SEVGİLİ DUA DOSTU KARDEŞLERİM....HEPİNİZ İCİN DUA ETTİM...RABBİMDEN SİZLER İCİN İSTEDİM...SİZLER İÇİN YAKARIDM...SIKINTISI OLANLARA GÖNÜL ACISI CEKENLERE AYRILIK ACISI CEKENLERE..HASTA KARDEŞLERİME MADDİ SIKINTI CEKENLERE...HEPİNİZ İCİN YALVARDIM..RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN...RABBİM BİZLERİ ŞEFAATİNE NAİL EYLESİN..RABBİM DUALARIMIZI MÜBAREK CUMALAR YÜZU SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
KAAN KARDEŞİNİZ YİNE CUMA NAMAZINDA KARDEŞLERİ İÇİN YARADANA YALVARDI
(20 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN RABBİM KABUL BUYURSUN TÜM DUALARIMIZI SELAM VE DUA İLE..
18 yıl önce gönderildi # -
amin kaanm kardeşim allah razı olsun seninde kalbine göre versin
amin canim kaanm kardesim allah senden razi olsun ne muradin varsa versin inan cok mutlu oldum bizler dua ettigin icin
selametle
AMİN AMİN AMİN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN
amin.. allah razi olsun
amin amin amin allah razı olsun senden kardeşim
allah razı olsun seninde ne muradın vars aversin amin.
amın allah razı olsun kaaan kardes rabbım senınde gonlune gore versınn
amin amin amin Allah razı olsun kaan kardeş Allah ne muradın varsa versin inşallah
AMİN İNSALLAH RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN.
allah razı olsun
AMİN AMİN AMİN...ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ALLAH TÜM DULARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH
DEDİM YA; RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
ALLAHA EMANET OL "DUA DOSTUM" "OĞLUMUN ADAŞI"
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah razı olsun .inş.duaların kabul olur.
kagan güzel kardeşim allah razı olsun senden ne güzel böyle dualarda unutulmamak allahımda sizi bize unutturmasın inşallah sürekli duamdasınız güzel kardeşim benim için yazdıklarınız içinde çok tşk ederim
handan canm kardşm senin dualarnda olmak ne güzel..rabbim bu güzel insanların birbirine dua etmesinden alı koymasın..rabbim birbirimiz icin ettiğimz duaları en mübarek dua saysın..rabbim bizlere desteğini hic eksik etmesin..rabbim dualarımızı peygamber efendimizin duası saysın.....
AMİN AMİN AMİN
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB
Allah razı olsun kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
Allah senden razi olsun benim canim kardesim güzel yüreklim....Rabbim seni iki cihandada sonsuz sevsin ,korusun.BU DUALARINI DUYSUNLAR BANA DUA ETMIYORSUNUZ...BENI UNUTTUNUZ diyen kardesler ..iste bakin okuyun dostlar hepimiz icin kaanm kardesimiz yakarmis .........Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin amin amin allah razi olsun allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.