dualarımızı
TALİA SELDA FUNDA111 AKNC ZERRİN ARZU21 DERY4
YUSRA AYSEUAR KAGAN ZAHRA RABİANUR KNREVAN BETUL
SELİN OZGUL NAZLIGUL SEVGİ TUUBA CEYLAN EDAA
SAHİL DİLEK23 ASENA KAANM ASMN MELİS DDOSTT
ATTİLLA 06 HAMPST ESRAALGAN YILDIZ25 CANESİNTİSİ EBRUE CİHAN
MAVERA ZGL SİMAL NEVBAHAR ARZUREM YARALKARACA
ESRA GULUMSE25 AYE24 ECE07 N.OZGEN FETTAN SAHİL
MERYEM 01 SELİN DİLARA İMRAN DERİN AGRİN BEHİYE
GARIPGUL DEVA82 PINAR MUHAMMED FUNDA HAYAT-M ARIN
YEDİYILDIZ ELMAS ZGRM NADİRE34 MERVE ZEYNEP-K SUZAN
KADİRBABA MRY ANONİM BADSABA DUACI DİLEK-23 HATİCEE
MELİS ALİASLAN İSLAMOĞLU FTM TURKAN RAMİ OZGUL
SUZAN KNİGHTRİDER SELİN YELİZ AYSEL ALBİNA YAKAMOZ
BADSABA SEVİYORUM5038 ARTKUZGUNUM GAMZE 19 ARZU21 YULETCAN
PNARR GAMZELİ ASYANUR KAAN ZEYNEP TLAY KADRİYE
EVLA HZNLYM GULEYSA KEVSER NAZLIGUL SENNURUM
NURYUZLUM CİHAN SEMRA HAZİRAN VUSLAT1984 ASYANUR (ALİ-SERAP)
ZEYNEP ALİSAİDER GLEN SEVDA İNAN YANLİZİM
SUDEMERAL BEHNAN MMM RECAYİ İSMET ZAHRA
OKUDUK İNŞLAH KARDEŞLERİM ALLAH KABUL ETSİN TÜM KARDEŞLERİMİN MURATLARINI HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞALLAH TÜM DUALARINIZ KABUL OLUR KARDEŞLERİM AMİN
TEK TEK İSİMLE DUALARIMIZI OKDUK İŞTE LİSTE...HANDAN
(83 mesaj) (55 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah raz olsun kardesim.. insallah tez zamanda kabul olur
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin...allah razı olsun
allah razı olsun kardeşim çooook saol ALLAH KABUL ETSİN...
AMİİİİİİİNN18 yıl önce gönderildi # -
Amin,Amin,Amin.Canım kardeşim Rabbim razı olsun kardeşinden ve senden,inşallah duaların yaradan katında makbul olur,bizlere bu duaları ederken meleklerin kardeşine ve sana yaptığı dualar tez vakitte hayırlısı ile kabul olur.Allahım Yüceler Yücesi Yaradanım duanı hayırlısı ile kabul etsin,hayırsız ise hayra çevirsin.Rahmetler ailenin ,tüm dua dostlarımın ve cümle müminlerin üzerine olsun.Allah diyen ellerimiz Allah diyen dillerimiz,Allah diyen kalplerimiz hürmetine Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul eylesin.Amin.Amin.Amin.
allah razı olsun allah ne muradın varsa versin
allah razı olsun ben yokum heralde selin gördümde 44dü göremedim ALLAHIM herşeyin hayırlısını versin amim amin amin
SENDE VARSIN CANIM BENİM 44 Ü YAZMAYI UNUTMUŞUM ÖZÜR:(
canım handan kardeşim ne kadar kişiyi mutlu etmişsin allah senden razı olsun
SAĞOL CANIM BAŞKA SELİNDE OLDUĞU İÇİN ÖYLE DÜŞÜNDÜM BİRAN ALLAHIM SENDEN RAZI OLSUN NE DİLEĞİN VARSA HEMEN HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN AMİNNNNNNNNNNNNN
allah kabul etsin ....
allah razı olsun handan ablacım allah seni başımızdan eksik etmesin.amin amin amin ne kadar çok mutlu oldum.iyiki varsın.
valla siz mutlu olunca sanki rabbim benim muradımı bana lutfetmiş gibi mutlu oluyorum:)rabbimde tüm dua ettiğim kardeşlerimin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah amin..
allah ne muradın varsa versın kardesım allah razı olsun amin
cümlemizden rabbim ecmain amin..
Nasil güzel bir yüreksin nasil güzel bir ruh ve nasil güzel bir kulsun ....Rabbim senden ve sevdiklerinden Razi olsun Sabrinin meyvalarini al artik Rabbim en kisa zamnada muradini versin ...Ben sana duami yazarken yanimdaki melek hapsurdu:-)) biz derizki duanin yada dogru dedigin seyin üstüne cocuklar hapsurursa o kabul olur evet ve iki kere hapsurdu yanimdaki melek hadi bakalim insallah Rabbim güzel haberlerini duyursun bizlere .....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım zeerinim canım nasıl dua edim sana bilmiyorumki meleğini rabbim sana bağışlasın rabbim ailenin senin tüm sevdiklerinin yüzünü güldürsün rabbim inşallah seni hiç görmedim ama şimdi öyle bir bağrıma bastımki anlatamam umarın hissetmişsindir allahımda seni sımsıkı sarsın melekleriyle inşallah allahım eksikliğini göstermesin iyiki varsın canım nurlu kardeşim nur saçıyosun etrafına bize de ulaştırıyorsun o nurları rabbim 2 cihanda seni çok sevsin inşallah çok razı olsun senden seni doğuran yetiştiren ailenden binlerce kere razı olsun inşallah amin..
aaa bende varım şaşırdım valla:))
allah razı olsun ebeden inşallah:))18 yıl önce gönderildi # -
neden şaşırdın dost kardeşim :( ben sizide çok seviyorum hep dualarımdasınız allahımın izniyle inşallah rabbim kabul eylesin amin..
sevmediğini düşündüğümü kim söylediki :)) bende sizi seviyorum ama ben nebiliim öyle sitedekilerle pekcok muhabbet ortamına girmediğim için şaşırdım
muhabbet derken sadece duamı edeceğim bölümlere sadece dua yazıp çıkarım okadar
sevgiyle kalın bende tüm kardeşlerimi seviyorum
rabbim tüm müslümanları dünyada güzel işlerde eylesin ve güzel işlerde örnek eylesinAllah tüm insanlığı islam ve imanın güzellikleriyle süslesin
ecmain kardeşim allah razı olsun inşallah ecmain amin..
Allah razı olsun dualarında unutmamıs anmıssın bızlerı,acarken ellerını,acarken o guzel tertemız yuregını Rabbımize.sen de dualarımızda olacaksın inşaallah her daim.selam ve dua ile...
Allah razı olsun niyetini tez vakitte versin sana Yaradan amin
handanemru ismimi görünce çoooooook sevindim.ALLAH RAZI OLSUN SENDEN hemde binlerce yüzlerce kez razı olsun.allah seninde ne dilegin hacetin varsa tez zamanda mevlam gerçekleştirsin inşallah o güzel yüreginin yüzüsuyu hürmetine amiiiiiiiiinnnn=)
Allah razı olsun yüregine saglık kardeşim Rabbim seni kendine daha çok yakınlaştırsın nimetlerinden daha çok versin ailene saglık sıhhat bereket bolluk nasip etsin sevdiklerinle nice seneler huzur içinde yaşamayı nasip etsin amin amin amin..
ALLAH RAZI OLSUN.İNŞALLAH İKİ CİHANDA DA MUTLU OLURSUN.RABBİM OKUNAN DUALARIN VE VE PEYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV) YÜZÜSUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNLŞALLAH AMİN
canım asuman kardeşim allahım sizlerdende binlerce kere razı olsun amin..
amin amiiiiiiin.
allah senden gani gani razı olsun ettiğin dualaarını kabul eylesin.seninde ne muradım varsa versin rabbim aminnnn.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun, YARADANIM her seyi gönlüne göre versin AMIN ,. CÜMLE DUA DOSTALRIMINDA;insallah,
Allah cc razı olsun.. Bizler için ettiğiniz dualar hürmeti için her ne istiyorsa gönlünüz onu versin size inşallah..selam ve dua ile..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.