Bu gün saat 3 te bir iş bağlantısı için gidiyorum lütfen bana dua edin Olursa benim için (borçlarımı ödemem için ) bir çıkış yolu olacak Rabbim hiç birinizi darda komasın Güzel kardeşlerim lütfen okuyun hepinizi seviyorum Allah razı olsun bu görüşme de dualarınız sayesinde oldu İnşallah devamı gelir Lütfen dua dua dua.
Dua desteği (yldz)
(21 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım ne olursun sen Yıldız ablamın bütün işlerin rast getir, seni onu tez zamanada feraha çıkar, khayırlıs ile tez zamanada borçlarını kolaylukla ödemeyi nasip et. bu ağır yükü onıun omuzlarından tez zamanad kaldır ku7dreti herşeye yeten Rabbim.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah'im yardimciniz olsun dua dostum...
Insaallah hayirlisiyla isiniz olur ve tez zamanda da butun borclarinizdan kurtulur ferahlarsinizAmi amin amin
ALLAHIM İŞLERİNİ RAST GETİRSİN,1 AYETELKÜRSİ GÖNDERİYORUM KABUL ET.
Rabbim yar ve yardımcın olsun, sıkıntıların en kısa zamanda feraha çıkar inşallah. AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun güzel kardeşlerim yüksek bir moralle görüşmeye gidecem rabbim hiç birinizi darda komasın borçluların borçtan kurtulmasını kısmet bekliyenlerin hayırlı bir yuva kurmasını şifa bekliyenlere şifasını tez günde tez saate nasip etsin inşallah amin amin amin.
GİDECEĞİN BU GÖRÜŞME AYDINLIĞA AÇILAN FERAH KAPIN OLUR İNŞALLAH. AMİN.
Kardeşim Yıldız. İş görüşmesinde Allah sana yardımcı olsun. Görüşmeye giderken Ya Azim tesbihini çekerek git inşaallah dileklerin olur.
Yıldız kardeşim Allah yardımcın olsun inşallah. musa aleyhisselamın duasını gönderiyorum herkes konuştuklarından etkilensin diye. ve 1 ayetel kürsi.
ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH KARDEŞİM
YILDIZ kardeşim şimdi çıkıyorum yollarda yürürken hep dua okuyacağım sana.Allahım Yıldız kardeşimin borçlarını ödeyebilmesi için büyük, büyük kapılar aç YARABBİM EY BÜYÜK ALLAHIM O AÇTIĞIN KAPILARDAN YILDIZ KARDEŞİME BOL FERAHLIKLAR GELSİN VE HEMENCECİK BORÇLARINI ÖDÜYEBİLSİN.AMİN AMİN.
DEĞERLİ DOSTUM YANINDA GİDERKEN SANA YOLLUK VERELİM,HAYIR TADINDA NE DERSİN.100.LA HAVLE HEDİYE ETTİK.LÜTFEN KABUL ET.
KARDEŞİM ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN SENİ DARDA BIRAKMASIN BENDE HEMEN SENİN İÇİN 100 TEVHİD ÇEKECEM İŞAALLAH... DUA İLE.
BENDENDE SANA 100 TEVHİT OLSUN ARKADAŞIM.RABBİM YARDIMCIN OLSUN
100 TANE DAHA OKUDUM .RABBİM KABUL ETSİN
Allahım yolunu ve önünü açık eylesin.Hayırlı haberlerle döndürsün seni bizlere
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM HÜRMETİNE
RABBİM SANA HAYIRLI RIZIK KAPILARI AÇSIN İNŞAALLAH18 yıl önce gönderildi # -
güzel dostlarım siteye girdiğimde Fatihin msj nı görünce kendi bölümüme bakmamıştım şimdi bakaqbildim inanın gözyaşlarımı tutamıyorum nasıl bir duygu bu Rabbim hepinizden razı olsun çok duygulandım böyle tek yürek olmak çok güzel bir şey hepinizi çok seviyorum bu arada ağlamaktan işi unuttum görüşmem olumlu geçti cumaya kadar belli olacak İnşallah hayırlı olur Hiç birinizi Allah darda komasın.Amim amin amin.
yıldız ablam rabbim senin gönlündekini versin inşallah amin
allah yardımcın olsun ablam dilerim işiniz olur da sizde en kısa zamanda borçlerınızı ödersiniz
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİMİNŞALLAH HAYIRLI HABERİNİDE ALIRIZ RABBİM TEZ ZAMANDA OMUZLARINDAN BU AĞIR YÜKÜ ALIR KARDEŞİM AMİN RABBİM SIKINTIDAKİ BÜTÜN KULLARINA YARDIM ET ALLAHIM AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.