GÜZEL AİLEM YARIN İŞ GÖRÜŞMEM VAR ÇOK MUTLUYUM UZUN ZAMANDIR İŞSİZİM VE ÇOK İHTİYACIM VAR NE OLUR BANA DUA EDERMİSİNİZ BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN LÜTFEN
İŞ GÖRÜŞMEM VAR DUA EDERMİSİNİZ SUSKUNKIZ
(8 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
suskunkiz Kardeşim. Rabbim rezzak ismi hürmetine sana hayırlı bir iş nasip eylesin. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Selam ve dua ile. Allaha emanet ol.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim seni mahcup etmesin ve hayırlısıyla bu işe girmeyi sana nasip etsin inşalllllahhhh.
Rabbim dualarımız seninle bu kadar kişi sana dua ediyor inşallah sen de sevincini bizimle paylaşırsın ...özellikle benim gibi tüm işsizlere ümit ışığı olursun inşallahhh... amin amin amin...3 salavat gönderdim kabul buyur suskunkız.....
SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ SÜBHANALLAHİL AZİM VE Bİ HAMDİHİ...
Rabbim kolaylıklar versin, hayırlı kapılar açsın inşallah.
Rabbim hayirli kapilar acsin hayirli rizklar versin insallah insallah isin görüsmesinden olumlu haberlerle dönersin,senin icin YA REZZAK YA FETTAH YA KUDDUS diye zikir yapacagim Rabbim hayirlini nasip etsin.Amin.
İş görüşmende Allah yar ve yardımcın olsun.Hayırlı bir iş bulman dileğiyle dostum...
YA REZZAK İSMİNİN HÜRMETİNE YA RABBİM KARDEŞİMİZİN YARDIMCISI OL RABBİM
İNSALLAH HAYIRLISIYLA OLUR KARDESİİMM..
BENDE BEKLİYORUM İŞSİZİM BAKALIM İNSALLAH TÜM İŞSİZLERİMİZE RIZIK KAPILARI AÇILIR
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.