2 YASİN
1 ASHABI KEYF
2 VAKIA
100 YALATİF
100 YAMENNAN
100 YAFETTAH
100 BESMELE
100 SÜBHANALLAHİ VEBİ HAMDİHİ
70 İSTİĞFAR
OKUDUM ALLAHIM KABUL ETSİN GÖNLÜNÜZE VE İÇ HUZURUNUZA FERAHLIK VERSİN RABBİM KATINDA KABUL BUYURSUN TÜM SIKINTIDA OLAN DUA DOSTLARIMI RABBİM KALBLERİNİZE FERAHLIK İHSAN ETSİN AMİN BİHÜRMETELLİL ALEMİN*
@@NOZGEN DEN DUA DOSTLARIMA KARDEŞLERİME HEDİYEM@@
(65 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN NOZGEN AMİN.. ALLAH SENİNDE İCİNDEKİ DUALARA CVP VERSİN. İC HUZURUNU ARTTİRSİN. İNSAALLAH. ALLAHİM DUALARIDAN NASİPLENMEYİ NASİP ETTİ HAMD OLSUN...
ALLAH RAZİ OLSUN KARDESİM..
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin allah razı olsun rabbim muratlarınızı gönlünüze versin okumuş olduklarınızdan bizleri de nasiplendirsin inşallah amin selam ve dua ile
allah razı olsun ne güzzel hediyeler rabbim de sizi rahmeti merhameti ve nuruyla hediyelendirsin inşallah amin..
RABBİM YAR VE YARDIMCIDIR O NEGÜZEL VEKİDİR ONA TÜM KALBİMİZLE BAĞLANALIM HADİS **EĞER DUALARIN KIYMETLERİNİ BİLSEYDİNİZ KARŞIDAKİ DAĞIN TİTREDİĞİNİ GÖRÜRDÜNÜZ** DİYOR RABBİM ONUN İÇİN İÇTEN BİRBİRİMİZE DUA EDELİM HASBÜNALLAHÜ VENİMEL VEKİL RABBİMDEN GÜZEL VEKİL OLAMAZ SAYGI VE SELAM İLE TÜM DUALAR GÜZELDİR*
AMIN AMIN AMIN...
nozgen canim ablacim allah razi olsun senden ne muradin varsa versin18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL SİMAL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN İŞAALLAH
AMİN AĞZINA YÜREĞİNE SAGLIK SU ANDA ÇOK DUYGULANDIM İNSANLAR BİRBİRİNİ TANIMIYOR VE BU DENLİ GÖNÜLDEN DUA AĞLATTINIZ BENİ:(
Evet söz şöyle " EĞER ONU TAM MANASIYLA TANISAYDINIZ DUANIZLA DAĞLAR YERİNDEN OYNARDI" tanımak ve iman etmek İNSALLAH.
AMİN..
SAĞOL DİLEK 23 KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SAYGI VE SELAM İLE
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun Nozgen kardeş Allah kabul etsin,bu dualardan Rabbim beni de nasiplendirsin,bu dualar yüzü suyu hürmetine Rabbim tez zamanda Ekremime kavuştursun inşallah,Nozgen kardeş lütfen bu akşam benim için dua edermisin?
SAĞOL MERVE SEFA HOŞGELDİN ALLAH RAZI OLSUN
SAĞOL GAMZE 19 KARDEŞİM ABİ DERSEN SEVİNİRİM BEN BAYAN DEĞİLİM SANA SAYGI VE SELAM İLE
NURYÜZLÜM ALLAH RAZIOLSUN KARDEŞİM RABBİM NE MURADINIZ VARSA VERSİN AMİNM
ARZUREM KARDEŞİM ŞİMDİ BİTİRDİM BUNLARI RABBİM ŞAHİT HEPİNİZE DUADA BULUNDUM İŞAALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞURSUN SAYGI VE SELAM İLE
SAĞOL DUACI KARDEŞİM ALLAHRAZIOLSUN SAYGI VE SELAM İLE
NOZGEN abi özür dilerim insan karisiyor nicklerde tam belli degil ya cinsiyet ondan. kusuruma bakma olur mu canim abicim :)
N. Özgen abim
Rabbim razı olsun.Bu güzel hediyeleri sunan gönlünüze Rabbim en güzeli koysun.
(bu zamana kadar abla diye hitabım dolayısıyla bağışlayınız bey olduğunuzu bu başlıkta öğrendim)
YOK ESTAĞFURULLAH GAMZE19 KARDEŞİM SADECE BELİRTMEK İSTEDİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN DİYE NİYE KUSURA BAKALIM SAYGI VESELAM İLE ALLAHA EMANET OL
YOK ESTAĞFURULLAĞ KARDEŞİM NE DEMEK OLURMU ÖYLE ŞEY RABBİM İKİ CİHANDADA SİZLERİ GÜLDÜRSÜN SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN SAYGI VE SELAM İLE NE MURADINIZ VARSA RABBİM YERİNE GETİRSİN KARDEŞİM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN
OLABİLİR KARDEŞİM YANLIŞLIK OLMASIN NİYE OLMASIN
NOZGEN BU KADAR OLUR VALLAHA RABBİM SENİN VE BURDA DUACI BULUNAN TÜM KARDESLERİMİZE YARDIM ETSİN.YOK GÖZLERİM DOLUYO İŞYERİNDE BASLICAM SİMDİ AĞLAMAYA...:(((
YOK ESTAĞFURULLAĞ KARDEŞİM BİZ NE YAPTIKKİ GÖNÜLLER BİR OLSUN BENİM Bİ DUAM BİRDE KURANIM VAR KARŞILIKSIZ OLAN ONU DA HEDİYE ETMEK NEMUTLU BİZLERE SAYGI VE SELAM İLE
nozgen agzına gonlune saglık alllah razı olsun rabbımde senın gonlune gore tez vaktte versın
Amin RABBIM kabul etsin
diline gönlüne saglik18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL FTM KARDEŞİM PAZAR GÜNÜNDEN BERİ BİŞEY YAZMIYODUM VE KALBİM Bİ BURUK OLDU RABBİM BANA BAĞIŞLAMIŞ GÜZEL İLMİNİ SENNEDEN OKUMUYOSUN DEDİM VE BİTİRDİM OKUDUM SİZLERE HEDİYE ETTİM İNAN ŞUAN İÇİMİ BİR HUZUR KAPLADI ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SAYGI VE SELAM İLE
HOŞGELDİN FUNDA111 KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN AMİN SAYGI VE SELAM İLE
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH .......Özgen kardesim Allah razi olsun bizler icin okudugun dualardan ...aramizda kaldigin icinde ayriyetten razi olsun....Bizleri dualariyla sulayan , yüreklerimizi tomurcuklandiran, umutlarimizi yeserten tüm dua kardeslerime cani gönülden tesekkür ederim.Rabbim hepinizden gani gani razi olsun ...eksilmeyelim kenetlenelim...bir dergah burasi benim icin..insallah Handanimizda gitmez...
Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL YÜREĞİ VE KALBİ TEMİZ KARDEŞİM ZEZ OSENİN İNAN KALBİNİN GÜZELLİĞİ RABBİM NE KADAR BÜYÜK ÖYLE GÜZEL ŞEYLERE VESİLE OLUYOZKİ HEPİMİZ BEN HERZAMAN DİYORUM BUNUN ADIMUCİZE DEĞİLDE NE DEĞİLMİ KARDEŞİM ALLAHIM TÜM DARDA VE ZORDA OLAN KARDEŞLERİMİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SANA SAYGI VE SELAM İLE ZEZ*ALLAHA EMANET OL*HANDANEMRU DA GİTMİCEK İŞAALAH *
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.