turku yazıdıgın duaları anlayamadım mesela 2 kere 11 salli barık var yanlışlıklamaı yazılamıs yoksa once 11 sallı barık sonra 100 la lavle tekrar 11 sallı barıkmı okunacak bırde en altda yazdıgın dua bunlardan ayrımı tek basınamı okunacak hepsı bırlıktemı kusura bakmazsan bır soru daha salatı mecule yazmıssın o bu duanın adımı yoksa duanın bıe cumlesımı bır an once okumak ıstıyorum cevap yazarsan ben korkarım cok yanlış dua okumakdan benı aydınlatırsan sevınırım
turku gozlumun dıkkatıneeee
(4 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bir yanlislik yok canim 11 salli barik 100 salavat ve yine 11 sall barik
yani allahümme salli ve allahümme barik diye baslayan salavatlar..okumaya gelince tek tek okuyabilirsin...mesela fein tevellev olani devamli oku bence ...yani günde yedi defa ...ben onunla ve ihlas süresiyle ayaktayim desem yeridir... digerlerini bir defa okumanda yeter ..ama duayi nekadar cok yaparsan okadar allaha yaklasmis olursun ..haliylede allahin sana yaklasmasi daha fazladir..allahin izniyle ....salati mecule salavatin ismi canim
18 yıl önce gönderildi # -
zamanin oldukca burdaki konulari arastir..bunlarin cogunu ben buradan ögrendim ..cok faydali dualar var... her zaman arastirip okuyamiyorum..ama her firsatta okumaya calisiyorum..allah kolaylik versin..benim hayat felsefem her serde bir hayir vardir...eger böyle düsünmeseydim su an nerde nasil halde olurdum allah bilir...hic bir zaman bu neden oldu diye üzülme ..bilki elbet vardir bir sebebi...RABBIM NEYLERSE GÜZEL EYLER ,HER SERDE BIR HAYIR EYLER...OGLUMUNSA GÖZLERINDEN ÖPÜYORUM..ARTIK EVIN ERKEGI O..SANA SAHIP CIKSIN :))
18 yıl önce gönderildi # -
SAOLASIN TURKUGOZLUM OKUMAYA BASLADIM BİLE ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.