arkadaslar minik bebegim henüz 9 haftalik oglum efe hasta oldu.
o kadar kücük ki daha öksürmesini bile bilmiyor hali yok.
bir an önce iyilesmesi icin dua okurmusunuz?
oglum hasta..
(29 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:
Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’
Rabbim tez acil şifasını versin melegimize amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
amin allah razi olsun derin.
18 yıl önce gönderildi # -
Derin kardeşimizin söylemiş olduğu duayı bende dün annem için 7 defa okudum ve annem faydasını gördüğünü söyledi.
Birde kardeşim sağ elinizi bebeğinizin ağrıyan yerine koyun 3 selavat ve 3 eüzübesmele okuyun onunDA faydasıNI göreceksiniz İnşallah
ALLAHIM TEZ ZAMANDA HAYIRLI ŞİFALAR NASİP ETSİN...AMİN
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim şafi ismiyle şifa versin ve rabbim hep hayırlarını göstersin inşallah
. rahatsızlığınızdan şifaya kavuşmaya niyet edip
11 salli-barik (1 salli 1 barik arka arkaya okunuyor, bu 11 kez tekrarlanıyor)
100 Nunazzalal kurani ma huva şifaul ve rahmatallil muminin.
tekrar 11 salli-barik
Bunu okuduktan sonra suya üfleyip ilgili kişilere içirmek lazim....
alintidirgecmis olsun
Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’
Rabbim acil şifasını versin melegimize amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
RAbbim acil şifalar versin inşallah meleğinize.
100 Ya Şafi okudum küçük meleğiniz için RAbbim kabul buyursun.18 yıl önce gönderildi # -
amin allah razi olsun hepinizden.
YA HANNAN YA MENNAN YA SUBHAN YA DEYYAN YA GUFRAN YA RAHMAN YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH....
allah şifalar versin canım birhan önce iyileşsin.....ayyyyyyyyy o şimdi mis gibi kokuyordur kıyamam ben ona:)
amin canim. ablasi o benim süt kokulum mis kokulum kucuk melegim. site de resmi bile var oglumun ve ablasinin.
Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ(CC)
Yarabbim kardeşimizin oğlu efeye Şafi(cc) isminle muamele et. Acil şifalar nasip et.Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allahım sen şifa bekleyen bütün hastalara şifa ver...Özellikle hastalığın ne olduğunu bile bilmeyen miniklere...
Yeliz kardeşim,minik meleğine Allahtan acil şifalar diliyorum.Sabah ve akşam 33er Fatiha okursan inşaallah şifaya kavuşacaktır.
hepinizin agzina yüregine saglik allahim hepinizden razi olsun. aliye okurum sagol.
ALLAH ŞİFALAR VERSİN CANIM Bİ ANNE OLARAK İÇİN ACIRDIR BEN HENÜZ ANNE DEĞİLİM AMA OLMAYAN HİSSETMEZ DESELERDE ÇOK İYİ ANLAYABİLİYORUM .. RABBİM ŞİFALAR VERSSİN TEZ VAKİTTE.. İYİ BAK KÜÇÜK MELEĞE :))
KIYAMAM YAAA.
3 FELAK 3 NAS SURESİ HEDİYE ETTİM RABBİM ULAŞTIRIP KABUL ETSİN İNSALLAH
Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin. AMİN.. 33 Ya Şafi ile şifalar versin Mevlam yavrunuza..
RABBBİMMM ŞAFİ isminle şifasını tez vakitte versin yar ve yardımcınız olsun
YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
ACİLEN DİNDİR ACILARINI...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!AMİN AMİN AMİN
YELİZ KARDEŞİM MELEĞİNİZ İÇİN AKŞAM ANNEM KURAN OKUCAK RABBİM TEZ VAKİTTE ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİDE BEKLİYORUZ MELEĞİMİZİN İNŞAALLAH AMİN..
allah razi olsun sizden. handancim bugun efe cok daha iyi. gülümsemeye basladi yine :)
dün o kadar cok dua aldi ki oglum. hepiniz cok cok sagolun. allahim bütün hastalara acil sifalar versin.18 yıl önce gönderildi # -
NE GÜZEL BİR HABER YALİZ ÇOK SEVİNDİM RABBİMDE SİZİ SEVİNDİRSİN İNŞALLAH AMİN..ÖPÜN BENİM İÇİN MELEĞİNİZİ:)
bi uyansa dudaklarina yapiscam zaten ablasi...
bu arada cuma günü de oglum icin mevlüd okutuyoruz. bitince haber vericem beraber amin diycez arkadaslar.
allahşifa versin canım yavrum çok üzülüdüm dua edicem
RABBIM en kisa zamanda melekleriyle o minik bedeni nurla sarip her bir hücresine sifa yagdirsin, acil iyilesip güzel annesine tebessüm eylesin
bugün yasin okuyacagim
bebisimize yolluyorum
amin18 yıl önce gönderildi # -
Cenab-ı Hak acil şifalar versin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.