bana bugun rızık ve kısmet duası okurmusunz bende okuyacagım ma sızde okuyunnn ınsanın kenıd bıcagını kendı kesmedıgı gıbı allah razı oolsun
cok dardayım nolur dua edın (muesser)
(42 mesaj) (25 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
KARDESİM HOSGELDİN RABBİM YARDIMCIN OLSUN TAHA SURESİNİN 131,VE 132,AYETLERİNİ SAFRAN İLE YAZDIRIP ÜZERİNDE TASI İNSALLAH DERMAN OLUR RABBİM CÜMLEMİZİN DERTLERİNE.AMİN.
17 yıl önce gönderildi # -
ya ben yazsam duanın ustunde kopyeyle yada bana yazabılırımısız yazacak ınsan bulsakta cok sevaba gırerısınız nolurrrr kıme yazdırayımkı ben
S.a,
ALLaHIM kabul buyursun bende 20 tane Yunus PEygamberimizin duasini okudum sizin icin. ALLAH (c.c) Yardimciniz olsun.
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim inşalla tez zamanda huzura ve mutluluğa erişirsin amin
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
RABBİM MERHAMET ETSİN AMİN..
ALLAHÜMME İNNİ EUZÜBİKE MİNEL HEMMİ VEL HAZEN VE EÜZÜBİKE MİNEL ACZİ VEKESEL VE EÜZÜ BİKE MİNEL CÜPNİVEL BUHL VE EÜZÜ BİKE MİN GALEBETİD DEYNİ VE KAHRİR RİCAL SADAKALLAHÜL AZİM*BU DUA YI 6 DEFA OKUYUN BORÇ VE SIKINTIDA OLAN DUA DOSTLARININ SIKINTILARINA ÇARE OLSUN İŞAALAH*rabbim nekadar sıkıntınız ve borcumuz vede ödeme zorlu çektimiz borçlarımızın ve dertlerimizin giderilmesi için 6 defa okuyun amin*allahım kabul etsin***özgür***
RABBIM RAHMET KAPILARINI AC..SANA GELENI GERI CEVIRMEKTEN HAYA EDERSIN..BU SÖZÜNE GÜVENEREK SANA YALVARIYORUM..YARDIMA MUHTAC OLANLARA MELEKLERINI GÖNDER..KIMSEYI SENDEN ÜMITSIZ BIRAKMA..
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
amin ,amin ,amin17 yıl önce gönderildi # -
MUESSER KARDESIM ILK ONCE SABIRLI OL KALBINI FERAH TUT UNUTMA BUYU VARDIR EVET AMA ALLAH ISTEMEDIKCE SANA HICBIRSEY ZARAR VEREMEZ ALLAH INA GUVEN ALLAH RIZASI OLMADAN HICBIRSEY SANA ZARAR GELEMEZ BU BIRAZ AYRINTILI BIR KONU BENDE BAZEN KORKARIM BU TUR SEYLERDEN AMA SAKIN TAKINTI YAPMA KENDINE ALLAH A SIGIN SUREKLI NAS FELAK OKUMANI TAVSIYE EDERIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN IKI CIHANDA MUTLU ETSIN SENI ALLAH HEPIMIZI KOTU NIYETLI BUYU VE BUYUCULERDEN KORUSUN AMIN 1 NAS SURESI
ben hep yazdıklarınız okuyorum deterım var sıze allah razı olsun
hayırlı geceler kardesım rabbım bu gecenın yuzu suyu hurmetıne tez vakıtte sana hayırlı kısmetler cıkartsın ve işlerini bereketlendırı icinde bulundugun borc batagından kurtulmana yardımcı olsun ummadıgın yerden rızık kaıların acılsın bende senın gıbı aynı durumdayım hatta dahada fecı haldeyım sende benım ıcın dua et sana 10 ihlas 5 ayetel kursı 5 elham 5 nas 5 felak 10 yunus peygamberın duasını okudum allahım kabul buyursun amin amin amin
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.