Kardeşim yazını okudum cevabta yazdım sen görmedin sanırım o güzel düşüncen yüregin için 3tane hediyem Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.): "Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsi kabul olur ve istedigi verilir" buyurmustur
Garipgül kardeşime (derin)
(10 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
hemen okuyayim
kusura bakma abicim18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN
RN YAKIN ZAMANDA SENIN DE HAYRETLER ICERISINDE KALACAGN BIR SEKILDE MEVLA MURADINI VERSIN INSA ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
:) Saol abim Allah razı olsun cümlemizin inşallah..
18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnnnnnnn
anladim abi :((((
keske olsa
destek olma açisindan
yani böyle renkli kart falan da olur fazla yazmadan
ama bir sorun çikmasina sebep olabilir diyorsan asla istemem
ona bol bol ilet selamlarimizi destegimizi, dualarimizi, elif ismini ki çok severim ;)
hep aklimda, onun yerine koyuyorum kendimi, destek çikmak isterdim
ama INSA'ALLAH hisseder
RABBIM sizi en yakin zamanda kavustursun, SANA da hayranim, sabrina, destegine, RABBIm bu fedakarligini karsiliksiz birakmasin
her bir sabrin her bir saniyen için, sana her iki cihanda güzellikler hazirlasin
yalan dünyada gerçek ask gerçek beraberlik ALLAH için
i$te bu!
RABBIM böylesi derin bir sevgi hepimize nasip etsin
ve bu tertemiz sevginiz RABBIM e götüren yol olsun, Onun karsisina beraber elele çikip, ebedi hayatta ebediyen mutlu olmaniz duasiyla
fikrini degistitirsen bana söyle ;))))
ALLAH' emanet olun :)
RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Bak dedigin olur kart mesela ama onada işte dualarımızdasın abla gibisinden morel dolu cümleler orası hakkında olmıyan,istersen yönetimden iletişimden mailimi iste abisi..
tamam abi
orayla ilgili ne söyleyebilirim ki sadece elif içn destek vermek istiyorum
ALLAH razi olsun :)18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim adresim gelince bana yazarsın bende sana,sonrada elif ablana atarsın güzel mektubunu Rabbime emanet ol çıkmam gerekiyo akşam girebilirim dua ve selam ile..
as abi ALLAH'a emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.