşamı mübarek gece boş geçirmeyelim dua dostlarım sizin için dua etmek istiyorum varsa istekleriniz yazın bende bu akşamdan yarına kadar edicem sırayla hepinize yetrki bi nevi mutlu olun huzur bulun rabbim gönlünüze göre versin hepinizi çok seviyorum zaten iştende çıktım bari siz faydam dokunsun.
bu akşam mübarek cuma gecesi dua isteyn dua dostlarım şimdiden yazsın
(65 mesaj) (46 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sağol sevda kardeşim allah senden razı olsun allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlündeki muradını tez versin inşallah amin.. benim muradım sevdiğim emrullahla bir an önce evlenebilmek dualarında olursam çok mutlu olurum allah razı olsun tekrar amin..
18 yıl önce gönderildi # -
tamam canım benim öle dua ederim rabbim siiz hayırlısıyla kavuştursun amin.
ALLAH RAZI OLSUN SEVDA KARDEŞİM.BENİM KISMETİMİN AÇILMASI VE SIKINTILARIMIN BİTMESİ İÇİN DUA EDERSEN SEVİNİRİM...ALLAH CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE TÜM DULARINI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN AMİN AMİN...
tamam canım senide not aldım
allah razi olsun kardesim.. benimde ba SIKINTILARIM vardi. dua edersen sevinirim.. allaha emanet olun
ederim tabi
Selamün Aleyküm..
Maddi ve manevi sıkıntılarım var..Allah razı olsun..Beni de unutmazsan sevinirim.
tamma canım kardeşim
hayırlı sabahlar sevda kardesim banada dua eredmisin adım nagihan sevdiğimle kavusup hayırlı yuvamı kurmak için allah razı olsun.
sanada hayırlı sbahlar tabi ederim
Sevda Masallah Masallah Masallah Rabbim sen bizler icin dualar okurken hikmet meleklerini yanina indirsin insallah .Allah razi olsun Allah nefesine ve yüregine kuvvet versin 3 Ayetel kürsi hediyem olsun sana o güzel yüregine bir bardak saguk zemzem suyu tadinda gelsin dualar okurken kuvvet versin nefesine.Aminnnnnnnn
Sevda kardeşim..
Maddi ve manevi sıkıntıların olduğu bir dönemdeyim..Yuvama huzursuzluk vermeye çalışanlardan tamamen kurtulmak ve borç batağından çıkmak için Allah hep dua ediyorum..Dualarında bana da yer verirsen mutlu olurum.AAllah razı olsun
bende istiyorumm senden duaaa benide katarmısınn
zez kardeşim benim kendime hayrım yok barı kardeşelrime olsun kendimi onların sınıktılarına vermek onlara faydalı olmak istiyorum
hepinizi not alıyorum kardeşelrim
kevser kardeşim benimde borcum çok bilirm ne demk olduğunu bide işten çıktım kadın parad vermedi varya perişanım seni çok iyi anlıyorum bol bol dua edicem
Allahü teâlâ, (Benim kullarıma yardım edene, ben fazlasiyle yardım ederim) buyuruyor. Elinden yardım geldiği hâlde, yardımı esirgeyen insan, Allahü teâlânın indinde sevgili bir kul olabilir mi? İnsanların kalbini kırmak ise, Allahü teâlânın gadabını üzerine çekmek demekdir. Bundan çok kaçınmalıdır
Allah razı olsun senden sevda kardeşim.Dua na benide eklersen sevinirim. Allah benim ve benim gibi borç sıkıntısında olan herkezin yardımcısı olsun.
amin rabbim bizi ondan başaksın amecbur etmesin borç kötüdür ama dostlarım allah büyüktür mutlaka elini uzatır sabırla beklemek dualarımızla ona el açmak lazıım
allah razı olsun inş. annem ve babam için dua istiyorum senden hayr olanı nasip etsin mevlam kendim içinde allah razı olsun tekrar sağol
BENİ DE UNUTMA ALAH KABUL ETSİN AMİNNNNN
HERKESİN GİZLİ AÇIK NE MURADI VARSA AMİN18 yıl önce gönderildi # -
sevda allah razı olsun rabbım tez vakıtte senınde gonlune gore versın banada dualrında yer verırsen cok mutlu olurm bende hayırlı bı kısmet ıstıyorum dınım dunyam ve ahıretım aslında sevdıgımde var ama hayırlısı ıse benım ıcın dua ettıgın ıcın allah razı olsun ıns herey gonlunce olur
degerli sevda kadeşim banada bizede(muhammet&asuman)dua edemisin ayrıyız.çok kötüyüz ama allahtan ümidimi yitirmiyorum.dualarında banada yer verir misin şimdiden allah razı olsun.allah kabul etsinamin.ecmain
tamma not aldım amin amin amin.
allh razı olsun kardeşim allah kabul etsin
Canım kardeşim benim içinde dua edersen çok mutlu olurum.... Tez zamanda karşıma hayırlı, sevebileceğim, gönlüme göre biri çıkmasını diliyorum....... Allah razı olsun....
saol sevda kardeş Allah razı olsun Allah gönlündeki muradını tez zamanda versin.İsmim Arzu sevdiğim insanın ismi Ekrem onu çok seviyorum şu an ayrıyız ve ona kavuşmayı ve onunla mutlu bir yuva kurmayı çok istiyorum,benim için de dua edermisin çok ihtiyacım var?
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM NEFESİNE KUVVET VERSİN RABBİM CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE TÜM DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH ELHAMDÜLLİLLAH YOK Bİ SIKINTIM RAHMET VE BEREKET DİLE YETER BANADA ALLAHIM KABUL BUYURSUN SELAM VE DUA İLE...
ŞU ARA İÇİNDE BULUNDUĞUM ORTAMDA KENDİMİ VEREREK DOLU DOLU DUA EDEMİYORUM ARALARDA TESBİH ÇEKİYORUM VEYA İÇİMDEN SÜREKLİ OKUYORUM ALLAHIM KABUL EDERSE...SİZ DUA DOSTLARIM BU DAVRANIŞINIZ ZORDA KALDIĞIMI HİSSETTİĞİMDE DUALARA BAŞLIYORSUNUZ YA ÇOK İSTEYİP EDEMEDİĞİMİ EKSİKLİK DUYDUĞM ANDA SİZ KARŞIMA ÇIKIYORSUNUZ YA..İŞTE BU DA BİR MUCİZE DİYORUM MUCİZE...TEŞEKKÜR DOSTLARIM SAĞOLUN ..TEŞEKKÜR ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSİN ...SİZLERE VERİRKEN DE BENİ VE AİLEMİ DE GÖRÜR İŞTİR BİLİR O HER YERDE ZATEN YÜREĞİMİZDE BEYNİMİZDE SAĞIMIZDA SOLUMUZDA İÇİMİZDE YÜREKLERİMİZİ BİLEN O..ALLAHIM BANA VE AİLEME DE VERİR YÜREKLERİMİZDEKİNİ HAYIRLISIYLA İNŞALLAH..RABBİM HAYIRLISINI VERSİN KORKTUKLARIMIZDAN EMİN KILSIN NAMERDE DEĞİL MERDE BİLE MUHTAÇ ETMESİN..İÇİNE DÜŞTÜĞÜM BORÇ BATAĞINDAN VE HER TÜRLÜ ŞER KÖTÜ HAYIRSIZ İŞLERDEN EMİN KILSIN...KORUSUN KANATLARI ALTINA ALSIN RABBİM HEPİMİZ İÇİN OKUYORUM 101 YUNUS DUASI AMİN AMİN AMİN BENİ VE AİLEMİ DE UNUTMAZSIN DUALARINDA DEĞİL Mİ CAN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.