DUA DOSTLARI EĞER İMKANINIZ VARSA HERGÜN BİR KİŞİ İÇİN NİYETLENİP 1000 E TAMAMLAYALIM.BÖYLECE HEM SÜRE BELLİ OLUR.HEMDE SAYI.TAM OLARAK BİLMİYORUM AMA BANA SÖYLENEN YA BİRGÜN DE 100 OKUYUP 10 GÜNE 1000 E TAMAMLANACAKMIŞ YADA BİR GÜNDE 1000 OKUNACAKMIŞ,NİYET EDİLİP.BİZLER ALLAHIN İZNİYLE BİR GÜNDE 1000 YAPARIZ
FATİHA HEYBESİNİN DİKKATİNE !!!
(11 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ozgul tamam okuyalım
18 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞLAR BEN BİRAZ ÖNCE BAKTIM SAYI 1091 OLMUŞ
değerli dua dostları
41 yasin
500 fatiha
salatı tefriciye
1000 fatiha
bunlar herkesin her an güç yetirebileceği şeyler değil
ve uygulanamadığı zaman da bıkkınlık ve usanç ile duaya karşı soğukluk oluşturur
bu yüzden sayısal sınırlamalar getirmeden
farz olmayan şeylerde de yükümlülük hissetmeden
lütfen gücümüzü aşacak yüklerden uzak durmaya çalışalım,
sonra sayılar hesaplar karışıyor,
daha sonra başka problemlere de sebep olacağına inanıyorum ben bu açılımların
lütfen işin güç yönünü tekrar düşünelim
selam ve dua ile....18 yıl önce gönderildi # -
pardon fatiha okuyoruz ya ondan mı bahsediyosunuz ayrı bişey mi buu
HAYIR OKUDUĞUMUZ FATİHLARDAN BAHSEDİYORUM."FATİHA SOFRASI"BAŞLIKLI KONU .SAYI BELLİ DEĞİLDİ NE KADAR OKUNACAK BELİRTİLMEMİŞTİ.ONU SÖYLEMEK İSTEDİM
özgül kardeşim ben şimdi fatiha sofrası topik'i ne sayı yazdım ama listede ilk sıraya gelmedi neden acaba böyle olunca gözükmüyo yoksa ben p.c mi bi problem var?
arkadaşlar bi yanlışlık olmasın lütfen biri bi düzenleme yapsın kafama takıldı okuma sayısı yanlış olmasın lütfen lütfen lütfen ben hasta biriyim zaten kafama takıldı uykum kaçtı lütfen biri bi düzen yapsın dua sayısı varmış yanlışlık olmasın lütfen lütfen lütfen
hayatt-ım bana söylenen o tam bilmiyorum ki.zaten orayada yazdım arkadaş böyle tarif etti diye.tam olarak bilen bir arkadaşımız varsa tarif etsin.
cihan abimizin dedigi gibi sinir olmasin, ne kadar okunursa o kadar iyidir, herkes gücünün yettigi kadar okur RABBIM kabul eder INSA'ALLAH
az olsun yeter ki kalpten olsun
ALLAH kabul buyursun
amin18 yıl önce gönderildi # -
ya arkdaşlarım benim kafam karıştı kim ilgileniyor listeyle sırayla isim isim mi gidilecek yoksa listenin tümüne mi okunacak birisi bilgi versin lütfen herkes okuyor ama kime okudugunu bilmiyor.sırayla okunuyosa listede çok insan var hergün isim söyleyelim ona okuyalım BİLGİ VERİRSENİZ ÇOOK SEVİNİRİZ
ALLAH KABUL ETSİN.amiiiiiin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.