allah yardımcın olsun okuycam duanı
bu akşam mübarek cuma gecesi dua isteyn dua dostlarım şimdiden yazsın
(65 mesaj) (46 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben de istiyorum...:) Allah babama şifa versin, içimdeki yarayı da bir yola koysun inşallah...hangi yön hayırlıysa...kavuşmaksa da ayrılmaksa da...herkes gidebilir, Allah bizi kendisinden yoksun bırakmasın inşallah...herkes için hayırlısı...amin...şimdiden ağzına sağlık...
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun sevda kardeşim tüm darda ve borçta olanlara cani gönülden dua ettiğin için allah razı olsun*rabbim kabul etsin
sevdaaaa :( babam beni affetsin inadi birakip. annemi 3 yildir göremiyorum cok özledim.
allah kabul etsin canim.
sevda rabbim seni hoş tutsun allah razı olsun..
banada dualarına yer verirsen çok memmun olurum.bende hayırlı eş hayırlı yuva istiyorum.18 yıl önce gönderildi # -
tamma vallahi size ortak olmak çok güzel ben mutlu oluyorum.
Bizim borçlarımızı hayırlı bir şekilde bitirmemiz ve Ablamın hayırlı bir evladı olması için dua edebilirmisin? Allah razı olsun Sanada büyük büyük kapılar açsın inşallah. Allah Tez vakitte gönlünün muradını versin.Amin.
ederim tabi amin amin.
canım düşündüğün için çok sağol allah razı olsun senden......benim sevdiğim biri var o beni kardeşi olarak görüyormuş onun gönlüne düşeyim lütfen allahım....bunu istiyorum bir de tabi sağlık
sevdacim öncelikle allah senden razi olsun bizler icin dua edecegin icin...
benide listeye eklersen sevinirim:)
ben sevdigimin bana geri dönmesini istiyorum bunun icin dua eder misin?allah dualarini ve okuyacagin kurani kabul eylesin canim...
selametle...
tamam canım kardeşim
sevda kardeşim canım ne olur benide dualarından mahrum etme...
sevdiğim benden soğumuş başka biriyle ama onu sevmediğini bilmiyorum ne olur tekrar hayırlısıyla bana geri dönmesi için dua et...allaha emanet ol...rabbim muradını versin18 yıl önce gönderildi # -
sevda allah razı olsun hayırlı bir eş için dua istiyorum sende bende sizlere ediyorum inşallah allaha emanet olun.rabbim gönlünüze göre versin dua ile...
ALLAH RAZI OLSUN..RABBIM GÖNLÜNE GÖRE VERSIN...BENIDE UNUTMA OLURMU???:((
SEVDACIM BENDE OKUYACGIM BU AKSAM NE OLUR BENI DE UNUTMA YUVAM YIKILMAK UZERE ESIM GITTI VE DONMUYOR ADIM LEMAN ESIMIN ADI HALIL DUA ETE MERHAMETE GELSIN PISMAN OLSUN ALLAHIM KABUL ETSIN DUALARIMDASIN BENIM CANIM
sevda kardesin bende burdakiler gibi aci cekiyorum sevdigim bana geri dönsün istiyorum
tek dilegim bu RABBIMDEN banada dua edersen dualarinda yer verirsen sevinirim
simdiden sagol18 yıl önce gönderildi # -
sevdacım benide unutma lütfen:)
Rabbimin rızasına uygun bir hayat yaşamak istiyorum, tabi bir de hayırlı bir eş
Şimmdiden Allah razı olsun.
7 fatiha güzel gönlüne hediye eyledim.Rabbim kabul etsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
canım benim ya çok temiz kalbin var ALLAH bu iyiligin mükafatını ya burda yada ebedi hayatta muhakkak verecektir işten çıkmıssın inşalla daha iyi daha hayırlı iş bulman için bende sana 3 ihlas 1 fatiha okudum.benimde her kez gibi istegım var bende sevgilimden ayrıldım ve bugun sevgililer gunu içim cok acıyo ne olur banada dua et biliyorumki bir musulmanın bir müsülmana edildigi dua kabul olur banada dua edermisin en kısa zamanda beni arasın bana geri donsun ALLAH bütün gücüyle onu bana geri cevirsin ne olur benide unutma onun adı ahmet.. ALLAH RAZI OLSUN
Sevdacım Allah razı olsun kardeşim.
Benim, ailem ve kız kardeşimin tümmaddi ve manevi sıkıntıları için dua edersen sevinirim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
SEVDACIM BİZİM İSİMLERİMİZ BENİM PINAR ONUN GÖKSEL CANIM
Sevgili kardesim ALLAH razi olsun dua ediyorsun RABBIM senin de gonlunun muradini versin ve hayirli ve bereketli isler nasib etsin benden 99 LAHAVLE VELA KUVVETE tespigi gonderiyorum buyur kabul et
Eger dualarina benide katarsan bahtiyar olurum RABBIM Esime iyilik vermesi ve rizkimizin artmasi ve selamete cikmamiz icin dua edersen sevinirim
Hepimiz ALLAHA emanet olalim18 yıl önce gönderildi # -
BENIM IÇINDE BAGISLANMA VE AF DILERMISIN RABBIMDEN KONYAYA GIDICEM BI KAÇ GÜNDEN TEZSIZ YUKSEK LISANS IÇIN HAYIRLISIYLA BITIRMEYI VE HIZMET ETMEYI ISTIYORUM INSALLAH RABBIMIN RIZASI YOLUNDA ...
GEC BULMAK ERKEN KAYBETMEK BU OLSA GEREK YENI BULMUSTUM BURAYI AMA ARTIK ÇOK SIK GELEMEYEBILIRIM
DUALARIMDA HER ZAMAN DUA DOSTLARIM OLACAK AMA INSALLAH ISIMLERI ÖGRENMEYE DE GAYRET EDIYORUM
ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun senden ....hayırlısı neyse onun için dua edermisin bizim için ..
DEĞERLİ KARDEŞİM SEVDA,
ALLAH'IM BANA ACİL VE HAYIRLI BİR İŞ NASİP ETSİN BANKALARDAN BİRİNDE DİLERİM YA RABBİM... (BANKACIYIM AMA İŞ BULAMIYORUM, VE YİNE BANKADA İŞ ARIYORUM...)
ALLAH'IM NE MURADIN VARSA TEZ VAKİTTE SENİ HAYIRLISIYLA KAVUSTURSUN İNŞALLAH. 3 SALAVAT SANA GONDERIYORUM SEVDA'CIM.RABBİM DUALARIMIZ KABUL BUYURSUN İNŞALLAH.
banada dua eder misin kardeşim işlerim rast gitsin iş yerimde bi kalbi hastalıklı bayan var beni ve bütün bürodakileri ondan kurtarsın nursuz imansız hayasız kadından kurtulalım işten tazminat yüzünden çıkaramıyoruz dua edinde kendiliğinden çekip gitsin. Rabbim hepimizi iman sahibi Rabbimizi bilen hayırlı insanlarla karşılşatırsın çoooookk dua edin kardeşlerim Allah razı osun şimdiden cumanız mübarek olsun ...786 besmele okuyorum hepimizin dertlerine şifa olur inşallah .......
Banada dua edermisin, ailemdeki hasta insanların şifası, bol bol ibadet etme aşkının geri gelmesi, evimde bereket ve huzur için, işlerimin rast gitmesi için Allah razı olsun bende hepimizin 3 fatiha, 3 ayetel kürsi, 3 ihlas okuyorum..Hepinizden Allah Razı olsunnn
kardesım babamın hastalıgı ıçınde dua edermısın Allah razı olsun ve sıkıntı vermesın sana ınsallah
Allah emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
YAKARIŞ VE DUALARINDA; OĞLUM İLTER KAĞAN VE YEĞENİM CANBERK İLE BÜTÜN HASTALARIMIZIN ŞİFAYA KAVUŞMASINA YER VERİR MİSİN DESEM... KIZMAZSIN DEĞİL Mİ? ALLAHIM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN...
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun sevda 3 Ayet-el Kürsi hediyemdir sana dualarına vesile olsun diye.
Bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim tez zamanda hayırlı rızık kapıları açsın sana.18 yıl önce gönderildi # -
SEVDA KARDEŞ BANADA SIKINTILARIMDAN TEZ VAKİT KURTULUP FERAHA KAVUŞMAM İÇİN DUA EDERMİSİN? ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.