AYATI HIRZ VE HIFZI SENDE OKU MESLEKTAŞIM
KAANIM NERDESİN
(8 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
burdayım kardşm allah razı olsun....bu nedir kardşm...biraz acıklarmısın..allahsenden r azı olsun...
18 yıl önce gönderildi # -
bu dua kuranı kerim de bulunan koruyucu ayetler büyültürsen yanlarında ki numaralar süre isimleridir 365 gün dua adlı sitede ayrıntıları bulabilirsin
Kaan abi nasılsın hatırladın mı beni :)
SEVDEEEEEEEEEEEE CANIMMM....SENİ UNUTMAM MÜMKÜN MÜ...DUALARIMDA HEP VARSIN....ARTIK SORMAYA BİLE KORKAR OLDUM....SENİN İCİN ARTIK HAYIRLISI OLSN DİYE DUA EDİYRMM....CANIM BENİM....CANM KARDŞM..BENİM..YOĞUNDUM AZ GİREBLDM ...SEN NASILSIN...NASLİŞLERİN MAHKEMEN BİTTİMİ...BUNU SORMAK BİLE İSTEMİYRM..RABBİM KORKTUĞUMUZA UĞRATMASIN..RABBİMSENİN GÜZEL O GÜZEL KALBİNE GÖRE VERSİN...
KARDEŞİM BUNU BANA NİCİN YAZDIN...NE İCİN OKUYUM...GENİŞ BİLGİ VERİRMİSİN KARDŞM ALLAH SENDEN RAZI OLSN.....CANM KARDŞM BENİM
BEN KİMİNLE KONUŞTUĞUMU BİLMİYORUM SEN SEVDE333 LE KONUŞUYORSUN SORUYA CEVAP YAZMIŞTIM BOŞVER OKUMA DAHA YAZMIYORUM ZATEN...KUSURA BAKMA ...
artkuzgunum kızdın galiba ama siz sonucta devam edin yazısmalarınıza.Ben iyiyim cok sükür abicim ne olsun işte bildiğin gibi bana dua et olur mu hala devam ediyoruz.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.