cok bunaldım benim basımdan yııllar önce 1ay suren evlılık gectı kaynanam olcak kaın buyucuydu cok..ve ben o zmnda berı evlenemıorum 20yıl dıorum bu sureyı ne yapsamda olmuor evde bırsuru buyuler bulduk gıtmedıgım hoca okumadıgım dua kalmadı sımdı ısımdeyım ama ıslerım o kdr drgun kı cok zorlanıorum cok borclarımı ödıyemez hale geldım noldu dıyorum ıslerım cok ıyıyken müsterımde azaldı kı cok okurum cokkk..annemde cok okur ama yabancı ınsanların bırbbırıne okuması bence daha ii.kımse ne var bılınmez cunku..cok daraldım kendımı bıraz daha kasarsam hasta olmaktan korkuyorum yalvarıorum sıze ıslerım duzelsın kısmetım cıksın yarabbım nolurrr cok kötuyummmm böyle guzel sıteyı hazırlayanın ellerıne saglık gönlundekı versın yarabbımmmm......hepımızın gönlundekılerı versınnn....amınnnnnnnnnnnnnnnn...evlıyeların yuzu suyu hurmetıne yarabbım hızır ılyasın yuzu suyu hurmetıne yarabbım ve sızlerın yuzu suyu hurmetıne yarabbım nolur okuyunnnnnnnnn yardım edın bana boguluyorum cok kımseye soylıyemıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...kımsetım acılsın yrabbım ıs es kısmetımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok dardayım nolur dua edın (muesser)
(42 mesaj) (25 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
"Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım" diyorum senin icin 100 adt.hosgeldin.
17 yıl önce gönderildi # -
insallah kardesim.. dualrimzdasin
1 FATİHA OKUYORUM.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.HOŞGELDİNİZ...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.BİZİM SİTEDE RIZK DUALARI VAR ONLARI BUL VE OKU BENDE SENİN İÇİN OKUYACAĞIM ALLAH NASİP EDERSE .
canım cok sagolun ya hrıka sıte burası bakayım ınan o kdr cok okuyorumkı anlatamam bakıcam yıne.dua edın nolur bende hepınıze edeırm.su kotu dunyada bu kdr ii ınsanların bulunması ve kardeslerın bırbırlerıne yardım etmesı ne guzel yaa.cok duygulandım ınanın
RABBIM TEZ ZAMANDA SANA HAYIRLAR NASIP EDER INSALLAH.
SABRIN SONU SELAMETTIR.DILINDEN IHLAS-FELAK-NAS SURELERINI EKSIK ETME.
BOL BOL AYETEL KURSI OKU.
3IHLAS
3FELAK
3 NAS
1AYETEL KURSI HEDIYEM OLSUN
RABBIM SANA HAYIRLAR NASIP ETSIN.17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
BENDE SIZE 1 YASIN OKUAYACGIM
RABBIM KORUSUN SIZI HUZURA KAVUSTURSUN
AMIN17 yıl önce gönderildi # -
ÖNCELİKLE HOŞGELDİN RABBİM SANA NE GÜZEL BİR LÜTUFTA BULUNMUŞKİ BU SİTEYİ BULMUŞSUN ÇOK OKUYORUM DİYORSUNUZ DEMEKKİ OKUDUĞUNUZ DUALAR SİZİ BİLMEDİĞİNİZ BELALARDAN SAKINIYOR OKUMALARINIZI KESMEYİN DAHA ÇOK EDİN RABBİM DUALARINIZI HAYIRLISIYLA TEZ VAKİİTTE İNŞALLAH KABUL EYLER BENDE AKŞAM SİZE ÇOK KURAN OKUCAM ALLAHIM KABUL EYLESİN AMİN..
allah yardımcın olsun kardes rabbım tez vaktte kısmetını karsına cıkarasın
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...BOL BOL DUA ET İNŞALLAH FELAK NAS AYETEL KÜRSİ OKU...
cok sagolun duygulandım cok okurken gözlerım doldu kaltıgım gıbı ılk ısım sızlerı aramak oldu..
cok sagolun duygulandım cok okurken gözlerım doldu kaltıgım gıbı ılk ısım sızlerı aramak oldu..
HOŞGELDİN KARDEŞİM. BENZER BİR DURUMU BENDE 10 YIL ÖNCE YAŞADIM. 3 AY SÜRDÜ BENİMKİ. NORMAL BİR EVLİLİKTE SAYILMAZDI ÜSTELİK. HER AKŞAM DAYAKLA GEÇTİ. SONUNDA AYRILDIM. BİR ÇOK BÜYÜ MALZEMESİ BENDE BULDUM. ALLAH BÜYÜKTÜR. ÇOK ÜZÜLDÜM. ÜZÜNTÜDEN AĞIR HASTALIKLAR GEÇİRDİM. BUNLARIN HEPSİ GELDİ GEÇTİ AMA DELDİ GEÇTİ. ALLAH SENİN YARDIMCIN OLSUN. TEZ ZAMANDA İŞLERİN DÜZELİR VE GÖNLÜNDEKİ GİBİ BİRİNİ SANA KISMET EDER RABBİM İNŞALLAH. ALLAH BÜYÜKTÜR.
HOŞGELDİN KARDEŞİM. BENZER BİR DURUMU BENDE 10 YIL ÖNCE YAŞADIM. 3 AY SÜRDÜ BENİMKİ. NORMAL BİR EVLİLİKTE SAYILMAZDI ÜSTELİK. HER AKŞAM DAYAKLA GEÇTİ. SONUNDA AYRILDIM. BİR ÇOK BÜYÜ MALZEMESİ BENDE BULDUM. ALLAH BÜYÜKTÜR. ÇOK ÜZÜLDÜM. ÜZÜNTÜDEN AĞIR HASTALIKLAR GEÇİRDİM. BUNLARIN HEPSİ GELDİ GEÇTİ AMA DELDİ GEÇTİ. ALLAH SENİN YARDIMCIN OLSUN. TEZ ZAMANDA İŞLERİN DÜZELİR VE GÖNLÜNDEKİ GİBİ BİRİNİ SANA KISMET EDER RABBİM İNŞALLAH. ALLAH BÜYÜKTÜR.
5ihlas 10Yunus Peygamberimizin duası bide gam ve kederden kurtulmak için okudum
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinin nebiyyil ümmiyyit tahiriz zekiyyi salaten tehullü bihel ukadü ve tefükkü bihel kürab*Manası: Allah’ım! Efendimiz, ümmi, temiz, tertemiz Peygamber Muhammed’e salat eyle ki, Sen bu sebeple düğümleri çözer, üzüntüleri dağıtırsın..
Rabbim inayetini tez zamanda göndersin..omzunun ve kalbinin yükünü hafifletsin..amin..
Rabbim tez zamanda inayetini göndersin..omzunun ve kalbinin yükünü hafifletsin..okunan dualar bir nefes-i inşirah olsun senin içim kardeşim..muhabbetle..
allah razı olsun hepınızden ne dıyeyım bugun ısıme abdestlı gıderım zaten hep o kdr rahattım kı hep sızler ı dusundumm okndugumu dusundm ve ruyasını gordum hıssettım acıkcası..ve bende sıze dertlılere deva ıscızlere ıs essızlere es hastalara sıfa dılıyorum kımın gonlunde ne varsa hayırlısı olsun meleklerımsınız ya sızz benım bende sıze tıcaret ıcın dua yazayımm..uc ıhlas bır fatıha okudum hepınıze bende...tıcaret duası.........gad efla men zekahe ve gad habe men dessahe.ela lıllahıt dınul halısü.amin......allah dualarımz kabul etsınn ınsallah
3 IHLAS 1 FATIHA OKUDUM SENIN.3 DE AYETEL KURSI
allahrazı olsun ya ne dıyeyımm sızee allah dualrınızı kabule tsın ısn ben bole ınsanlar hıcbıryerde gormedımmmmmmm
3 Nas,3 Felak,3 Fatiha gönderiyorum sana...Rabbim tez zamanda hayırlar ve afiyetler nasip etsin.Amin.
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Rabbim yardımcın olsun inşallah...17 yıl önce gönderildi # -
cok tesekkur ederım yarında su banka işim hallolsaaa yoluna gırseee faiz almazlar ınşallahh....sızlerı her an her dk yanımda hısseıyorum hemde cokk
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
muesser dün gece sanada okudum kardeşim inşallah rabbim ulaştırmıştır
canımsın ya sagoll bende okurum sıze ama su sıralar beynım yerınde olmadıgı ıcın okudugumuda anlamıorum ınan...allah razı olsunn hepınızden ..bundan snr da daha guzel basarılı gunlere dıyorum bırde kısmet cıktımı hayırlısı insallah dosta dusmana karsı bunuda becerdı desınler nazarda cok kokruyorum ınan..ama nedense bu sıteyey gırdıkıten snr ıcımde kı hısler evleneceksın dıor
CANIM ELBET VERECEKLER SANA EDILENLERIN HESABINI GONLUNU FERAH TUT RABBIM OL DERSE OLUR SEN MERAK ETME ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM LEMAN
amın bıtanecım insaalah
RABBİM yar ve yardımcın olsun.
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.