arkadaşlar aranıza yeni katıldım...inanın o kadar kötü bir durumdayım ki sevgilimle aramız bozuk ayrılma aşamasındayız...lütfen ALLAH rızası için aramızın düzelmesi beni sevmesi için dua edin...(salih-tülay) benim nasıl dua etmem gerekiyo hiç bilmiyorum bu konuda bana yardım edin...ALLAH bu yazıyı tüm okuyanlardan razı olsun...
ALLAH rızası için sevgi duasına ihtiyacım var...
(9 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
GÜZEL KARDEŞİM BUNDA ÜZÜLECEK BİŞEY YOK RABBİM HAKKINDA NEİSE HAYIRLISINI NASİP ETSİN RABB YAZARR KUL BOZARR FELEK GÜLERMİŞŞ ONUN İÇİN YÜREĞİNİ FERAĞ TUT EĞER BİŞEY BİTTİ DEMEK LE BİTTİ OLUYORSA O SEVGİNİN Bİ EHEMNİYETİ OLMZ DUA EN GÜZEL RABBİNDEN HAYIRLI İSE ONU HAKKINDA İSTE TAMAMMI KARDEŞİM SAYGI VESELAM İLE ALLAHA EMANET OL
18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin tülay,bu mübarek gecenin nuru üzerine olsun.
Allah herşeyi görendir,bilendir....Yerin göğün sahibi Yüce Rabbim kendisine el açmış yalvaran gönüllerin duasını duyuyor,görüyor....
Samimi bir şekilde,temiz bir kalple oku,dile Rabbimden.Nasip eder yada etmez herşeyin hayırlısını dilemek gerek.İki cihandada razı olunan kullardan olasın.3 Ayet-el Kürsi hediyemdir sana.Rabbim hayırlı ise seni sevdiğine kavuştursun yok değilse hayırlı olan kuluyla karşılaştırsın.Amin.
ALLAH razı olsun...cumanız mübarek olsun..
CANIM BENIMDE BASIMDA SENINKINE BENZER AMA DAHA KOTUSU VAR BEN EVLILIK AREFESINDE YUZUSTU BIRAKILDIM.DENERMISIN BILMIYORUM INSAN BÖLE DURUMLARDA HERSEYDEN MEDET UMUYOR BİLİYORUM.VALLA BIRCOK KISI YAZMIS BEN BI SITEDE OKUDUM YAPANLARIN 10NUN 6 SINA IYI GELMİŞ BEN YAZIYIM YAPIP YAPMAMAK SANA KALMIS HA SANA YARADIMI DERSEN YOK YARAMADI ACIKCASI.SEVDIGININ RESMINE BESEMELE OKUYORSUN 21 KERE UFLUYORSN RABBIM KULUN.........SENDEN SONRA BANA TAPSIN HAYIRLIYLA BANA DÖNSÜN DİYORSUN BUNU HERGUN YAPACAKMISSIN.BİRDE FEİN TEVELLEV FE KUL HASBİYALLAHU LA İLAHE İLLAHU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİM. DIYOSUN GUNDE 7 KERE.
sen içini ferah tut.rabbin ne hayırlıysa onu versin.o herşeyin en hayırlısını bilendir.inş.aranız düzelir.
kanrevan çok saol deniycem ALLAH in izniyle olur inşallah umarım ALLAH seni sevdiğine hayırlısıyla kavuşturur...ilgilenen tüm dostların kalbideki dilekler bu mübarek günde kabul olsun inşallah...
canım inşallah senin hakkında hayırlısı olur lütfen üzülme bak burada hepimiz aşk acısı çekiyoruz ama allah başka acılar yaşatmasın güzelim ölüm acısı mesela dimi güzelim değmez hiçbirşey için
RABBİM YARDIMCIN OLSUN SENİN VE CÜMLEMİZİN.GÖNÜLDEN DUA ET İBADETLERİNİ YAP YETER BENCE.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.