özncelikle böyle hayırlı işlere vesile olduğunuz için saygımı sunuyorum.allah razı olsun.ama dikkat ettim ki sizlerin başlattığı konular daha çok dikkate alınıyor.derdimi yazmıştım.eşim rızkını kazanmak için balıkçılıkla meşguldu.işi rant meselesi haline getirenleronu ordan kaldırmak istedi.daha önce yazmıştım.sevda işlerinden bizlere pek sıra gelmedi.tabiki herkesin bir derdi var ve duadan ve allahtan başka çıkar yolumuz yok.Eşim gölden çıktığı sırada hava epey karanlık ve sisliymiş.6-7 kişilik bir grup arkadan apansızca saldırıp.defalarca bıçaklamışlar.göle giren insanlar olurda yolumuzu kaybederiz diye yanında tüfek taşır.olası bir kaybolmada silah atarak yerini belli eder.işte eşim aldığı bıçak darbeleriyle yere düşünce elindeki silahı alıp onu tamamen ortadan kaldırmak istemişler eşim büyük çabayla silahı vermememek için çaba gösterirken onlarda almak istemiş ve boğuşma anında silah patlamış.yani eşimi öldürmeye gittiler ama yüce rabbim onu orada öyle bir korumuş ki.şükürler olsun.şu an içerde henüz mahkeme olmadı.orada eşim tamamen mazlum ve suçsuz.zaten delillerde bunu gösteriyor.ama ben yine sabırla her işte hayrın olduğuna inannan bir insanım.hiç sızlanmadım biliyorum ki rabbim neylerse güzel eyler.şu an dua edip sabretmekten başka yolum yok.SİZLERDEN RİCAM EĞER EŞİM İÇİN BİR DUA KERVANI BAŞLATIRSANIZ SİZLERİ DAHA ÇOK DİKKATE ALACAKLARINI FARKETTİM.LÜTFEN BU KONUYU SABİT TUTUP.HAK YERİ BULSUN DİYE DİĞERLERİ HENÜZ DIŞARDA ELİNİ KOLUNU SALLAYIP GEZİYORLAR.YALVARIYORUM SİZ BİR DUA KERVANI PAŞLATIN MAHKEMEYE KADAR DUA EDELİM.BEN KURAN OKUMYI HENÜZ BİLMİYORUM.ELİMDEN SAMİMİ BİR ŞEKİLDE ALLAHIMA YALVARMAKTAN BAŞKA BİŞEY GELMİYOR.TEK İNANCIM RABBİM.YALNIZ BİRŞEYE DAHA İNANIYORUM.SALİH BİR KALPLE YAPILAN DUALAR GERİ ÇEVRİLMEZ.KİM BİLİR İÇİMİZDE NE ÇOK ALLAH DOSTU VARDIR.SİZİN ÖNDERLİĞİNİZDE BU İŞİ YAPARSAK İNŞALLAH HER İŞİMİZ HAYRA ÇEVRİLECEK.4 YAŞINADAKİ OĞLUM BABASINI HASTANEDE BİLİYOR.EVİN HEM ERKEĞİ HEM KADINI OLMAK ÇOK ZOR RABBİMİN İZNİYLE VE SİZLERİN DUASI İLE İNŞALLAH BAŞIMIZA DÖNER VE O ALLAHTAN KORKMAZLAR CEZASINI BULUR.ÇÜNKÜ DAĞ BAŞINA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GİTMİŞLER.AMA ORADA ALLAHIN VARLIĞINI UNUTMUŞLAR.OYSA EŞİM SON DERECE İNANÇLI BİR İNSAN VE İLK EVLİLİĞİMDEN OLAN OĞLUMA BU BANA ALLAHIN AMENATİ DİYE SON DERECE ÖNEM VEREN BİRİDİR.RABBBİMDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOK.LÜTFEN SÖZLERİMİ DİKKATE ALIN.ELİMDEN GELDİĞİNCE DUA EDİYORUM.AMA ORDAKİ AĞIZLARI TEMİZ, YÜREKLERİ TEMİZ YÜZLERCE KİŞİNİN OLDUĞUNADA İNANIYORUM
Dualarınızı lütfetip, yürekleri ferahlatmak ister misiniz?
(23 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN,DUALARIMDA OLACAKSINIZ ÖZGÜL KARDEŞİM,İNŞALLAH RABBİMİN MERHAMETİ SELAMI,BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN,SABIRLAR VERSİN YARADAN,OKUDUĞUM KURANI KERİMLERİN SEVABINDAN SİZE GÖNDERYORUM,ŞİMDİ OKUYACAĞIM YASİNLERİMİN RABBİM SİZE HUZRLU GÜNLER GETİRMESİ İÇİN DUA EDEREK OKUYACAĞIM.
18 yıl önce gönderildi # -
allah sabirlar versi kardesim.. ben katilirim.. esiniz icin cvsen okuyacam..insallah mujdeli haberler alirsiniz.. ama nefsi mudafa oldugu cin fazla bir ceza alamayabilir.. allah edilen dualari kabul etsin.. amin
AMİN KARDEŞLERİM İNŞALLAH HEPİMİZİN DULARIYLA BU İŞTEN HAYIRLISIYLA SIYRILACAĞIZ.SİZLERDE DUALARIMDA OLACAKSINIZ.RABBİM CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.RABBİM SİZLERİNDE GÖNLÜNDEKİLERİ VERSİN.AMİN
amin.. insallah
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞİM. DUALARIMDASINIZ.HAYIRLI HABERLER ALIRSINIZ İNŞALLAH.ALLAHIM TEZ GÜNDE KURTULMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH....
allah sabir versin ablacim. allah esinizi sizlere bagislamis. sizin icin bende aksam dua okuycam insallah.
allah yardımıcn olsun kardesım
Güzel kardeşim benzer gibi bişey benim kız arkadaşımında başına geldi bi cinayette bi çocugun yanında bulundu normal arkadaşı çocuk,başka bi çocukla bu iki arasında aniden bi kavga oluyo bizim kızın arkadaşı öbür çocugu öldürüyo ve bizim kızla öldüren çocuga 31 sene veriyolar,hiç delil kanıt iz suç yokken,benim kız olaya tanıkken bi anda sanık konumuna düşüyo suçlu oluyo sonra 17 seneye iniyo ceza sonra 6,5 seneye benim kız iki kere beraat etti düşün iki beraat ne demek,bi kere beraat olur yargıtay bozar kararı sonra mahkeme olur tekrar ceza verilir,normali budur bu böyledir,ama bi kere beraat bozuldu bi daha beraat aldı bidaha bozuldu ama karşı tarafın ailesi tüm mahkemeyi öyle saglam parayla baglamışki yargıtaydan hakime savcıya kadar,zorla benim kızada cinayete yardım yataklıktan ceza yazdılar ilk önce 31 yıl sonra 17 yıl sonra 6,5 yıl düşün sadece olayda öldüren çocugun yanında diye...Ama Allahın adaleti öyle büyükki yavaş yavaş kendisini gösterdi 31 seneden 17seneye sonra 6,5seneye tamam buda haksızlık ama işte türkiye,olan ikimize oldu evlenicektik,Rabbim yardımcımız olsun şimdi bol bol dua edicem birazdan yazarım kardeşim için gönlün rahat ferah olsun,bizim Kurban oldugumuz yüceler yücesi Rabbimiz var herkes sevdiklerimiz saglıklı sıhhatli iyi olsunda herşey düzelir,sabır ve mükafat selamet..
derin kardeşim damdan düşenin halini damdan düşen anlar.inanıyorum ki yürekten acımı paylaşıyordun.zaten amentüye inancımız olmasa katlanılmaz bişey .çok şükür allaha inancımız var.ve bizim şer gördüklerimizde mutlaka bir hayır vardır ona yürekten inanıyorum.zaten rabbim sevdiği kullarına verirmiş derdi sabredecek mi diye.çok şükür sabrı fazlasıyla gösterdim.çünkü zaten bu olay geldi başıma.birde şirke girip yaradnımı üzmek istemedim.rabbim sabrından ve mükafatından ayırmasın bizleri.allahım en güzel hakimdir.ondan daha adaletli var mı ki.bizlere düşen dua ile beraber sabretmek.inşallah rabbim mahkemete heyetinede bir ilham verir de işler hayra döner.kurban olduğum allahın tez zamanda senin meleğini de sana bağışlar ve hiç yaşanmamışa döner bütün olaylar.allahım hepimizin yar vr yardımcısı olsun.içerdeki güzel kardeşimede sabır diliyorum.böyle işler inananları daha çok allaha yaklaştırıyor.ben eşime sabrı tavsiye ediyorum her gidişimde.imtihandayız diyorum.inanıyorum ki sende bunları söylüyorsundur.zaten çekiyorlar en azından ahret hayatlarını mahvetmesinler.AMİN
YÖNETİCİ KARDEŞLERİM ÖZGÜL KARDEŞİMİN KONUSUNU SABİTLEMENİZİ İSTİYORUM. BELKİ BİR KARDEŞİMİZE FAYDAMIZ DOKUNUR. ÖZGÜL KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. BU İMTİHANI SABIR, İBADET VE DUA İLE AŞACAĞINI ÜMİT EDİYORUM. SELAM VE DUA İLE...
DUALARIM SİZİNLE AYETEL KURSI OKUYORUM OKUYABİLDİGİM KADAR.
allahım hepinizden razı olsun.benim en çok ettiğim dua.yarabbim beni sevdiğin kulların arasına al.inşallah cümlemizi sevdiği kullar arasına alır.amin.çünkü allahım severse herkes sever.dualarım sizlerle
ozgül kardeşim sizin için okudum yukarda hediyelerim yazıyo içinizden niyet edin dileyin ne istiyorsanız ben amin dedim..
AYETEL KURSI OKUDUM CANIM EŞİN İÇİN RABBİM KABUL ETSİN.SIK SIKDA OKIYCAM HER OKUDUGUMDA YAZARIM SİMDİLİK 10 TANE
:(( Rabbim yar ve yardımcınız olsun
belki oraya girdiğinde bir hayır vardır kim bilir Allahtan başka
biliyorsunuzdurbediüzzamanda birçok ceza evinde kaldı ama orda en güzel hizmetleri verdi katili bile adam etti rabbimin izniyle
bir çok zanlı yı allah yolunda olmaya çağırdı ve bu güzel ve halis niyetiylede muvaffak oldu. hapishaneyi adeta medreseye çevirdi
Rabbim eşinizide güzelliklerde muvaffak eyler inşallah.Eksikleri varsa Rabbimin izniyle Eksiklerinide kapatmayı nasib eyler ve inşallh tez zamanda masumiyeti belli olup özgürlüğüne kavuşurSiz ve evlatlarınız Rabbime emanet olunuz
Selametle18 yıl önce gönderildi # -
CANIM BENIM BENCE SUKURLER OLSUN KI ESIN HAYATTA O INSANLAR AMACINA ULAMAMISLAR RABBIM DE ULASTIRMASIN KALBI HAINLERDEN KORUSUN ELBETTE SEVE SEVE DUA EDERIZ RABBIM AYDINLIGA CIKARSIN SIZLERI AMIN
HAKSIZ YERE HAPSE GİRENİN DUASI
Bilindiği üzere Yusuf AS haksız yere hapse girmiş,bir müddet orada kalmıştı.Bundan dolayıdır ki,hapishanenin bir adınada Medrese-i Yusufiyye denmiş,burada AS'ın kaldığı gibi kalınması gerektiği ima edilmiştir.
Hapsi böyle bilen,elbette ondan fazla sıkılmaz,bir teselli tarafını bularak huzur bulur,sıkıntısını azaltır.
Ancak nede olsa geniş bir alemden dar bir yere tıkılıp kalmak,orada uzun müddet beklemeye kendini mecbur bilmek sıkıntı verebilir.İşte böyle sıkıntı duyulan anlarda Hz.Cebrail'in Yusuf AS'a okuduğu duayı okumalı,Yusuf AS'ın tahliyesine sebep olan bu duanın kendisininde çıkmasına sebep olabileceğini niyet etmelidir.
Hz.Cabrail'in Yusuf AS'a okumasını tavsiye buyurduğu hapishane duası şöyledir:"Allahümme'c'alni min külli ma ehemmeni ve karribni min emr-i dünyaye ve emr-i ahireti fe-rehan ve mahrecen.Ve'rzukni min haysü la yahtesibü,ve'ğfirli zenbi ve sebbit reca'i vaktehu ammen sivake,hatta la ercu ehaden gayreke"
Allah yardımcınız olsun.
şuan hayretler içerisindeyim.İnsanın başına herşey gelebilir dedikleri bu olsa gerek.Rabbim beterinden korusun inşallah.Tez zamanda Rabbimin adaleti tecelli etsin de bütün sıkıntılarınızdan kurtulun inşallah. amin
canım tabiiki bu da bir mucize .allahım eşini korumuş yar ve yardımcısı olmuş inşallah hep de olur. yaşam süprizlerle dolu..süpriz..deyince aklımıza güzelleri gelir böylesi de var.ALLAHIM KORUSUN SİZE BAĞIŞLASIN MUTLULUK GÜÇ VE VARLIK VERSİN HEMEN ŞİMDİ HAYIRLISIYLA VERSİN AMİN
ÖZGÜLCÜM YENİDEN AYETEL KÜRSİ OKUDUM KABUL OLA İNSŞALLAH
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM KANREVAN ARKADAŞIMIZ 500 FATİHA İLE KATILACAĞIMIZ TOPLU DUA BAŞLATTI DAHA ÖNDEKİ ARKADAŞLARIN İZNİYLE SİZİ İLK SIRAYA ALALIM.RABBİME EMANET OLUN .
Ozgul kardeşim Allahım sabırlar ihsan etsin sizlere
Dualarımda olacaksın inşallah
En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle Allaha emanet olun
ALAHIN YARDIMI PEK YAKINDIR...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.