CANLARIM CANIM DOSLARIM BILMEM BELKI UYUYOSUNUZ DUR SIMDI BELKI ELLERINIZ SEMADA DILLERINIZ DUA DA RABBIME YALVARIYORSUNUZ DUR SIMDI KIMBILIR NE KADAR CARESIZ HISEDIYORSUNUZ DUR SIMDI (BENIM GIBI) ADI GUZEL KENDI GUZEL ALLAHIM HER NE MURADINIZ VARSA SU SEHER VAKTIN DE KABUL EYLESIN COK SIKINTILI VE COK KEDERLIYIM BU GECE KEDERIM GECE MI ASTI BU GECE BIRAZDAN OKUMA YAPACAGIM ALLAHIM KABUL BUYURSUN BASTA ZEZ KARDESIM HANDAN KARDESIM HAZIRAN KARDESIM MELIS KARDESIM VE DIGER CANLARIM SIZLERE DE DUA EDECEGIM HANGIMIZIN SIKINTISI GIDERSE ONA SEVINIRIZ BIZ RABBIM BENIM DE MINIK MELEGIMIN DE YUZUNU GULDURSUN HIC SEBEBSIZ ESIMIN GITMESININ USTUNDEN 21 GUN GECTI HIC SESINI DUYMADIM YUZUNU GORMEDIM VE BU SABAH ILK DEFA KIZINI ALMAYA GELECEK CUNKI 18 I MELEGIMIN 3 YASGUNU 10 BEKLEDIGIM MELEGIMI 3 YASINDA BABASIZ GECIRECEK ALLAHIM GUC VERSIN BANA ICIMDEKI ACILARIMIN TARIFI YOK ALLAHIM ESIME MERHAMET VERSIN PISMANLIK VERSIN DONDURSUN DILERIM HAYIRLIYSA TABI EN ACITAN TARAFI NE BILIYORMUSUNUZ CANLARIM HIC BIR SEBEBI OLMAMASI VE GUCUM YETMEMIS OLMASI SIZLERI SEVIYORUM ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN YETERKI O YARDIM ETSIN ONA SIGINAN KORUNMUSTUR SIZLERI ONA EMANET EDIYORUM AMINNNNNN LEMAN
KEDERIM GECE MI ASTI BU GECE
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM SANA GUZEL GUNLRINI ÇOOK YAKIN ETSIN INSALLAH... RABBIM MERHAMET VERSIN EŞINE YUVANIZI KURTARMAYA VESILELER VERSIN HAYIRLISIYLA INSALLAH. VE INSALLAH BIR OMUR HUZURLU BIR YUVANIZ OLUR. DUALARINA EN IÇTEN BIR *AMIN* .. ALLAHA EMANET OLUN SENIN BU HAYATTA EN DEGERLI VARLIĞIN O MELEGIN.. ONUN GÜNAHSIZLIĞININ GÜZELLİĞİYLE DUALARINA ICABET ETSIN RABBIM INSALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
SAGOL GULEYSA BITANEM HEPINIZE OKUDUM SU SEHER VAKTI ALLAHIM KABUL EYLESIN NE DIYELIM KADERIMIZDE NE VARSA ONU YASIYORUZ CILEMIZI DOLDURSUN HEPIMIZIN BIZ RABBIMIZI COK SEVIYORUZ ONUN DA SEVDIGI KULLARDAN EYLESIN BIZI NE MURADIN VARSA DILERIM RABBIM TEZ VAKITTE MUJDENI VERIR AMIN CANIM BENIM LEMAN
LEMAN SENIN ICIN DUA ETTIM DILERIM COK MUTLU OLURSUN TEKRAR ESINLE
Acaba şu hayaatta ne ile imtihan ediliyoruz yada ne ile imtihan edileceğiz
Belkide kardeşim buda senin imtihanın yada Allahım seni kendisine sığınman ona bağlanman için sana bu sıkıntıyı verdiAllahu Teala bir ayetinde sabredenleri müjdele diyor sabret kardeşim Allaha tevekkül et vekil olarak Allah yeter
"And olsun ki sizi biraz korku ve açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz. Sabredenleri müjdele ! O sabredenler, kendilerine bir belâ geldiği zaman: Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na döneceğiz, derler. İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır. Ve doğru yolu bulanlar da onlardır." Bakara 155-156-157
"Yoksa siz, sizden önce gelip geçenlerin başına gelenler size de gelmeden cennete gireceğinizi mi sandınız? Yoksulluk ve sıkıntı onlara öylesine dokunmuş ve öyle sarsılmışlardı ki, nihayet Peygamber ve beraberindeki müminler: Allah'ın yardımı ne zaman! dediler. Bilesiniz ki Allah'ın yardımı yakındır." Bakara 214
SABRETMEMİZ-DOĞRU YOLU BULMAMIZ VE ALLAHIN EBEDİ GÜZELLİKLERİNE NAİL OLMAMIZ DİLEĞİYLE (EL FATİHA)
canım kocanın kalbine sevgi doldursun RABBİM sana karşı.okudum şimdi senin için tekrar
allahim melegine uzun ömürler versin sana da sabir.
insallah esin evine yuvasina sana ve meleginize geri döner.
bende simdi dua okurum sizin icin.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim güzellikler lütfetsin, sıkıntılarınız biran önce son bulsun da, aileniz hep huzurlu ve mutlu olsun inşallah.
yunus a.s duasını okuyorum senin için la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn onu balığın karnından çıkardı senide bulunduğun durumdan çıkarsın rabbim eşine senin sevgini versin sana muhabbetiNİ artırsın. uzerinizdeki bu sıkıntı gitsin rabbim gonlunu ferahlatsın sizleri gorunce çok üzülüyorum kendi sıkıntılarımı unutuyorum rabbim kARDEŞİME YARDIM ET ONUN SIKINTILARINI GİDER KULUNA FERAHLIK VER AMİN
ABLACIM YA SENİN DUALARINDA OLMAK ÇOK GÜZEL
benıde dualarına katar msıın bılıyorum tum dua dostları demısısn ama rabbım yarıdmcın olsunn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.