1 Adet ben okuyorum ALLAH KABUL ETSİN
"""ESRA""" İÇİN OKUNAN 41 YASİN(TAMAMLANDI...)
(48 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
38 ADET OKUNMUŞ OLDU. ALLAH KABUL ETSİN. 3 ADET KALDI
18 yıl önce gönderildi # -
kalan 3 adeti'de ben alıyorum can-ı gönülden. Birazdan okumaya başlayacağım Allah izin verirse...Esra kardeşimizin Rabbim gönlündeki hayırlı muradını versin .Cümle okunan Yasin-i Şerifleri Rabbim en güzel şekliyle kabul etsin İnşaallah.Ardından bir de Kenz-ül Arş duası okumak niyetindeyim kardeşimiz için....Rabbim hayırlı dualarımızı kabule layık görür inşaallah.Amin!!
Allah kabul etsin kardeşlerim:)18 yıl önce gönderildi # -
Okunan yasinlere şuan katılamıyorum ama en kısa zamanda bende okuyacağım.Rabbim duaları kabul edilenlerden eylesin.
sanırsam esranın bitti...bende 1 adet okudum pınara kısmet oldu...
41 YASİN OKUNAN KARDEŞİMİZ;
2..pınar..Allah tan herşeyin hayırlısını, güzelini nasip etmesi ve böbrek hastası olan arkadaşının şifa bulması niyetiyle.ARZU21:1ADET
OKUNAN:1
KALAN:40 ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim 1 aldım yarın okurum,Rabbim dostlugumuzu daimi kılsın amin amin amin..
arkadaşlar ben düzenli her akşam 1 tane okuyorum sırada ki arkadaşa geçtk mi bu arada
arkadaslae ben 3 okumustum sonradan bır tane daha okudum yazmıssınız ama yoktum o ara burada haberınız olsun napcaz lısteye alınmamısım 3 yazılmıs ama 1 yazılmamıs ben bos kaldıkca okurum yazaeım buraya
tamam arkadslar 40 olmus pınarın nıyetı benım okudugumla yanı lısteye alınmayanla 41 oluyor sız genede bır kontrol edın
Arkadaşlar ben Esranın son 3 Yasin-i Şerifini henüz yeni okumayı bitirdim.Duasını da yaptım kendi halimce...
Sıra Pınar kardeşimizde olduğuna göre, yeni bir topik açabiliriz. sonradan okunanları da ona dahil ederiz.
Bu uygulamayı başlatan Kevser kardeşimden ve sizlerden Allah Razı olsun.
Bence iyi gidiyor.Bir günde bir kişi için okundu bile üstelik fazlasıda var.Ben ikinci topiği açıyorum. Ancak Esranın Topiği son mesajı kendisi yazana kadar bence sabit bantta kalsın. sonra yeşil banttan kaldırırız diye düşünüyorum. Sanırım sizce de uygundur. Ben Pınarın Topiğini şimdi açıyorum. selam ve dualarla kalın...
pınar için 1 tane okudum. allah kabul etsin. kaç tanesi kaldı?
BENDE 2 ADET OKUYARAK BAŞLAYAYIM OKUMAYA .....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM DİYEREK VE 1 ADETLE BAŞLAYAYIM.
RABBİM KABUL BUYURSUN.18 yıl önce gönderildi # -
BENDE DİGER BASLIĞA YAZMIŞTIM 1 YASİN DİYE PINAR İÇİN.OKUTMAK İSYENELERE İSE ŞİMDİ KAYIT OLDUM.KAFAM KARISTI NERDEN NESAIL TAKİP ETCEMİ ŞAŞIRDIM.BEN 2 YASİN ALIYIM PINAR İÇİN.
:)
ARKADAŞLAR PINAR İÇİN OKUDUĞUMUZ VEYA OKUYACAKLARIMIZI BURAYA YAZMAYALIM ARTIK...
PINAR İÇİN AÇILAN TOPİĞE YAZALIM.
BU TOPİK ESRA GÖRDÜKTEN SONRA SABİTLİKTEN İNDİRİLİR,KİLİTLENİR ZATEN:)
HAKLISINIZ... BENİM DE BAŞIM DÖNDÜ:))18 yıl önce gönderildi # -
dostlar allah hepinizden razı olsun:=).rabbim dergahı izzeti katında kabul eylesin.burada tüm dua dostlarımın hayırlısıyla 41 yasin süresi hürmetine rabbim dualarınızı kabul buyursun...
yesil banttan kaldırabilisiniz artık...18 yıl önce gönderildi # -
Allah senden de Razı olsun Esracığım:)
Rabbimiz kabul buyursun inşallah.
Yarın Sabit Banttan kaldırılırsa daha güzel olur bence:)
Hayırlı geceler:)
Rabbimizin Selamı daima üzerine olsun...18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞLERİM
1 ADET YASİN SÜRESİ OKUDUM SIRADAKİ ARKADAŞIMIZ İÇİN
Ayşe1:Nevbahar kardeşim ben Pınar için açılan okuma listesine Okuduğun Yasini ekledim.Allah kabul etsin:)18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.