İNŞİRAH SURESİ NE ZAMANLAR VE KAÇ KERE OKUNUYOR NE İÇİN......FETİH SURESİ SEVDİĞİMİZİN GÖNLÜNÜ FETETMEK İÇİNMİ OKUNUYOR
İNŞİRAH VE FETİH SURESİ
(7 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam, onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
* * *
Fetih suresi hakkindaki http://mucize.net/forum/topic/9069?replies=7bilgiyi fetih topiginde bulacaksin Hazirancim.Alaha emanet kal kardesim.Hayirli Cumalar.
18 yıl önce gönderildi # -
TEŞEKKÜRLER ZEZZZZZZZZ HAYIRLI CUMALAR ÖLMÜŞLERİMİZE YASİN OKUDUM CANIM AMİN DERSENİZ SEVİNİRİM
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah razi olsun.Aminnnnnnnnnnn
ZEZZZZZZZZ İNŞİRAH SURESİ HAKKINDA BİLGİ.CANIM DİĞER TOPİĞİ OKUDUM O KADAR GÜZEL YAZMIŞSIN Kİ FETİH SURESİNİ SAĞOL AÇIKLAMA YAPTIĞIN İÇİN BEN FETİH SURESİNİ CUMA AKŞAMLARI OKUCAM 7 CUMA ÖYLE DENMİŞTİ SANIRIM
Haziran ben yazmiyorum o bilgileri okudugum ve sakladigim bazi kitaplardan degerli ilim adamlarinin calismalarindan alintilar...Nerde bende Fetih suresi hakkinda o kadar seyi yazacak ilim canim benim...Rabbim keske nasip etsede okyanusundan bir damla alsak ...Rabbim sevgisiyle ilmimizide arttirsin Amin.
AMİN CANIM BİLİYORUM KİTAPLARDAN ALDIĞINI BİZDE DE VAR AMA SENİN ORAYA KOYMAN BİLMEYEN ARKADAŞLARIMIZI BİLGİLENDİRMEN ÇOK GÜZEL ALLAH MURADINI VERİR İNŞALLAH AMİN.......7CUMA KAÇ DEFA OKUMAM LAZIM BİLMİYOMUSUN CANIM........BİRDE İNŞİRAH SURESİ NEZAMAN KAÇ DEFA OKUNMALI NE İÇİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.