TAMAMEN ÇÖKTÜM BEN ARTIK AĞLAMAKTAN YÜZÜM ŞİŞTİ 10 GÜNDÜR YOKTUM YENİ AÇTIM SİZDEN Bİ MSJ GELİR DİYE DOLAŞTIM YOK CANINIZ SAĞOLSUN GÜZEL İNSANLAR RABBİM DARALDIM EVİM VE AİLEM VE NİŞANLIM BERBAT HALDE BU ŞEHİRDE BOĞULDUM MEZARLIKTAYDIM NE HUZURLU BİR YER VAADİM DOLMADI AMA BEN DERTLERDEN DOLDUM 10 GÜNDE 6 KİLO VERDİM HUZURSUZLUĞUMU ANLATMAM MÜMKÜN DEĞİL
ZEZZ VE ARIN DUA DOSTUNUZ DUANIZA MUHTAÇ
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Gecmis olsun sagligini önemse..Öyle mezarlik cok huzurlu vadem dolmadi dertlerim doldu diyip Rabbimi kirma ....Herkes acilar yasiyor ...herkes..Rabbim herseyin zamanini tayin etmistir ..sen dualarina devam edeceksin tefekkürünü ve inancini yipratmayacaksin ...Sitemde etme!!!! burda her gün yüzlerce dua okunuyor ve Allah tüm dua kardeslerimizin dertlerinin caresini versin diye herkes herkese dua ediyor...Bende ediyorum bir günde 30-40 tane topik akiyor blogtan 10 gün geri git bak bakalim ne dualar okumus herkes herkesin derdi icin....Burda 1400 kisiyiz aramiza her gün yeni dostlar katiliyor yeni dertliler ,yeni salih kullar icini bir konuda rahat tut kimse seni unutmadi ....En basta Rabbim ve Melekleri yaninda ....Birazdaha ihlasli ve daha direncli olmayi denersen kendine daha faydali olacaksin...Sana ismen dua edecegim kardesim merak etme Rabbim icinden gectigin dertli günlerden tez zamanda cikartsin seni diye.Senin sorunun bence dualarini inanarak yapmamaktan kaynaklaniyor Rabbimden dua ederken Rabbimin verecegine inanarak iste oldumu ...tüm ruhunla ,kalbinle inan Rabbimin seni duyduguna ve istediklerini verecegine.Herkesin dualarindasin burda kimse kimseyi ayricalikli bir yere koymuyor hepimiz ayni dualara ayni aminlere maruz kaliyoruz lütfen böyle alingan olma ..firsat yaratmaya calis daha katilimci ol.Rabbim yar ve yardimcin olsun.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
BU DUAYI OKUYANIN DUASI MUHAKKAK KABUL OLUR OKUNUSU:
" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli sey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziymBir kimse her gün 7 defa "Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym" Ayet-i kerimesini okumayı adet haline getirirse herhangi bir maksadına ulaşması için bu kafidir. Bu maksadı ister dünya işleri ile ilgili olsun istersede yalnış ve hayırsız iş her dilediğine kavuşur.
ÇOK TECRÜBE EDILMIS HACET VE SIKINTI ICIN
11 SALLI-BARIK,
100 LA HAVLE
11 SALLI- BARIKALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLU BİHA UKDATİ VE TUFERRİCU BİHA KURBETİ VE TEKZI BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VESELLİM*** SALAVATI MECULE***KİMKİ BU SALAVATI OKURSAGECE YATMADAN YADA UYKUDAN UYANINCA GECE*51*KERE OLMAZI OLUR HALE GETİRİR ÇÖZÜLMEZ DÜGÜMÜ ÇÖZER
18 yıl önce gönderildi # -
Hasbinallahi venimel vekil
Rabbim tez zamanda sıkıntılarınıza dermen olsun inşallah.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.