Bugün kimsenin dualarına katılamadım özür dilerim ama herkes beni dualarına katmış bunu yürekten biliyorum,aldıgım bi haber yüregimi burktu mini af çıkarmışlar vergi trafik ve 2seneye kadar olan cezalarda indirim,elin teröristini pişmanlık yasası altında eve gönderiyolar benim melegim suçsuz 6 sene yatıcak adalet mi Rabbim görüyo neyse..
Gece hepinize dua okuycam dostlarım dularımdasınız..
şimdilik 10tane dertlerinize sıkıntılarınıza şifa olsun: Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.): "Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsi kabul olur ve istedigi verilir" buyurmustur
Özür dilerim bugün dualarınıza katılamadım (derin)
(18 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DERİN ABİM ÜZÜLME ALLAHIM BÜYÜK EMİNİM ELİFİMİZİN MASUMLUĞU ORTAYA ÇIKICAKTIRE RABBİM SABRINIZI ARTIRSIN SİZİ KAVUŞTURSUN HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH HEP DUALARIMDASINIZ ABİ ALLAHIM KABUL EYLESİN İNŞALLAH AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun canım handan kardeşim içimdeki burukluktan siteye giremedim ne güzel dualar okumuşsunuz yüreginize saglık şuan yazarkende duygulandım gözlerim doldu Rabbime sıgındım hiç bi zaman umudu bırakmadım bırakmamda ama kuluz işte aciziz ister istemez iç burkuluyo kardeşim..
ABİM SEN MERAK ETME SİTEYE GİRSENDE GİREMESENDE BEN HEP KURAN OKUYORUM SİZE ÜZÜLME AMA NOLUR :)SEN BİZİM BİTANEMİZSİN SEN OLMASANDA BİZ SENİ DUALARIMIZDA ELİFİNLE ZİKREDİYORUZ ABİ ALLAHIMA EMANET OL RABBİM GÖNLÜNDEKİ SIKINTILARINI MÜJDELERE ÇEVİRSİN İNŞALLAH AMİN..
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
39. "Ey zindan arkadaşlarım, birbirinden ayrı (bir sürü) Rabler mi daha hayırlıdır, yoksa kahhar (kahredici) olan bir tek Allah mı?"(Yusuf suresi 39.ayet)
Umulur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır. Umulur ki, sevdiğiniz bir şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz. (Bakara Suresi: 216)
değerli kardeşim
bilirim ki ateş düştüğü yeri yakar
bilirim ki dost acısıyla yanan bir yüreği teselli etmek zordur
bu yüzden çoğu kez dostlarıma dualardan başka birşey yazmamaya çalışırım
bu iki ayet belki bir teselli verir diye acizane içimden geldi yazdım
Rabbim ummadığınız yerden yardımlar göndersin zorlukları kolaylığa ve hayra çevirsin amin amin
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun cihan handan çok teşekkür ederim canım dostlarım beni duygulandırdınız Rabbimde sizlerin sıkıntılarını bertaraf etsin feraha çıkartsın iyiki varsınız iyiki..
merhaba DERİN kardeşim üzülme bakalım ellbet ALLAHIM bir kolaylığını verecek değil mi ki sana mangal gibi bu yüreği vermiş MAAŞALLAH diyeyim önce...kendi derdinin yanında bizlerin en hafifinden en ağırına yüklenmiş gidiyorsun geceli gündüzlü dualarına katıyor yüreklerimize su serpiyorsun ALLAHIM seni de tüm dua dostlarımı da görecektir inşallah ..ALLAHIM ,TÜM DUA DOSTLARIMIN DERTLERİNE DEVA OL RABBİM SEN BÜYÜKSÜN SEN RAHMAN,RAHİM KERİM,NAFİ ŞAFİ VEDÜT sün rabbim yardım et derine elifine el açantüm dostlarımın yanında yar ve yardımcı ol amin amin amin
Allah razı olsun muhtacm kardeşim dularımı hissediyomusun bilmiyorum..
şu habere bakın ya http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=339459 iki sene suçu olan eve suçlu o zaman suçludur ayrımcılık yarısına af yarısına cezaevi neyse Rabbim görüyo..
Derin cankardesim sen o güzel yüregini üzme insanlar degil kanunlari koyan Rabbimin kanunu varken....Degisir degisir hersey olmasi gerektigi olur Rabbim ol diyince....yüregim cok sey demek icin can atiyor ama eger icimi buraya dökersem ..konu bu portala yakismaz ve politika olur ....tek demem su ki ..Rabbim görüyor ve duyuyor..Herseyin bir nedeni var....Bilirsin bazen kaciridigin vapura ,ötobüse "Tühhhhhhhh yav yetisemedim " deriz sonra bide bakarizki o arac kaza yapmis !!! vapur batmis Rabbim herseyin nedenini biliyor ...Yüregini Rabbime yasla.......
Öyle zerrinim Allah razı olsun umut herzaman var gözlerimiz açık oldugu sürece ölmedigimiz sürecede devam edicek,Rabbimize sıgındık ne istersek ondan istiyoruz, kuldan diil napalım zerrinim sınavımız böyle Rabbim sınavımızda kolaylık nasip etsin..
olsun arkadaşım burdasın işte:)ben bugün bişey yaptım söyliyim haberin olsun dualarını bekliyorum.....sevdiğim kişiye msj attım cavap geldi muhabbet ettik ama sadece bukadar o konulara girmedik sen bir erkek olarak düşüncen nedir
Yukarı yazdım haziran kardeşim duayı..
S.A DERİN KARDEŞİM. O GÜZEL SAMİMİ DUALARINA BENİDE KATARMISIN? SELAM VE DUA İLE...
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN VE SABIRLAR İHSAN EYLESİN KARDEŞİM...
abicim adaletsizlik sabır edin allah büyük ve görüyor fazla bişey demek istemiyorum çünkü biliyosun işte kısıtlıyız:)allah razı olsun duaların için........ama ben sana birşey sordum üstte yazdım düşüncen nedir abi
Abim düşüncem,Rabbim hayırlısı neyse hakkında onu versin gönlündekini önüne sunsun yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah amin amin amin..
amin abicim sağol hepimizin yüzü gülsün
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.