CANLARIM INCI TANELERIM NASIL ANLATSAM KI SEVINCIMI SUAN SIZLERE ESIMLE BARISTIK ARKADASLARRRRRRRRRRRRRRR RABBIM HANGINIZIN DUASI KABUL BUYURDU KATINDA SEHER VAKTI HANGINIZIN DILINDEYDIM BEN YOKSA BENIM DUALARIMMI BIZI BIRLESTIRDI ZEZ KARDESIMMMMM NERDESIN ILK MUJDEM SANA DIR DUN SEHER VAKTI DUADAYDIM SENI DE ANDIM RABBIM KARDESIME KOLAYLIK VER DEDIM HIZIR YOLDASI OLSUN DEDIM SIZLERI ANDIM CANLARIM COK MUTLUYUM SUAN YARIN KIZIMIN DOGUM GUNU 3 GIRECEK HEP BIRLIKTE OLACAGIZ YINE RABBIM NASIP EDERSE ALLAHIM HEPINIZI GULDURSUN DUALARIM JEP SIZINLE OLACAK VE BEN ARANIZDA OLACAGIM SIZLERI COK SEVIYORUM BENIM ICIN ACTIGINIZ ELLER ETTIGINIZ DUALAR ICIN COK TESEKUR EDERIM ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN LEMAN
MUJDEEEEEE CANLARIM MUJDEEEEEELEMANNNE
(61 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:-) DESENE YASGÜNÜNDE AILE YAN YANA HARIKA,ALLAH DAIM ETSIN.MUTLULUKLAR DILERIM.Aminnnnnnnnnnnnnn
18 yıl önce gönderildi # -
elhamdülillah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin hayırlara çıkarsın inşallah amin
yaralkaraca cooook sevindim adina canim yaa. allah uzun ömürler versin kizina.
Allah bozmasın bende sevindimm
gözün aydın canım ALLAH bi yastıkta kocaltsın inşallah
inan kan dolaşımım hızlandı sevinçten resmen hissettim gözlerim doldu canım Allah bOzmasın insallah :))))))) Rabbim yuvanızı koruyup gözetsin mutluluğunuz daim olsun :)) ELHAMDÜLİLLAH MAŞALLAH
Rabbime sükür olsun ..Gavsulazam Geylani ve sahimiz padisahimiz Peygamber efendimizin (s.a.s)Ruhlarina Yasin oku..tesekkür salavati yap ...bende yapacagim :-))
YA AGLIYORUM SUAN SEVINCTEN BANA DERMAN OLDUNUZ BANA GUC OLDUNUZ BANA DESTEK OLDUNUZ HEPINIZI COK SEVIYORUM GECELER KARAYKEN BEN SIZINLE AVUNDUM HUZUR BULDUM CARESIZKEN UMUT OLDUNUZ BANA ZEZ KARDESIM YELIZCIM MELISCIM GULUM GULEYSAM NE OLUR RABBIM SIZLERI DE BOYLE SEVINDIRSIN TEZ VAKITTE AMIN YA RABBI AMINN LEMAN
nıce dogumgunlerıne bırlıkte allah yardımcın olsun kardesım allaha emanet ınan cok sevındım
TAMAM BASIM USTUNE ZEZ KARDESIM BU GECE YINE OKUYACAGIM RABBIME SUKUR EDECEGIM NE OLUR SENDE BENI IHMAL ETME BENIM ICIN OKU BI HATAM VARSA KUSRUM VARSA RABBIM BAGISLASIN BENI DUNYA VE AHIRETTE SIKINTI GOSTERMESIN RABBIM SANA CANIM KARDESIM BEN IYILIGI ASLA UNUTMAM RABBIM DE UNUTTURMASIN BANA
Allah gönlünüze göre versin...Çok sevindim...Allaha çok şükür...şükür için okuyorum hemen 1 fatiha,3 ihlas...amin... amin...Allah bozmasın...
ELHAMDÜLİLLAH çok şükür rabbimize.
Çok sevindim kardeşim. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Evinize huzur mutluluk sağlık ve bereket versin. Birbirinize sevgi ve saygınızı arttırsın inşaallah. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
SAGOL KARDESIM MISLER SENINDE MURADI NI VERSIN TEZ VAKITTE RABBIM YUZUNU GULDURSUN AMINNNN
ELHAMDÜLİLLAH
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
maşallah18 yıl önce gönderildi # -
Güzel kardesim senin su mutlulugun burda hepimizi mutlu etmeye yetti biz burda birbirimize dua etmek ve birbirimizin dertlerine care olabilecek dualari paylasmak icin burdayiz ...Rabbim her derdin caresini verir ve bazi durumlarida vesile kilar sana gecen yazmistim ve sen sabrinla inancinla ihlasinla tefekkürünle buna layik olursun Rabbimden inanarak istedin onun sevdigi büyük zatlari vesile ettin yüreginden yakardin oda mucizesini sundu..simdi asil mesle bu dualari kesmeden,mutlulugun ve aile huzurun icin dualarini daimi kilacaksin ,Allahin izniyle hepimiz burda birbirimiz icin duadayiz ...bu cok büyük bir nimet neye sahibiz bu dostlukta bunun degerini umarim herkes anlar ve dört elle sarilir.inanki cok ama cok mutlu oldum encokta melek kizin icin ...Rabbim esininde seninde yar ve yardimcisi olsun birbirinize güzelce sarilarak mutlu yasayin.Amin.
rabbim hep mutluluğunu daim etsin.yavrunun nice nice güzel yaşlarla yuvanızda mutlulukla ömür geçirmeyi nasip etsin amin. :)
çok şükür rabbime.çok sevindim kardeşim.inşallah mutluluğunuz daim etsin.hergünün bugünkü gibi neşeli geçer inşallah
INAN NE KADAR ISTIYORUM HEPINIZIN BURDA AYNI SEVINCI YASAMANIZI NASIL DILIYORUM RABBIM DEN BEN ARAPCA YAZI BILMIYORUM NAMAZ KILMAYI DA COK BILMIYORUM TURKCE OKUYORUM VE RABBIME COK INANIYORUM HER SIKINTIM DA ONA SIGINIYORUM AMA YUREGIMI HIC BIR ZAMAN HAINLIKLE KULLANMADIM GUNAH ISLEMEMEYE DIKKAT ETTIM RABBIM YUREGIMI BILIYO VE BIZIMLE UGRASAN HAINLERE ALLAHIM ISLAH ETSIN NE DIYEYIM DUALARIM HERZAMAN DEVAM EDECEK VE SIZLERE DE CANLARIM TEK TEK ISMINIZI YAZMIYORUM KUSURUMA BAKMAYIN NE OLUR EN SIKINTILI DONEMIM DE TANIDIM BEN SIZLERI VE INANIYORUM KI ALLAHIM YONLENDIRDI BENI SIZLERE ALLAHIM ALLAHIM ALLAHIM DULARINIZI KABUL ETSIN GUCUM YETTIGIN CE BUGECE DE OKUMA YAPACAGIM SIZLER ICINDE ALLAHIM KABUL ETSIN AMINNNN
canımmmmmmmmmmmmmmmm ablacım nasıl sevindiğimi anlatamam inşallah birdaha böyle birşey olmaz yaşamazsınız.darısı başımıza:)benim içinde okucakmısın sanırım bizde barışma harifesindeyiz razıyım ablacım ilk baş arkadaş olalım sonra sevgili beni unutamadığını söyledi ya bizim başı oluyor ama sonu gelmiyor ama inanıyorum sizin dualarınızlan herşey güzel olucak cevabını bekliyorum
ELHAMDÜLİLLAH Rabbim mutluluğunuzu daim etsin İnşallah. Mevlam herkese nasip etsin. Amin..
allaha binlerce hamd olsun ki aileniz yıkılmadı eviniz bozulmadı. inşallah bir daha hiç bir zaman böyle bir şey yaşamazsın. inan çok sevindim.
sevincin daim olsun kardeşim RABBİM yüzünüzü iki cihanda güldürsün
HAZIRANCIM ALLAH SAHITTIR KI DUN SEHER VAKTIM DE OKURKEN SENIN DE ADINI ANDIM MURADIN OLSUN YUZUN GULSUN HAYIRLI HABERI AL BIZLERI DE MUTLU ET DIYE BE GECE TEK TEK ISIMLERINIZI YAZDIM HEPINIZ ICIN ELLERIM ACIP YAKARACAGIM MEVLAMA COK ISTIYORUM SIZDE SEVININ HADI BENIM ARKAMDAN GELIN MUJDEEEEE DIYE YAZIN ALLAHIM HEPINIZE NASIP ETSIN NEDEN ARKADASIM SENNURUM TURKANCIM ALLAH RAZI OLSUN KARDESLERIM INANCINIZI YITIRMEYIN ESIM BANA NE DEDI BILIYORMUSUNUZ SENIN HISLERIN USTUMDE DOLASTIGI SURECE HIC BISEY YAPAMADIM GUVENDIM TUM KAPILAR YUZUME KAPANDI O INSANLAR GITTI YAPAYANLIZ KALDIM BEN ANLIYORMUSUNUZ DUANIN GUCUNU CANLARIM RABBIM BOS CEVIRMEZ KULUNU YETERKI KALBINIZI ONA ACIN SIZLERI COK SEVIYORUM LEMAN ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN HEP
inanın bu yazıyı okudum içim ürperdi çok sevindim adınıza inşallah bi ömür boyu mutlu olursunuz yavrunuzla birlikte...darısı bizim başımıza:))
ALLAH MUTLULUGUNUZU DAİM ETSİN İNSALLAH COK COK MUTLU OLURSUNUZ RABBİM BUNDAN SONRA SİZİ BUNALTMAZ AMİNNN
Çok mutlu oldum kardeşim yazını şimdi gördüm,Kurban oldugum Rabbime sonsuz şükür hamd senalar olsun mutlulugun daimi olsun gülen yüzün hiç solmasın amin amin amin..
s.a Yaralıkaraca kardeşim. Rabbimin imtihanını sabır ve dua ile geçtiğini görmek inan bizleri sevindirdi. Mevla bir daha sizleri ayırmasın. Selam ve dua ile kal..
ARZUCUM DERIN KARDESIM ELMASIM RAMI KARDESIM HEPINIZE TESEKUR EDIYORUM ALLAHIM SIZLERI DE MUTLU ETSIN DUALARIMDASINIZ RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INS AMIN
allah razı olsun ablacım sizin dualarınız kabul oluyor inana hep sizler için evli çiftlerimiz için dua ettim nasılda üzüldüğümü bilemezsiniz bizimkiler sevgililerimiz ama bizde sevdiğimiz insanlan yuva kurmak istiyoruz ablacım bizde muhabbet etmeye başladık ama sevgili değiliz arkadaş olmaya bile razıyım inanın dualarınız kabul oluyor ve ben inanıyorum olucak herkezin dileği hayırlısıylan sen benim ve onun ismini biliyormusun benim pınar onun göksel inşallah bu sefer sonumuz olur evleniriz allahım amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.