BENİM BUGÜN DUAYA İHTİYAÇIM VAR BİZE YARDIM EDECEK BİRİSİ GELECEK İNŞALLAH SIKINTILARIMIZDAN YAVAŞ YAVAŞ KURTULACAGİZ HERŞEY GERİDE KALACAK AMA SİZİN DUALARINIZA İHTİYAÇIM VAR GÖRÜŞMEMİZ OLUMLU GEÇSİN
MUTLAKA OKUYUN
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AH CANIM HEPIMIZ BI CARE KIVRANIYORUZ KESKE RABBIM KABUL BUYURSADA BENIM SANA ETTIGIM DUALARIM YUZUNU GULDURSE SELINCIM BU GECE YASIN OKUYACAGIM SENIN ICIN DE RABBIM HAYIRSIZLARINI HAYIRLARA CEVIRSIN HER NE NIYETIN VARSA GULUM LEMAN
18 yıl önce gönderildi # -
selin44 Kardeşim rabbim sıkıntını gidersin yar ve yardımcın olsun. Selam ve dua ile..
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.AMİN
RABBİM İNSALLAH GÖNLÜNDEN GECENI VERSIN
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA HALİM YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
Rabbim güzellikler lütfetsin inşallah.
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN.AMİN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR BEN GÜVENİYORUM BU İNSAN SÖZÜNDE DURUR DİĞERLERİNE HİÇ BEZEMİYOR KALBİ ÇOK TEMİZ ALLAHIM ONUNDA SIKINTILARINDAN KURTARSIN
allah senin ve cümlemizin yardımcısı olsun insallah.amin.
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
bencede önce hayırlısı olsun
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim.
ALLAH HAYIRLI KAPILARI AÇSIN...
3 İhlas hediyemdir kardeşim,Rabbim tüm sıkıntılarından feraha erdirsin.Amin.
GÜZEL KARDEŞİM 3 İHLAS 1 FATİHA BENDEN SANA...ALLAH TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN SANA AFİYETLER VERSİN KALBİNİ HUZURLA DOLDURSUN İNŞALLAH AMİN...
daha tam net birşey söylemedi ama bugün yemeğe geliyor inşallah allahın izniyle bize tam söz verir yardım için
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.