değerli dostlarım
bu mübarek günde ne derdiniz varsa Rabbim dermanını versin
ummadığınız yerlerden yardımlarla sevindirsin,
verdiği nimetlerin şükrünü de nasib etsin amin amin amin
selam ve dua ile
****************hayırlı cumalar********************
cuma mesajlarınız.........
(21 mesaj) (21 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN ....HAYIRLI CUMALAR.
17 yıl önce gönderildi # -
Amin...
Hayırlı Cumalar.
AMİN AMİN AMİN
RABBİM HASTALARIMIZA ŞİFA İHSAN EYLESİN. ŞİFA VEREN O'DUR. ÖYLE BİR ŞİFA NASİP EYLESİN Kİ HASTALIKLARINDAN ESER KALMASIN GERİYE...
HAYIRLARA VESİLE OLACAK CUMA DİLEĞİMLE
SELAM VE DUALARIMLA...17 yıl önce gönderildi # -
hayırlı ve dertsiz cumalar olsun ümmetimize
Allah'ım! Sen benim Rabbımsın! Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Beni sen yarattın. Ben senin kulunum; gücüm yettiği kadarıyla senin akdin ve va'din üzere bulunuyorum. Yaptığım fenalıkların şerrinden sana sığınırım. Üzerimde olan nimetlerini itiraf ederim, günahımı da itiraf ederim. Beni bağışla; çünkü senden başka hiçbir kimse günahları mağfiret edemez.
Hayırlı cumalar
AMİN AMİN AMİN.HAYIRLI CUMALAR İNŞALLAH BU DUALARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HEPİMİZ FEREHA ERERİZ.
AMİN hayırlı cumalar .Allah tüm dua edenlerin dualarını kabul adip şükrünü nasip eylesin herkese afiyette olmayı nasip inşallah
amin,amin,amin...
Hayırlı Cumalar.17 yıl önce gönderildi # -
AMIN HAYIRLI CUMALAR
TÜM DUA DOSTLARINA HAYIRLI CUMALAR
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver.AMINN
Cumanın mübarek ahengi gönlünüze yansısın dostlar, herkese Hayırlı Cumalar dilerim.
Selam, Sevgi ve Dualarımla
hayırlı cumalar dualarınızı eksik etmeyin.allah razı olsun
AMİN.HAYIRLI CUMALAR DUA DOSTLARIM RABBİMİN RAHMETİ,MERHAMETİ ÜZERİMİZE OLSUN İNŞALLAH.
hayırlı cumalar olsun hayırlara vesile olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah amin yeni dostlar hoş gelmişler ama eski dostlar nerdeler cihan kardeşim ben biraz uzak kaldım
Allah’ım ,kalp katılığından , gafletten ,başkalarına bar (zahmet ,yük) olmaktan
aşağılıktan , aşağılanmaktan , miskinlikten ; cehaletten ve faydasız bilgiden; ürpermeyen gönülden ,doymak bilmeyen nefisten ,kabul edilmeyen duadan ; nimetlerin zeval bulmasından , lütufların değişip başkalaşmasından ; ansızın bastıran azabından , gelip çatan gazabından Sana sığınıyoruz.Senden her zaman yalvaran diller ,haşyetle ürperen gönüller istiyoruz.Tevbelerimizi kabul buyur , bizi günahlardan arındır , dua ve isteklerimize cevap lutfeyle! Kapına yönelenleri boş çevirme ,itaatte bulunanlara bol bol karşılık ver ,Sana baş kaldıranlara doğru yolu göster..muzdariplerin dualarını icabetle taçlandır , sıkıntıda bulunanları lütfunla şad eyle , hasta ruhlara hususi muamelede bulun , küfür ve ilhad içinde bocalayanlara danurunu göster; göster de kalmasın hiç bir yanda müzlim bir nokta...!
herkesin duaları kabul olsun..amin amin amin.........17 yıl önce gönderildi # -
amin.amin.amin.
Allahım, kalbimizi iman ve Kur'ân nuruyla nurlandır. Allahım, Sana karşı fakrımızla bizi zengin kıl; Senden istiğnâ ile bizi fakir düşürme. Biz kendi havl ve kuvvetimizden teberrî edip Senin havl ve kuvvetine iltica ettik. Sen de bizi, Sana tevekkül edenlerden eyle. Bizi nefsimize terk etme. Bizi hıfzınla koru. Bize ve erkek, kadın bütün mü'minlere rahmet et.
Kıymetli Kardeşlerim Cumamız Mubarek olsun inşaAllah...
CÜMLEMİZİN DUALARI KABUL CUMAMIZ MUBAREK VE HAYIRLARA VESİLE OLSUN AMİN AMİN AMİN
amin cihan abi hayırlı cumalar inşallah bana hayırlı bi iş verirr rabbim amin
hayirli cumalar
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.