AMİN AMİN AMİN
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
ALLAHA EMANET OL. SELAM VE DUALARIMLA...
kenzül arş okuduğum 30 kişi hep beraber amin diyelim
(48 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim sizden de razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
cansın sen can ... ne denir ki buna ...
insanın en değerlisi canıdır dimi ...
sen de öylesin işte ...
Allah razı olsun senden birine bin versin sana Mevlam amin18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar sitenize yeni katıldım tam olarak çözemedim henüz ne olursunuz benim içinde dua edin sıkıntım çok ettiğim tüm dualar burdaki arkadaşlarımada gitsin rabbim gönlümüze göre hayırlısını nasip etsin inşallah
AMİN AMİN AMİN
YARABBİM SEN KABUL ET.
YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB YA VEHHAB18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNNNNNNN
canim benimmmm ..dualarinda beni de unutmamissin.ne diyeyim ..gözlerim dolu dolu aminnnnnnnnnn diyorum...bu yürek sevinci senin dileklerine vesile olur insallah ..rabbim ne muradin varsa versin hayirlisiyla. 7-alahümme ya vehhab celle celaluhu ve 1 la lilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bediyas semavati vel ard ya zel celali vel ikram...mübarek cuma hürmetine senin icin...
Sevdacim MASALLAH MASALLAH Rabbimin hikmet melekleri yoldasin olsun insallah.
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN.SENİN DE NE MURADIN VARSA VERSİN.KABUL ETSİN RABBİM İNŞALLAH.DÜN GİREMEDİM O YÜZDEN GEÇ YAZDIM KUSURA BAKMA.HAKKINI HELAL ET.ALLAHA EMANET OL SEVDACIM.
amin.allah kabul etsin.
ALLAH KABUL ETSİN. AMİN
Selam ve dualarımla.18 yıl önce gönderildi # -
BENDE SELDA BENDE YOKUM BENİM BUGÜN ÇOK DUAYA İHTİYAÇIM VAR BENİ UNUTMA DUALARINA AMİN
a razi olsun kardesim
BENDE YOKUM AMA BENDEN SANA 50 AYETEL KÜRSİ...
allah razı olsun canım kardeşim sana da okuycam müsait olduğum bi gün ve buraya ayazıcam
allahkabuletsin allahrazıolsun hepiniz cok iyisiniz hakkını hellaet duaettin bizim için insallah bizimde sizin için ettigimiz dualarımız kabul olur hepiniz cok iyisiniz aminn
Allah yüreğine daha çok nefes versin Sevda,Allah razı olsun.Rabbimin en sevdiği ve razı olduğu kullardan olursun inşallah.
Biran önce hayırlı ve bol kazançlı bir işin olması ve maddi-manevi tüm sıkıntılarından feraha ermen için 3 Ayet-el Kürsi,
Hediyelerin en güzeli için bende sana Kenzül Arş Duasını hediye ediyorum kabul edermisin?18 yıl önce gönderildi # -
Sevda canım benim. O GÜZEL GÖNLÜN HİÇ DERT GÖRMESİN.
RABBİM SANA DA KAT KAT MİSLİYLE KARŞILIK VERSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.