KİMİN ÜZERİMDE NE HAKKI VARSA DUA EDEN ETMEYEN TÜM KARDEŞLERİM HAKLARINI HELAL ETSİNLER NACİZANE BENİMDE HAKKIM GEÇTİYSE TÜM DUA DOSTLARIMA HAKLARIM HELAL OLSUN HEPİNİZ İSMEN ZATEN LİSTEMDE YAZILISINIZ HEPİNİZE İSMEN YİNE DUA EDİCEM DUALARIMDA HER AKŞAM OLUCAKSINIZ İNŞALLAH AMA KİMSEYE YAZMICAM ARTIK ÖYLE BİR KARAR ALDIM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN ALLAHIMIN SELAMETİ SELAMI HEPİNİZİN ÜZERİNE OLSUN AMİN...
ALLAHIMA EMANET OLUN BEN AYRILIYORUM HANDAN
(15 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah senden de razı olsun herşey gönlünce olsun ama bu kırgınlık neden onu anlamadım?
18 yıl önce gönderildi # -
ne oldu canım benim
:-((
Gercekten üzüldüm yani dualarindan ve aminlerinden bizi mahrum birakiyorsun .....!!!!!!üzücü senin gitmen gercekten üzücü......18 yıl önce gönderildi # -
Sıkıntın ve seni üzen her ne ise Allah hayırlı bir şekilde ferahına çıkarsın. Allah gönlüne göre versin. Allah'a Emanet ol.
nereye handan ya neden ayrılıyosunuzz hakkım yok ama varsada helal olsunn gitmeni ayrılmanı gerektiren şey ne çok merak ettim
ya nereye canim???ne oldu? bukarari verdigin icin cok üzüldüm:(
farkindamisiniz yavas yavas arkadaslarimiz cikiyorlar burdan, peki ama neden??18 yıl önce gönderildi # -
anlamadım bende bısey yaa uzuldum sımıd neden boyle bı karar aldın ıns senı karacak bırsey yapmamısızdır senden dua ısterken ınan yurekten mutlu oluyodumm ama tabı sen dha ıyısını bılırsın hakkım yoktur ama varsa da hepsı helal olsun asıl sen halal et cunku senın hakkınd aha cok allaha emanet ol hersey gonlunce olsun
INSAN NEREYE GIDERSE GITSIN YÜREGINDE DOSTLARINIDA GÖTÜRÜR ..HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN SENDE HELAL ET ..AMA ARADA SIRADA BIR SELAMINI ESIRGEME...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN....
Helal olsun sen de helal et ama gideceğine bende üzüldüm, sebebi inşallah bizimle ilgili değildir. Bizden kaynaklanan bir problem ise lütfen söyle affettirmeye çalışalım kendimizi!!
nereye:(
ablamı kim üzdü?
ya kim kirdi seni handan´im canim kardesim vallahi ben suan cok üzülüyorum:(
gitme ne olur... birseyler söyle en azindan cvp yaz geri birtanem lütfen...18 yıl önce gönderildi # -
:'( Rabbim bizleri dostluğundan mahrum bırakmasın.
ablam beni üye ettin sen nereye gidiyorsun:( gitme
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.