İLK ÖNCE KOVULDUM SİMDİDE ŞİRKET İFTİRA ATIYOR BU NE BİÇİM SEVGİ ALLAHIM SEN TÜM KULLARINA İMAN DUYGUSU VER YA RABBBB...ÜZÜLÜYORUM...AMA SABIR,ASİ OLMAYACAĞIM ALLAHIN İZNİYLE SABREDECEĞİM....DUALARINIZA İHTİYACIM VAR DOSTLARIM.ALLAHA EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE.
İÇİMDE TARİFSİZ BİR SIKINTI VAR,DUACI OLUN DOSTLARIM...(NURYUZLU)
(29 mesaj) (20 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
DOSTLARIM NEREDESİNİZ??
16 yıl önce gönderildi # -
NURYUZLU KARDEŞİM BURADAYIZ DUAMDASIN RABBİM HERŞEYİ GÖRÜYOR ŞÜPHESİZ MERAK ETME ER YADA GEÇ ADALET ALLAHIMIN ADALETİ YERİNİ BULUCAKTIR AMA SEN ÇOK SABREDİP ÇOK DUA EDİP ALLAHIMA SIĞINICAKSIN Bİ İZNİLLAH-İ TEALA İNŞALLAH ALLAHIM HAYIRLISIYLA AYDINLIĞA ÇIKARICAKTIR DUALARIM SENİNLE ÜZÜLME ÜMİDİNİ KESME AMA:)
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİN İÇİN AYETEL KÜRSİ OKUDUM İNŞAALLAH BİRAZ KATKISI OLUR SIKINTILARINA
ALLAHA EMANET OL
Rabbim kalbine esenlik versin..sıkıntın fecrden önceki karanlıktır inşallah..dua ile..
allah yardımcın olsun nuryuzlu ne dıyleım durumun anladııgm kadarıyla pek ıc acıcıdegıl rabbım yar ve yardımcın olsun hersey gonlunce olsunn tez vaktte adalet yerını bulsunn
ŞÜPHESİZ ALLAHIN YARDIMI PEK YAKINDIR(BAKARA 214)
SEN İÇİNİ FERAH TUT KARDEŞİM
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN16 yıl önce gönderildi # -
Estağfirullah ellezi la ilahe illa hüverrahmanurrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh Rabbiğfir li....okuyorum senin icin ...
Rabbim yar ve yardimcin olsun...cok güzel günlerin yakin olsun insallah.Amin.16 yıl önce gönderildi # -
3/146: ...Şüphesiz ki Allah, sabredenleri sever.
2/153: ... Allah, sabredenlerle beraberdir.Allah, şüphesiz ki sabredenleri sever. Allahü Teâlâ'nın bir isim sıfatı da Sabur'dur. Sabır sahibi olanlarda Yüce Yaratıcı'dan bir belirti, bir görünüş var demektir. Cenâbı Allah, sabredenlerin dostu ve velisidir, onların bütün yardım dileklerini kabul eder ve onlarla hep beraberdir.
nuryuzlu kardesim allah yardimcin olsun, sabrini bol versin. kalbini allaha bagla, icini ferah tut. selam ve dua ile
KARDESIM COK GECMIS OLSUN ALLAH BUYUKTUR SANA ;100 HASBIN ALLAHU VE NIMEL VEKIL HASBUN ALLAHU VENIMEL MEVLA VE NI MENNASIR; GONDERIYORUM KABUL BUYUR RABBIM IFTIRACILARIN SERRINDEN KORUSUN VE SANA DAGA HAYIRLISINI NASIP ETSIN AMIN
AMİN SAOLUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURUR İNSALLAH VE YAPTIKLARI HAYIRLARA DÖNÜSÜR.ALLAH RAZI OLSUN.CÜMLEMİZİ KORUSUN MEVLAM AMİN.
Okudum kardeşim GAM VE KEDERDEN KURTULMAK İÇİN
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinin nebiyyil ümmiyyit tahiriz zekiyyi salaten tehullü bihel ukadü ve tefükkü bihel kürab*Manası: Allah’ım! Efendimiz, ümmi, temiz, tertemiz Peygamber Muhammed’e salat eyle ki, Sen bu sebeple düğümleri çözer, üzüntüleri dağıtırsın..
SAOL KARDESİM.AMİN.
NUR YUZLUM SIKINTILAR BIZIM ICIN ASMAK ICIN INS SENDE ASACAKSIN YUREGINDE SIKINTTI ETTIGIN SEYDEN ESER KALMAYACAK RABBIM ONLARA DERS VERSIN DE SENI DAHA FAZLA UZMESINLER INS HIZIR YOLDASIN ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMINNN
HASBIN ALLAHU VE NIMEL VEKIL HASBUN ALLAHU VENIMEL MEVLA VE NI MENNASIR. İNŞALLAH ALLAH SENİ İÇİNDEKİ DURUMDAN BİR AN ÖNCE SELAMETLE KURTARIR. AMİN...
kocam benim üstüme kuma getirdi şimdi sıkındı içindeyim sıkıntıdan hasta olacam cocuklarımın babası eve dönermi benim için dua okurmusunuz bende sürekli ne okuyum benim için dua edenler sagulsun belgin
zez din kardeşim benim için ayriyeten dua okurmusun cocuklarımın babası eve dönmesi için adaletli davranmısı için dua edermisiniz kocam biriyle yaşıyo
NURYUZLUM ALLAH BUYUKTUR HERSEYIN HAYIRLISINI BILIR SABRET VARDIR BUNDADA BIR HAYIR DE BELKI DAHA IYI SIRKETLER OLUR ALLAH SENINLE OLSUN HER AN YARDIMCIN OLSUN
BELGIN ARKADASIM ALLAH SENINDE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH bak asagida verdigim duayi bu siteden duymustum cok etkili oldugunu solemisti bir kac arkadas hemen okumaya basla noktali yerlere esinin ve annesinin adi gelicek dua ederken asagidaki bosluk yere ilk once esinin sonraki boslukta ise annesinin adini solemen gerekiyor hadi Allah yardimcin olsun
dediğiniz dugayı bulamadım tekrar yazarmısınız benim hakımda ne hayırlı ise onu versin sadece coçuklarımın babası eve dönmesi içinokurmunuzunuz benim sıkıntıtıdan midem ağrıyor cok sagulun
500 ya fettah...allah gönlünü genişletsin işlerini kolaylaştırsın
500 ya rezzak allah hayırlı rızık versin..25 elham...
25 ihlas
25 rabbena..16 yıl önce gönderildi # -
hergün 41 kere
fein tevellev fe kulhasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym..ente yarabbi hasbi ala.......ibni .....atıf kalbehu aleyyi ve zellilhü libelgin hakkini helal et ben duyi yazdim zannediyorum annem amliyt olucak diye iyice sasirdimsaskinim yazmayi unutmusum
üzülme kardesım vardır bundada bır hayır allah yardımını uzerınden eksık etmesın dualrım senınle
allah hepmizin yardımcısı olsun. amin
NURYÜZLÜM NERELERDE KALDIN SANA BU ARADA ALIŞTIM HIII..BAK SESİN ÇIKMIYOR.AMAN İYİ VE MUTLU OL SAĞLIKLI OL ALLAHIM GÖNLÜNÜN MURADINI VARSİN ÖYLE BİR VAR BİR YOK OLAN DEĞİLCANIM 1 ELHAM 3 İHLAS SANA ALLAHIM YANINDA OLSUN HEP
belgin :( Rabbim yardımcın olsun..
allah yardımcın olsun kardeş noldu bu topigi 1 hafta önce yazmışsın.ne oldu son durum allah yardımcın olsun kardeş sabııır
üzerimden kuma gidermi gitmez diyom ama allahım bir mucize verirse üzerimden gider dua okumanızı istiyom bu dünya imtihan dünyası birgün çoçularıma dönermi babası dua etmenizi istiyom
Sıkıntıdan kurtulmak için okunacak duâ
(Yâ Allah-ür-rakîb-ül-hafîz-ür-rahîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-halîm-ül’azîm-ür-raûf-ül-kerîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kâimü alâ külli nefsin bimâ kesebet, hul beynî ve beyne adüvvî!)(22)
(Lâ ilâhe illallâhül’azîm-ül-halîm lâ ilâhe illallâhü Rabbül-Arş-il’azîm lâ ilâhe illallahü Rabbüs-semâvâti ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerîm.) (23)
RABBİM(C.C) YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SIKINTINI ATAR FERAHA ÇIKARSIN
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.