YA MUCİP (Duaları kabul eden,kendine yalvaranların isteklerini veren)Dostlar duanıza ihtiyacım var lütfen bu mübarek gece de sevdiğimin bana Ekremimin bana dönmesi için dua edermisiniz,çok çaresizim her nefes alışımda Rabbim'den onu bana nasip etmesini,bana geri döndürmesini ve bana hayırlı bir eş kılmasını diliyorum.Tüm dua dostlarından Allah razı olsun herkesin rabbim gönlündeki muradını versin.
YA MUCİP ONU BANA NASİP ET
(24 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLSINI VERSİN İNŞALLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAYIRLISINI VERSIN CANIM...HAYIRLI EYLESIN...HAYIRSIZ OLUP YÜREGINE NEFRET EKECEKSE RABBIM UZAK TUTSUN...TECRÜBE KONUSUYOR SAKIN YANLIS ANLAMA...
arzurem allah yardımcın olsun dua dostumm senı cok ıyı anlıyorum aynı dert bendede oldugundan rabbaım hayrıla kavustursunnn ıns
ALLAH HAYIRLISINI VERSIN CANIM...HAYIRLI EYLESIN...HAYIRSIZ OLUP YÜREGINE NEFRET EKECEKSE RABBIM UZAK TUTSUN. tabiki dua ederiz
Allah razı olsun dostlar ben de hep rabbime hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum ve her duadan sonra o kişiye karşı sevgim daha da artıyor artık ne yapacağımı şaşırdım onu çok seviyorum
Amin. Rabbim hakkında hayırlı eylesin muradını kardeşim. Sabretmek ve tevekkül... Rabbim bu ikisinden ayırmasın seni kardeşim. Amin.
amin amin amin Allah razı olsun Türkan kardeşim sizlerin de Rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin inşallah
SABRET CANIM VE BOL BOL DUA ET.GECE YARILARI KALK DUA ET.GERÇEKTEN ÇOK FAYDASINI GÖRECEKSİN.BOŞ ZAMANLARINDAN SALAVET GETİR.HACET NAMAZI KIL.GECE YARILARI YAP BUNU.BENDE AYNI DURUMDAYIM ÜZÜLÜYORUM AMA ALLAHIM İNŞALLAH ONU BANA NASİP EDECEK İNŞALLAH.HERŞEYDE Bİ HAYIR VARDIR.ONUNDA Bİ ZAMANI VARDIR.SABIRLI OL ÇOK DUA ET.
Allah razı olsun NESLHAN Allah senin de gönlündeki muradını tez zamanda versin çok dua ediyorum ve içimde o kadar güçlü bir inanç varki o benim kısmetim biliyorum sizler de ne olur bana dua edin dostlar
MERHABA SAYIN UYELER;
BEN ARTIK ÇILDIRMAK UZEREYIM, RABBİM TÜM İŞ ARAYANLARA YARDIMCI OLSUN VE HAYIRLI İŞ NASİP ETSİN....2 TANE YUKSEK LİSANS, TECRÜBE NE YAZIK Kİ İŞE YARAMIYOR..... GECE GÜNDÜZ DUA EDİYORUM HAYIRLI VE EMEKLİ OLUNCAYA KADAR ÇALIŞABİLECEĞİM BİR İŞ VER YARABBİ DİYE.....NE OLUR BANA DA DUA EDİN EY ALLAHIN KULLARI BU ACİZ BAYANA DA RABBİM HAYIRLI BİR İŞ VERSİN BU MÜBAREK ŞUBAT AYINDA...RABBİM ACİLLL İŞ VER BANA VE TÜM İŞ İÇİN YALVARANLARA...
BAK KARDEŞİM GELİN ATA BİNMİŞTE YA NASİP DEMİŞLER.HİÇ BELLİ OLMAZ BELKİ DÖNER DOLAŞIR SANA NASİP OLUR.BENDE ÇOK SIKINTI ÇEKTİM NİŞANLANDI VE BOZULDU NİŞAN.ŞİMDİ BEKLİYORUM.SEVGİSİNDEN ŞÜPHEM YOK AMA OLMUYOR İŞTE.ALLAHIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA EVLENMEK İSTER İNŞALLAH.SENDE SABIRLI OL VE ÇOK DUA ET.BENDE EDERİM SENİN İÇİN.
AMİN SENİN VE TÜM SIKINTIDA OLAN KARDESLERİMİZ VE BENİM İÇİN.AMİN KABUL EYLE DUALARIMI ALLAHIM NOLUR ALLAHIM KABUL ET...
Canımsın yaaa ne kadar güzel moral veriyorsun NESLHAN Allah razı olsun gerçekten bunları inanarak söylüyorsun dimi sen de hissediyormusun onun bana döneceğini benim içimde çok büyük bir umut var Rabbim inşallah bu güzel ve temiz dualar yüzü suyu hürmetine sevdiklerimize tez zamanda kavuştursun amin amin amin
hmpst kardeş sana da dua edicem Rabbim tez zamanda gönlüne göre bir iş verir inşallah
BU GECE KALK SEHER VAKTİ VE ÇOK DUA ET.
saol canım kardeşim inşallah yapıcam sen de nolur dua edermisin bu akşam benim için
EDERİM TABİ.
Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Allah razı olsun Zeynep kardeş
kimse bana dua etmedi çok kırıldım
canım öyle düşünme sakın burada herkez birbirine dua ediyor isimce olmasa bile bizim kalplerimiz bir canım tövbe de ben başlığını yeni gördüm
saol haziran Allah razı olsun duaya çok ihtiyacım var
tez zamnda kavuşursun inşallh kardeşim amiiiiiinnn
amin amin amin inşallah Allah razı olsun asmn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.