ŞU SIRALAR İÇİME ÖĞLE DÜŞÜNCELER GELİYOR RUHUM O KADAR BUNALIYORKİ NAMAZA NİYETLENDİĞİM AN UYKUYA DALCAK GİBİ OLUYORUM 5 GÜNDÜR NAMAZLARIMI KILAMIYORUM BANA DUA EDERMİSİNİZ BEN NAMAZLARIMI EKSİKSİZ KILMAK İSTİYORUM ANCAK BU İÇİM BURHANLARIM BENİ NAMAZDAN ALIKOYUYOR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DOSTLARIM.
NAMAZ KILAMIYORUM
(11 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim merln
namaz kılamamanın tek ilacı namaz kılmaktır
inan bana sana ne tavsiye edersek edelim içinden gelen vesveselere direnip namaz kılman kadar etkili olamaz iki üç gün dişini sıkıp namaz vakti geldi mi diye bir randevun varmış gibi saatine bakarak önem verdiğini hissettirirsen nefsine ALLAH'IN İZNİYLE aşarsın bu sorunu
bir de asla namaz kılamıyorum deme her namazdan sonra secdeye gidip 3 kez elhamdulillah deyip sonra da her zaman BEN NAMAZ KILIYORUM de çünkü kılamıyorum sözü senin gücünü kıracak ayrı bir vesvesedir
YA AZİZ YA VAHİD YA KAHHAR diye sürekli söyleyerek te güç alırsın inşaallah
Rabbim yardımcın olsun
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
SAOLSIN CİHAN KARDEŞİM YAPICAM İŞTEN ÇIKIP EVE GİDİM HAYIRLISIYLA İNŞALLAH KILICAM
18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Merln Üstadımızdan sana bir tavsiye:
Eğer Namaz kılmazsan, senin o günkü alemin zulümatlı ve perişan bir halde gider. Namaz kılanın diğer mübah dünyevi amelleri, güzel bir niyet ile ibadet hükmünü alır. İbadetin ruhu, ihlastır. İhlas ise, yapılan ibadetin yalnız emredildiği için yapılmasıdır.18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ MERLN KARDEŞİM. BENZER BİR OLAY KUZENİMİN BAŞINA GELMİŞTİ. HER NAMAZA NİYET EDİŞİNDE BİR KUVVETİN ONA ENGEL OLDUĞUNU VE NAMAZI BİR TÜRLÜ KILAMADIĞI İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORDU. AMA BU SADECE 3 GÜN SÜRDÜ. SONRAMI ŞİMDİ NAMAZ VAKTİNİ HİÇ KAÇIRMIYOR. ALLAH CÜMLE KULLANININ NAMAZINI VE DUALARINI KABUL ETSİN. AMİN.
ÖNEMLİ OLAN NİYET. VE KALBEN İSTEMEK. BU DURUMU ATLATACAĞINA İNANIYORUM.
KARDEŞİM İNŞAALLAH ABİLERİMİZİN TAVSİYELERİNİ YAPARSAN BİRAZDA BU KONUDA İNAT EDERSEN OLUR. RABBİNEDE KENDİNEDE GÜVEN O ZAMAN YOLLARIN AÇILIR...DUA İLE AYRICA SANA
10 İHLAS
10 FATİHA HEDİYE EDİYORUM...18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim, inşallah la havle vela kuvvete illa billahı çokça okursan faydası olur.
Rabbim sana ve hepimize gönül huzuruyla ibadet etmemizi nasip eylesin AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun Allah namaz aşkı versin sana değil farz namazları nafile namazlarını dahi kılarsın inşallah.
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BU SABAH KALKABİLDİM NAMAZIMI KILDIM ÇOK HUZURLUYUM BU DUYGUYU HİÇBİRŞEYE DEĞİŞMEM RABBİM BİZLERE EKSİKSİZ NAMAZ KILMAYAI NASİP ETSİN İNŞALLAH SAĞOLUN AMİN.
Amin kardeşim...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.