1 yasın 1fetıh suresı hasr duresı son ıkı ayet esmaül hüsna ismi azam
33 laılahe ıllallah muhameden rasullallah 33 la havle 33 la ılahe ılla ente subhaneke ınnı kuntu mınez zalımın ya zul celalı vel ıkram ya rab 5 fatıha 4 ıhlas ayatel kursı allah dualarımızı kabul etsın ınsallah herbırımızsen sevınc gozyasları ve sozlerı duyarız amin
Amin diyelim dua dostlarım
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ıns gulumse25 dedıgın gıbı olur gonlune agzına saglık allah razı olsunnnnnnnn rabbım senınde gonlune gore versınnn
18 yıl önce gönderildi # -
amin fatma hepımızın
masallah gulumse25. agzina yüregine saglik. allah kabul etsin.
amin
amin
aminn
AMİN AMİN AMİN...ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM...BENDENDE 3 İHLAS 1 FATİHA SELAM VE DUA İLE
amiiiin gülümse25 allah azı olsun.inşalla inşallah inşallah dualarımız kabul olur.çok ihtiyacım var çook amiiiiin
amiiin Allah kabul etsin dostum amin
amin.inşallah.Rabbim hepimize mucizelerini gösterir.amin.
GÜLÜMSE KARDEŞİM ÜZGÜNÜNARTIK KARDEŞİMİZİN MESAJINDA İSMİNİ DEĞİŞTİR DEMEM DEKİ GAYE BURANIN UMUTSUZLUK DERGAĞI OLMADĞINI BELİRTMEKTİ.İSTEDİMKİ UMUDA YOLCULUĞU BURDA GÜZEL BİR ŞEKİLDE DEVAM ETSİN.GALİBA YANLIŞ ANLAŞILDIM.ART NİYETİM YOKTU.
BELKİDE BEN SORUNU YANLIŞ TA ANLAMIŞ OLABİLİRİM BENİM SORUNUMU SORMUŞSAN DA MUZİCE NETE BİR ÇAĞRIM VAR BAŞLIĞI ALTINDA DERDİMİ ANLATTIM.SELAM SEVGİ VE DUA İLE.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.RABBİM HEPİMİZİN YANINDA OLSUN
OKUDUĞUN DUALAR İÇİN ALLAHIM RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.