sevda canım kardeşim benim..birkac gündür yoğnudum giremedimsizleri cok özledim...dualarında olmak isterim...gönlümdeki hayırlı eşin bana hayırlı olması ve onla evlenmek icin bendende dualarını esirgeme canım kardşm...amin.
dün ismini aldığım ve dualarını ettiğim dua dostlarım amin diyelim
(51 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin canim. agziniza saglik allah razi olsun allah kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
SEVDA canim kardesim allah senden razi oldun cok mutlu oldum benim icin dua ettigin icin. allah ne muradin varsa versin birtanem
AMİİİİNN... Allah razı olsun canım kardeşim, İki cihanda dilediğin tüm hayırlı şeyler gerçekleşir inşallah...
AMİN.Allah sevda ve berivan kardeşlerimden allah razı olsun.Sizinde gönlünüzdeki muradı versin.her iki cihandada mutlu bahtiyar etsin. AMİN.
AMİN AMİN AMİN..ALLAHIM RAZI OLSUN KARDEŞİM OKUYANDAN DA YARDIM EDENDE DE NEFESİNE KUVVET GELSİN RABBİM KABUL EYLESİN İNŞALLAH ALLAH NE MURADIN NE DİLEĞİN VARSA HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KABUL EDİP RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN SELAMETLE...
allah sizdende razı olsun şi,mdi diğer listeyi okuyorum rabbim aban güç versin bugün tek okuycam bekleyen arkadaşalrım var ama hepinize okuycam sabredin dua dostlarım
canım bana da o temiz ağzından bi dua okursan çok sevinirim.rabbim içime ferahlık versin.gönlümün muradını versin diye.Allah razı olsun senden.amin.
RABBİM DUALARIMIZI İBADETLERİMİZİ EKSİKSİZMİŞ GİBİ KABUL EYLESİN İNŞALLAH KENZ-ÜL ARŞ DUASINI YAZDIĞINIZ VE DİĞER TESBİH VE OKUDUKLARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN
RABBİM VERMİŞ OLDUĞUNUZ EMEĞİN KARŞILIĞINI SİZLERE SEVAP OLARAK DÖNDÜRÜR İNŞALLAH
KARŞILIKLI DUALARIMIZI RABBİM KATINDA KABUL EYLER İNŞALLAH CUMANIZ MUBAREK OLSUN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
kırılmaya gerek yok kardeşler zaten niyette herkes vardır bilirim
benm de ismim yok ama Allah kabul etsin niyetini sevdacım gönlüne ağzına yüreğine sağlık tüm dostlara vesile kılsın dualarını senin de muradını versin inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
sevda allah razı olsun banada okursan çok memmun olurum.rabbimde seni memmun etsin amin.
son yazan arkadaşlar elimden geldğince okumaya çalşıcam sonra topiç açarım ordan bakrsınız rabbim bana kuvvet versin yeetrki hepinize okurum
sevdammmm alllllllllllaaaahhhh razı olsun ne muradın varsaa versın bbana yazmısısın ısdeyım ben tekrar bakamıyroum bazen baklıklar gırıyourm sonra unutuyorumm allah ne muradın varsa versınnn
canım ben varmıyım yokmuyum bilmiyorum unuttum ama genede allah razı olsun allah herkezin gönlüne göre versin amin
tamam canım varmışım buldum demin arkadaşları için amin demiştim şimdi de kendim için diyorum amin ağzına yüreğine sağlık
amin kimin ne derdi varsa inşallah dermanını bulır.amin amin amin
ALLAH kabul etsin
bu garibi de unutmayin ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Arkadaşlar listeye benide ekleyebilirmisiniz?
burdakilerin hepsinin gercekmi ismi yoksa rumzumu rumuzla duaya katilinirmi benide eklermisiniz
dualaranız allah katında makbul olur inşallah....allah razı olsun sevda kardeşim...
s.a kardeşlerim ismim suna banada dua edermisiniz namazlarımı kılabilmek için rbbim namaz sevgisi versin kendi sevgiisyle kalbimi doldurması için kendimi toparlamak için çok mücadele diyorum rabbim hepinizden razı olsun bu sitede bulunan uye kardeşlerimin rabbim ne sıkıntıları varsa tez zamanda gidersin amin...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.