ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIMIZ BENİM ADIMA BAŞLIK ATMIŞ HAZİRAN KİLİTLENMEKTEN BIKMADIN MI DİYE İSMİNİ UNUTTUM HATIRLAMIYORUM O BAŞLIĞI BULAMIYORUM....ARKADAŞLAR BEN BÖYLE RENCİDE OLMAKTAN İNANIN SIKILDIM VE ÜZÜLÜYORUM NİYE BEN BENİM ATTIĞIM BAŞLIKLARI MSJ SİZİLERDE ATIYORSUNUZ AMA BENİMKİLER KİLİTLENİYOR BEN MSN ORTAMI YARATMAYA ÇALIŞIYORMUŞUM YA BENİM BİR SÜRÜ MSN KONUŞUCAK ARKADAŞIM ZATEN VAR AMA BURADAKİ DOSTLUK BİR BAŞKA GÜZEL ANLATABİLİYORMUYUM BEN SİZLERDEN AYRILMAK İSTEMİYORUM AMA EĞER BÖYLE DAHA FAZLA RENCİDE EDİLİCEKSEM MUCİZE NETEDE MSJ YOLLADIM SİTEDEN İSMİM SİLİNSİN VE SADECE BENMİ İSTİYORUM MSN ADRESİ ARKADAŞLAR SORUYORUM SİZE LÜTFEN BEN MSN ÇETLEŞİCEK ORTAM ARASAM BAŞKA SİTELERE ÜYE OLURUM BEN SİZE BUNU KAÇ DEFA SÖYLEDİM BEN BİR ANLAM VEREMİYORUM
BULAMIYORUM
(6 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canım evet herkes aynı konuları acıyor sen üstüne alınma kendini üzme burda yazılanlara takılma bu sitede cok faydalı dualar var sakın bu yazılanlara takılıp bu siteden nasibini almayı bırakma.
18 yıl önce gönderildi # -
evet canım ayrılmak istemiyorum ama napıyım hep benim konular kilitleniyor ilgin için sağol mutlu ettin beni hemde çok yasin arkadaşımızlan konuştuk bu olayları benim kilitlenme olaylarımı canım sağol:)
HAZİRAN CANİM OKUDUGUMA GÖRE DİLEGİN YAVAŞ YAVAŞ OLUYOR BUNA SEVİNDİM İNSALAH SONU EVİLİLKLE BİTER EN KİSA ZAMANDA SENİN İÇİN HEP DUA ATTİM KUVUSRSUN İNSALAH CANİM BNEİMKİNDE BİR GELİSME YOK:(
canım benim sizlerin duaları kabul oluyor zaten buna inanıyorum allah ve siz bende hepimiz için dua ediyorum tez vakitte sende kavuşucaksın sevdiğine inanıyorum canım bende kesin bişey yok ama knş
hazrıan canım senı kım boyle kızdırdı bazen hayatta gulmesını bule ogrenıyoruz o yuzden lutfennn takılma herseyee onunda bı derdı vardır bı an senı gorup sıkıntısından sana takılmıstır lutfennn takıllma
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.