RABBİM SEN BÜYÜKSÜN BİZLER YANLIZ SANA DUA EDER VE YANLIZ SENDEN YARDIM İSTERİZ. BİZLERİ YANLIZ BIRAKMA. DERT VERİP DERMAN ARATMA. İKİ CİHANDA DA YÜZÜMÜZÜ AK ÇIKAR.
DUA KARDEŞLERİM ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABULETSİN. HEPİMİZE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN. MURADIMIZI TEZELDEN HAYIRLISIYLA VERSİN. AMİN...
ALLAHIM SEN BURDA DUA EDEN HERKESİN DUALARINI KABUL ET.
(24 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin agzina sagliknkardesim
AMİNNNN.BUNCA AMİN DİYEN YUREGİİİ BOŞ ÇEVİRME YARABBİMMMMMM
aminnnnnnnnnnn
haziran ordamiisn deminde yazdim cvp gelmedi
AMİN AMİN AMİN...ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH AMİN...
amin
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin .
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
allahım sen bugünümüzü yaınımızı bize hayırlı kıl. bizi doğu yoldan saptırma. pişmanlık duyacağımız şeyleri bize yaptırma. işlerimizi dualarımızı hayırlara vesile et.
Sen büyüksün rabbim. bizi sensiz bırakma. amin.............18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin inş.rabbim dualarımızı tez zamanda kabul eder.
aminnnn...Allah kabul eder inşallah...
Aminnnnnnnnnnn
duaların sonunda amin demek ,alemler Rabbi Allahın, mümin kullarına dillerindeki mührüdür.(Hadis İbn-i Adiyy) aminn
amiiiiiin inşallah kardeşim amiiiiiiiinn
AMİN AMİN AMİN
amin amin.inşaallah rabbim hayırlısyla muradlarımızı verir amin...
allah razı olsun...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SEN BAĞIŞLAYANSIN. BİZİ BAĞIŞLA. İŞLEDİĞİMİZ HER GÜNAHTAN SANA SIĞINIRIZ BİZİ YANLIZ BIRAKMA. BİZİ NURUNLA NURLANDIR. KALBİMİZİ AŞKINLA DOLDUR. SENİN AŞKINLA YAŞAYALIM. SANA SIĞINIP YANLIZ SENDEN YARDIM BEKLEYELİM. ALLAHIM BİZ ACİZ KULLARIZ SANA İHTİYACIMIZ VAR. SEN BİZİM DUALARIMIZI KABUL EYLE. EL AÇTIK ELLERİMİZİ BOŞA ÇEVİRME. AMİN.
amınnn amın amınnn
AMİN AMİN AMİN...
Amin. Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarımızı inşaallah
amin kardeşim,allah razı olsun,inşallah tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder rabbim
Rabb’im!Bana , seni anmak , sana şükretmek ve güzelce ibadet etmek hususlarında yardımcı ol!(Allahumme einni ala zikrike ve şukrike ve husni ibadetike)
Ey Allah’ım!Sen selamsın ve selam sendendir.Ey celal ve ve ikram sahibi! Sen müşriklerin dediğinden yücesin(Allahumme ente’s-selamu ve minke’s-selam.Tebarekte ya ze’l-celali ve’l- ikram)
Allah’ım! Günah ve hatalarımın tümünü bağışla!Rabb’im!Beni yücelt , eksiklerimi giderip salih amel ve güzel ahlaka sevket! Salih amel ve güzel ahlaka sevkedip bunların kötülerinden de uzaklaştıran sensin!(Allahummağfir li hataya-ye ve zunubi kulleha.Allahumme ven’ışni, ve’cburni , ve’hdini li-salihi’l-a’mali ve’l-ahlakı la yehdi li salihiha vela yusarrifu seyyieha illa ente)amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN.. AMİN BİNLERCE KERE AMİN..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.